1368
-
#288 4k-é teis makker lennél:P
belenyultam a jóba;) -
#287 lol, nekem pillanatok alatt betöltötte a boratot, és mondom egy fikarcnyit sem röccen...V630i RULZ!!! :P -
#286 igen, csak a nem túl nagy kijelzőn összemosódnak a .sub fájlok betűí és nem lehet nagyítani... -
#285 nem, de a borat szinkronja igencsak kaki, sztem...meg amúgysem bonyolult a szövege (legalábbis nem egy gyűrűk ura :P) -
Szabi1991 #284 máker -.-
tudomáson szerint csak az új nokiák kezelik a felíratokat..
hísz avi-t is csak azok jászanak le.. -
#283 2giga:P -
#282 tényleg
feliratos filmet hogy tok vele kezeltetni
azaz hogy lehet? -
Szabi1991 #281 mien kártyád van ? -
#280 szinkron? -
#279 émmeg aviban és konvertálok 3gp-re:P
van 6 film a telomon sok videó mellett:)
kicsit töltöget amikor elkezdem nézni vmeiket is de megéri:) -
#278 aham, nekem megfelel a 3gp ish! lol pont oda tekertrem mikor borat aztmondja pamela andersonról "...and she's got an asshole, like a seven year old"-vhááá lol. az előző telóbom még a 25mbos videók is kifogtak, itt még megse röccen, tekerés közben sem :d -
Szabi1991 #277 én mp4 be teszem fel a videókat, 100x jobb hang és képminöség -.- -
#276 az bizto, most másolom rá a boratot ;)
ja egy jó oldal ha filmeket akartok leszedni (3gp) ITT! -
Szabi1991 #275 google -
Metamorf #274 Kösz. Nem tudja valaki, hogy Pécsen hol lehet nagyobb memóriakártyát kapni hozzá. -
Szabi1991 #273 csak vodánál van -.-
amúgy töltö,füles,256 megás kártya,aksi, adatkábel :) -
Metamorf #272 Ha a vodafonnál veszem meg akkor a telefonon kívül mi van még a csomagban? -
#270 Kiváló választás. -
denko15 #269 Sziasztok!
Szeretném a véleméyeteket kéri erről a mobilról. Mert most láttam hogy a vodánál akcióba van. Nektek mennyire teccik? Mert ha nektek jó a benyomásotok róla akkor megveszem.(főleg játékokra kéne.)
Előre is thx a segítségeteket!
-
#268 ok megoldva :P tom hülye vagyok
-
#267 help plz, a játékokat majik mappába mencsem :P -
#266 :) -
#265 a jáva játékokat hova kell menteni? -
#264 nah, megvettem... röviden, tömören: baccot tutkerály a teló, nah megyek nyüstőlni, majd még írok, ;) -
#263 azlessz :P -
#262 Király, majd írd le, hogy hogy tetszik. :P -
#261 nah...ma mek megvenni a telót, suli után...jeeehh...(most suliból írok ;]). -
Nitzkit #260 Nagyon nagy köszönet Szabinak :) -
COB666 #259 az akksis részhez visszatérve:eddig én is azt hittem hogy formázni kell a lítiumos akksikat is,de nem kell.egy Li-Pol 500,egy Li-Ion 1000 feltöltést bír,utána már kezd fáradni.(elvileg) -
#258 oh szabi thx már lassan egy éve ilyet keresek!köszi -
Szabi1991 #257 kaptam egy ien PM-et Nitzkit-től :D
"Helló! Még most regeltem és nem tudok a fórumra írni szóval így kérdeznék tőled valamit. A héten vettem meg a v630i-met és elég jól működik, de egy dolgot nem tudok megcsinálni, de azt sem tudom, hogy lehetséges-e. Ez pedi egy fájl vagy mappa lejelszavazása. Lehetséges ez valahogy, és ha igen akkor hogy? " -
#256 öhm bocsi ezek mik? mert szivesen letölteném sonericssonom van nekem is.. csak w810:) -
Szabi1991 #255 Nitzkit-nek :)
File Protect
és
FileLock -
#254 hát akkor szerintem cseréld le az aksit mert ez nagyon lájti-.- -
Szabi1991 #253 de ha te egésznap halgattad akkor az kb 12 óra lehettett, de én egy héten halgatom kb 6 órát -.-
+mellé pár képet csinálok, kb napi 1-2-t és hetente töltöm egy estét -.-
[amikor játszok vele akkor 5 órát bír az aksi xD) -
#252 jah és nállam iesmi hogy akukisütés kimaradt:)
azért van a telefon hogy használjuk-.-nem pedig 123 órán át a kábelen lógjon:P
-
#251 az kamu
én ma "teszteltem"
tegnap este feltöltöttem...
ma reggel mikor mentem meloba elindítottam a zenét(full hangerőn) egész nap ment és 47%:P -
Szabi1991 #250 én vasárnap töltöttem fel, kb 6 órát halgattam rajta zenét azóta, most van 9% on :D -
#249 Közepes használat mellett simán megvan a 3 nap.Én 1 héten kétszer ha töltöm, akkor is éjjel. -
COB666 #248 az aksija jó?meddig bírja