1368
  • theone91
    jameg a motorola v360-é is bejött ;) (azvan most)
  • Szabi1991
    ugyanaz -.-

csak a csatlakozó más a végén..
  • theone91
    tényleg annyira x@r, a füles, én a k700-aséval is ki voltam békülve, akkor ez be fog jönni nekem? :)
  • Narxis
    Örülök.Szivesen. :)
  • BituMan21
    Köszi szépen segített :)
  • Narxis
    MyPhoneExplorer-ben.Extra-->Biztonsági mentés készítése és ott kipipálsz mindent.Talán ez segít, de nem biztos.
  • BituMan21
    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy a telefon belső memóriájáról hogyan lehetne lementeni a PC-re a cuccokat? Mert a windows csak a memória kártyát látja, mint merevlemez.Amit adtak file transfer program abba nem találtam ilyen lehetőséget. Köszi a segitséget!
  • Narxis
    Ja, szerintem se éri meg, jó az a lejátszó ami van benne, veszel egy jó fülest és el van intézve.De van egy KDplayer nevű java alkalmazás ami állítólag elég jó lejátszó és vannak hozzá cserélgetető skinek.Én nem próbáltam ki de sok jót hallottam róla és nem veszíted el vele a garanciát.
  • CheAteR88 #199
    neméri meg-.-
    túl nagy a kockázat(rizikó)
    ennyit nemér az egész-.-
    akkormár inkább veszek egy jobb fülest és reménykedek
  • Narxis
    ZsoZsoSoft hozzászólása, legfelül, képekkel.
  • donoki
    és itt hol?:S
  • donoki
    hmm megnézem :)
  • Narxis
    Tessék
  • CheAteR88 #194
    hogy mi?
    erről részletesebben is beszélhetnél egy kicsit mert engem érdekelne
  • theone91
    azt viszont tudom hogy a w660 szoftverének felrakásával ijjen lesz a teló, köcc a választ!
  • Szabi1991
    sajna nem, és 256(mb) os kártyát adnak..
  • theone91
    jap, mégegy kérdés, mekkora memkarit adnak hozzá? (nemmondom hogy a vodánál, mert csak ott lehet kapni )
  • theone91
    ja ez kérdés volt, csak lehagytam a kérdőjelet
  • theone91
    a zenelejátszó része ugyanolan mint a W660-nak, mert a szoftvere igen (ha jól tudom)...
    pl mint itt:
  • CheAteR88 #188
    mondhatjuk ugyis:)
  • theone91
    előfitzetéssel?
  • Narxis
    Mindent fel fog ismerni, ha mégse akkor az a hibás amit küldenek vagy nem V630-ra találták ki. De ez ritka, nálam még nem is volt ilyen.
    Én is féltem eleinte a vodás szoftvertől, de ennél nagyon kellemeset csalódtam.

Nincs mit.
  • shrike7973
    :S
    ....
    Akkor hagyom ugy ahogy van :D
    Habár hülyeség ez kb olyan hogy most felrakom xp helyett a vistat..na mind1... csak azért féltem mert nekem most sharp gx15 öm van és az is voda live! os és hiába küldenek bt n vagy infrán gémeket az irja nem ismeri fel a cuccot és ennyi... pedig egy sokkal gyengébb t610 képes ilyenre...na mind1 akkor jó :D THX a helpet...
  • Narxis
    Fel lehet rá rakni a Sony Ericsson K610 vagy W660 szoftverét, utobbi esetében a walkman lejátszó lefagy ha nem törlöd ki a telefon fájlrendszeréből a kameradrivert, csak persze ezután használhatatlan a telo kamerája.Viszont lesz egy walkmanes mobilod. Egyébként én vettem ilyen telot, mert a régit elhagytam és abszolút ajánlani tudom.Sztereó BT fülest is kezeli, stabil az a vodás szoftver, minden fut rajta és olyan megoldásokat alapból tartalmaz amit régen pl. egy K750-en csak buherálással lehetett megoldani.Nagyon hangosan, tisztán szól és nem recseg a háza, a navi gomb pedig jobb mint a joy, nem koszolódik és nem romlik el egyhamar.Nagyon szép a kijelzője.Szóval mobilaréna hülyeséget írt.20-30ezret simán megér.

P.S.: A SZOFTVERCSERE VÉGLEGES GARANCIAVESZTÉSSEL JÁR, NEM LEHET VISSZATENNI A VODÁSAT UTÁNA ÚGY, HOGY NE VEGYÉK ÉSZRE.Nehogy engem emlegessetek amikor a szervizes bácsi papírrepülőt hajtogat a garancialeveletekből..
  • shrike7973
    A live bizbaszt el lehet tüntetni? Vagy azalatt is jól futnak a gémek?
  • shrike7973
    Hát a mobilarenás tesztben nagyon szidják de asszem ezt veszek...
  • Szabi1991
    jobban futnak a játékok mint k750i-n..
    én Gémboly emulátoral játszok rajta 60FPS-en..

vókmenes szutykokon meg 20 FPS..
  • shrike7973
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni hogy ez a mobil jó 3d s java játékokra annyira mint mondjuk egy k750i? És nem okoz gondot a telepitésnél hogy vodás a cucc.. mert mondjuk nekem most sharp gx15 öm vn és hiába küld bárki bármien játékot nemfogja fel.. :S sztem a vodás op rendszer miatt...
  • CheAteR88 #179
    annyira joak?

benéztem-.-
    a jvc megholt ::(:((:(:siratom is-.-
    és a 7k az sennheiser volt
    márkát nekérdezz mert rég vettem lés a doboz azmeg elhalt:(
    de hamár megveszem lehet hogy a zalman-t fogom használmni hozzá:)
  • zolo
    Nekem 2500 volt a HPM-70-em, vadi újan.Milyen az a JVC füles, hogy ezt a csodás fülest nem akarod használni?
  • CheAteR88 #177
    ha külön nincs akkor kell vkinek a füles része?:)
  • CheAteR88 #176
    engem a füles része nem érdekel mert van egy 7k-s jvc fülesem és azzal szeretném hallgatni;)
  • Szabi1991
    jah, és ez kb 100x jobban szól :D
  • CheAteR88 #174
    nah akkor mek is holnap veszek eggyett mert ez a gyári az egy rakás szar.....
    már recseg:@
  • Szabi1991
    4 és 6 ezer FT között, mobilboltokban kapható :p

jah, ez 3,5 mm-es..
  • CheAteR88 #172
    azaz
    az kéne nekemis:)
    menyi egy ien és hol?:)
  • Szabi1991
    mi az a 3.2 es jack dugó ? :D

én iet akarok venni :)
    HPM-70 es füles:
  • CheAteR88 #170
    jah meg fülest is addtak hozzá

itt lenne egy kérdésem:
    létezik e oan amivel átlehet alakítani sima 3.2-es jack dugóra?(adatkábel-mp3füles)
  • CheAteR88 #169
    nem
    vadi ujjj
    vodafone
    256-os memokarival(ami mostmár 2gigás:D)
    adatkábel
    +cd-.-
  • theone91
    használt?