34
Net szakadás
-
HErBY30y #34 Hali!
Nekem 5 percenként megszakad a net, de a windows nem veszi észre...
...szóval jobbalúl ugyanúgy ott van a kis számítógép jel, hogy megy a kapcsolat, de se MSN, se explorerben se kép se hang, töltések megszakadnak.......és akkor rá kell nyomnom, hogy disconnect és ismét connect.....a RAS Master progi se jó így, mert nem veszi észre a szakadást.
NEM TUDJA VALAKI MI EZ??:(:(:(:( -
zoleee144 #33 Sziasztok !
Körülbelül 2 percente megszakad a NET 3-4 percre (általában).
Mintha önálló életet élne....egyszer csak megszakad és határozatlan idő múlva visszakapcsolódik illetve megint megszakad.....rohadtul ideges vagyok, hogy a T-online (ami már T-home) elkér EZÉRT 5000 forintot havonta....nem hinném hogy 6 forint tartozás miatt (amit nem tudom hogyan sikerült csinálni) lekorlátoznák a NET-et. Az ügyintéző nem tudta elmondani a probléma okát. Kb egy hete megy ez így és nagyon idegel. Kezdem azt hinni, hogy direkt csinálják, hogy valamit sikerüljön lenyúlni, aztán rákenhessék, hogy "de hát ott volt a tartozás...benne van a szerződésben, hogy jogunkban áll kikapcsolni vagy korlátozni"....komolyan nem csodálkoznék -.-''
Azt végképp nem értem, hogy a 4900 forintból, hogy lett 4906 forint és ahogy láttam 4000 forintnál drágább kábel NET szolgáltatást nem is adnak....
Akkor kérdem én ! Mi a francra fizetek 4906 forintot ????????????
Amint lehet másik szolgáltatót keresek, mert ez így nem mehet tovább, de ha esetleg nálam van a probléma és valaki rá tud világítani, akkor elnézést kérek és köszönöm !
Egy dühös fogyasztó
-
OregSaman #32 Sziasztok!
Uj gépem van és új win xp sp2, a netemet azonnal felismerte (kábelnet), levelezéssel és ie-vel semmi gond.
Ellenben online játék közben ha olyan helyre érek ahol sokan vannak (sok játékos vagy NPC stb), akkor 20-30 másodperc után DC, de úgy hogy utána semmi sem működik.
Olyannyira nem hogy csak a táp ki-be húzásával tudom újra munkára fogni.
Kérdem én:
Ez most szolgáltató hiba vagy az én gépemmel van a baj (bár hasonló jellegű hiba a másik gépemnél is előfordult).
Hallottam olyat is hogy az alaplapom beépített hardweres tűzfallal rendelkezik (és integrált a hálókártyám, de fogalmam sincs hogy azt hol tudom kikapcsolni:-(((
(Az alaplapom MSI K9N Neo V3)
Ha valaki tudna segiteni azt nagyon megköszönném.
bye
-
#31 T-Online-os vagyok, modemem D-Link DSL-360R, és nekem is volt sokszor neszakadás. Most már másfél éve van, de az első hónapokban valamikor órákig, vagy egész napon át nem volt netem. Szerintem a router-el van vmi, de aztán bemelegedett, és jó lett, tavaly tavasz óta már csak viharok idején megy el, illetve ha reggel bekapcsolom este fele 1x megszakad hetente 1-2x, de akkor kapcsolatbontás, és újra csatlakozás és már jó is (néha magától bont és csatlakozik is). De amúgy meg vagyok elégedve vele. -
#30 Nálam is volt ugyanilyen, amikor T-Online-os voltam 1 hónapig. 1-2 percig volt net, utána mindig megszakadt. Meg olyan is volt amikor 1 napig nem volt net.
Nem tudom az mitől volt. Ingyenes próbahónap volt, lehet azért.
Mostanában csak akkor szakad meg, amikor nagyon esik az eső. Olyankor beázik a telefondoboz kint a villanyoszlopon és azért van ez. De ez csak ritka szerencsére és nem mindig csinálja ezt, ha esik az eső. -
#29 Sziasztok! ADSL netem van.2-3 naponta megszakad a netem, bekapcsolom a gépet, csatlakozik,1-2 perc múlva megszakad a net.Böngészőbe nem hoz be semmit,msnről ledob,de a gép úgy látja hogy van net.Ezek után már csak úgy tudok csatlakozni ha újraindítom a gépet, és ezt kezdi előröl kb 1-2 napig folyamatosan ezt csinálja nem is tudok netezni aztán 2-3 napig megint semmi baj. Routerem nincs,modnemem a következő:DSL-360R. Ez a probléma körülbelül 3 hete kezdődött..
Ha valaki tudja a bibit az pls írja le. Előre is Köszönöm. -
Vlala #28 Balra vagy jobbra? :)
(most már tényleg nem offolok, ígérem!) -
#27 4-es, adja az indexét. -
Vlala #26 A költő azt szerette volna ezel a művével kifejezni, hogy a Guild Wars című játékkal játszott, eddig sem a játékban, em a kapcsolódási sebességben nem talált kivetnivalót.
Most jön a történet fordulópontja: Amióta újratelepítette az operációs rendszerét, az illesztőprogramjait és a teljes híg állagú ürülék-készletét, öntudatán kívüli bélsárra emlékezteti az internet, de csak játékprogram futtatása közben. A kapcsolódás sebességét jelző mérőszám fél óránként 20-30 másodpercenként meglátogatja a mennyboltot, bejelentkezésnél a csatlakozás folyamatát jelző kép 15 másodpercig is látható marad. Emelllett érdemleges, hogy a játékbeni térképletöltés és az úttartásért felelős elektronika kifogástalanul működik.
A költő nem biztos benne, de talán 30 Gigabyte-nyi adatot tud a padlóra húzni, mielőtt az internetkapcsolata kerülne erre a helyre. A mű végén látni véli a megoldást, amelyet önmagának válaszolt meg.
(Bocs az esszéért, arra szerettem volna rávilágítani, hogy az ember szókincse életkorával együtt fejlődik. Visszafelé.) -
#25 valaki fordítást! lehetőleg lazakiscsávós szleng nélkül... -
#24 "percente"?:D ez tetszik eza szó -
Dodo55 #23 Igen, amikor lekorlátoznak, az nagyon észrevehető, bár a pingnek nem kéne növekednie. -
#22 jaja, ADSL bont csak, csak lemaradt :D -
#21 ki tudja, olyan szó, hogy "net" még nem is volt pár éve :))) -
#20 amúgy nem egybe van az,hogy netszakadás? -
#19 Erre gondoltam én is :))))))) ment is kedvencek közé a topic :) -
Hydroceph #18 ya ittis classic, jatszok online gémmel, GW, eddig nem votls emmi bajom, netem fasza volt ping is zsirfasza, urjatettem xp, driverek midnen fosom, azota eszmeletlen szarnak tunik n et, de csak gémbe, ping felorankent egekbeszokik 20-30mpre, loginnal 15mpig nezem h "Connecting" etc, viszont igname mapdownlaod etc megy rendesen, ha joltom 30gigat ranthatok le, utanna lehuzzak entem honapra vagy mi, lehetseges h iylen fokon eszreveheto lenne a sebessegcsokkenes? fuu gondolom jo ertelmes voltam :S -
jefferson83 #17 Nekem megéri, én szeretem a dinamikus IP-t. -
HITMorpheus #16 Valószinüleg a gerinchálózatról bejövő jel szakadozgat... De ezt itt a fórumozók nem valószinü, hogy meg tudják oldani, inkább a szolgáltatón kell leverni a port...
És csakis az ADSL kapcsolat bontja 24 óránként a vonalat, a kábel és egyéb szolgáltatás nem, de ezt gondolom tudja mindenki... -
Borg #15 Ez egy népszerű topik lesz a tcom sávszél "emelése" után :P -
#14 24 óránként általában minden szolgáltató bont az ip cím miatt, valszeg a telefon deróttal van gond a központ felé. nekem (egyik helyszínen) 3 éve 24 órában megy szakadás nélkül, igaz a routert lassan ki kell dobni, mert fagyogat, kondicserén már túlvan. :)
másik helyen chello van, semmi probléma :D -
#13 lááál :D -
Dodo55 #12 Nekem meg chello van, és soha nem szakad :P -
#11 Most én Invitelnél vok és minden nap megszakad a net! Van, hogy 15-20 percenként de van, hogy 2-3 óránként. Nálam swich van, de az nélkül is próbáltam már de folyamatosan megszakad...Nem tudjátok, hogy mi lehet???? Ez nagyon zavaró! -
#10 Invitelnél volt régebben,hogy 24 óránként bontott a net
de az nem volt olyan zavaró... -
Vlala #9 Ez övön aluli volt. :) -
#8 nállam nincs ilyen gond.Annyi ,hogy kb 1-2 havonta egy fél egyórahosszára,nem tudok felcsatlakozni,de annyi.Amúgy és t-onlin-os vagyok -
#7 szintugy... -
#6 Nem lehet, hogy bedobós fülkére van kötve a falidobozod? -
#5 ügyfélszolgálatnak tel, bejelent, szervíz ki, megcsinál, örül... -
jefferson83 #4 Én beszolnék, hogy mi a helyzet, és csinálják meg. Ez nem a te gondod kellene,hogy legyen. Én is Tonlájnos vagyok és 4 év alatt egyszer volt vele problémám, amikor meghalt a net(router nálam is van). Betelefonáltam valamit csináltak a központban és már jó is lett. -
#3 detto -
#2 néha engem is levág, rossz jelenség..ha már van ilyen topic, lehet ellene mit tenni?
routeren át kapcsolodok, adsl most fogják 8 mbitre emelni, Tonlájn. -
Pochok #1 Hello!
A következő lenne a problémám. Új netünk van a panteltől és kb 5-10 percente a net megszakad egy pillanatra. A Modemen az ADSL fény elkezd lassan villogni majd újra folyamatos lesz és visszaáll az egész. A gond az, hogy játékoknál megszakad a játék, böngészésnél a honlap betöltés áll meg, feltöltésem pedig lenullázodik. Nem tudom, hogy mi lehet a gond, ha csak simán böngészek és nem töltök akkor is szakad. Régebben T-online-nál voltunk, ott csak töltésnél csinálta, hogyha töltöttem akkor néha-néha megszakadt, de mostmár függetlenül. Nem tudja valaki hogy miért lehet?