Cat#4
a serenity szabadságfilm? szerintem köze nincs a témájához, pusztán ez akadt először a ripper kezébe. Hidd el, a warezolokat marhára nem érdekli a tartalom, vagy hogy éppen milyen játékot, vagy szoftvert törnek fel. Ez olyan, mint egy bankpénztárosnak a pénz: csupán papír.
BlackRose#3
Az első HD-DVD film amely megjelent a torrenteken a Serenity volt, kb. 2-3 nappal ezelőtt. Persze nem fontos, de azért említeném meg, mert a Serenity egy szabadságfilm és a HD-DVD feltörése is a szabadság érdekében van. (én ellenzem a kalózmásolatokat, de szerintem szabadságomra törnek amikor lezárják a hordozót és nem készíthetek magamnak biztonsági másolatot, vagy nem készíthetek pl. az iPod-omra való verziót.) Szóval muslix64, köszönöm.
Akinek van pénze HDDVD lejátszóra, a hozzá illő plazmatv-vel azt nem értem hogy nem telik arra a pár filmre ami már megjelent. Ráadásul egy írható lemez 5-7 ezer forint, ami majdnem annyi, mint az eredeti
Akuma#1
Aki azt élvezi, hogy filmenként 20 gigával ritkul a hely a gépén, az megérdemli... értelmét abszolút nem látom, talán majd néhány év múlva lesz is értelme, ha több 100 terabájtos merevlemezek lesznek 20ezer alatt és gigabites net lesz havi 8900 forintért (ajándék 20 MP -es fényképezővel)