Sony Ericsson V630i

← ElőzőOldal 28 / 28

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!!!
ez a telefon csak 3gp formátumot tud lejátszani??
aham értem!

Tojesz
Bekrapált..., miután felvettem a földrõl (egy méternél kevesebbet esett) kiírta h. SIM hiba, gondoltam kiveszem meg visszarakom, ezután kapcsolnám be a telefont, csakhogy semmit sem reagált rá, így aztán bevittem megcsináltatni (garisan ingyen megoldották).

Schwarz
nekem a k750-nel adatkábellel fájlokat másolva, nem igazán sikerült a telóak normálisan a kártyára másolni a zenéket, szinte kivétel nélkül mind hibás lett. lehet csak szoftverhiba volt, mióta w800 sw van rajta még nem próbáltam

Mi az a windows?

😮
miért?

Tojesz
Jó telefon (ilyenem van), csak ne ejtsd le...
Mert multkor kiesett a kezembõl, aztán 2 hétig Vodafonnál volt szoftverfrissítésen!<#hehe>

nah már meg csináltam....
Hát azért az adatábel sebessége se lassú...
nekem még a bluetooth is megfelel😊 nem sietek😄

Schwarz
veszel egy kártyaolvasót, beledugot a kártyát és sima meghajtóként látszik, így azt törölsz le amit csak akarsz, meg a zenék felmásolása is sokkal gyorsabb

Mi az a windows?

CzGobe
mikor jelent meg ez a telefon, nem tudja valaki?

eom$

Most lenne egy olyan kérdésem hogy a telefonon van pár demo, azt hogyan tudom törölni? azt mondták neekm hogy formázzam le a karit!és ezt a PC SUITE-tal tudom megtenni, de valamiért nekem nem találja meg a pc suite a telomat!
Valaki tud nekem segiteni?

mégnem, demost elolvasom😊

KasShmir
a szomszédomnak ilyen vagy kibaszott hangos! egy mobilhoz képest... jó kis készülék

!!!Fuck That Body!!!

CzGobe
ja, kinéztem én is ezt a telót, 3G meg minden, alég jutányos áron, most 47xxx-ért elég zsír (ha azt figyelembevesszük h az én k700am 45 volt ((vitamax)))

eom$

laslandes
ezt a tesztet olvastad már róla?

Schwarz
ez is walkman mobil? vagy nem w630i?
nekem k750i van, ami már egy hete w800i 😄 a lejátszó programban lett más leginkább, a w800 lejátszója használhatóbb, mint az eredeti 😄

Mi az a windows?

hi all!
Ma vettem ezt a készüléket!
AKinek van ilyen vagy van tapasztalata róla, az írjon!
Írjátok le a véleményetek!
Én most töltöm :S
mármint az aksiját fel😊

← ElőzőOldal 28 / 28