1368
-
#368 vettem egy HPM-70-est
2k-é
átbasztak?:S -
Szabi1991 #367 Themes Creator 3.17
myTheme Creator 2.22 -
#366 Hali.Van olyan progi amivel én is tudnék mobilomra témát szerkeszteni? -
#365 betonálló a telefon:P
bebasztam ma a betomba dühömben:S
kibírta-.- -
#364 ahh...lol :) -
#363 nincs telója:)
magamnak akarnék még1 2 gigást:P -
Szabi1991 #362 itt is van pár, ezek legálisak :) -
#361 muterodnak milyen telója van (szabad egyáltalán ilyet kérdezni). kihasználná a két gigát? -
#360 Egy ilyesfajta oldalt keresnék (innen már az összes gamet leszedtem ).
Mobile9 kilőve, az nem a legjobb (csak a témák tűrhetőek). Valami normális oldlt egyszerűen nem tudok találni gugliban (kulcsszavak: free java games, ez a hiba?)...köcönöm -
adsa #359 köszi:) csak én reggel raktam be:) -
Szabi1991 #358 nem kell, csak ajánlott :)
beteszed este, kihuzod reggel :) -
adsa #357 miután legelőre lemerül, 12 órát kell tölteni? -
#356 mértnemjó a .jar? -
#355 Elmennek, de az a biztos, hogyha az Se-portál fórumából szede le a játékokat -
#354 el -
denko15 #353 Sziasztok!
Lehet hogy én is megvenném most akcióban ezt a telót, de meg szeretném kérdezni hogy monjuk a nokiaprogramok.hu-ról letöltött játékokat elfuttattaja-e?
Mert az osztálytársaimnak SE D750i-je és SE K750i-je van és azokon elmennek a nokiaprogramos játékok/programok.(lehet hogy nem mind1ik). -
Szabi1991 #352 -
adsa #351 megvettem a telefont!!!:D és naon teccik, eddig mindent nem sikerült kipróbálnom rajta de amit eddig kipróbáltam mind naon jó. megvok elégedve vele:D -
#350 egy rakás szar
[tömören]
ma mek veszek vmi értelmest
meg vasárnap veszek muternak egy ien 2 gigás kártyát:)
(leeht megtartom magamnak:)) -
#349 volt nemis kicsi
a kijeltőn a plexit cserélni kéne
a hátlapot lekéne cserélni
a teló alján kicsit bevan horpadva:D
épőitőipar szétbaszta:D
amugymeg gyári fülesről annyit hogy széteset...... -
#348 de ez minden "kiegészítővel" így van...pl. vaku...vegyük meg külön... -
Szabi1991 #347 nahjah, ezzel is arra akarnak minket rávenni hogy vegyünk rendes vókmenfülest :) -
#346 ja, és ugyanolyan fülest is kapsz hozzá (igaz a hozzá kapható füles, nem egy walkman füles, de sztem élvezhető, de szétütném azt aki tervezte, hiszen "unhallgatás funkcióban" (höh) igen idiótán képes lógni...) -
#345 asszonygák h a vodafone felirat a hátulján gyorsan kopik. -
Szabi1991 #344 kiszeded a ledet xD -
adsa #343 és van rá mód h kikapcsoljuk a navgomb narancssárga világításást? -
Szabi1991 #342 V630Iben jobb a hang, hisz tulajdonképpen vókmem mobil :) -
adam914 #341 hello! Melyik jobb telefon összességében? (v630i vagy k550i)? Legfontosabb kamera & hangminőség. Azt tudom hogy a cam a k550i-nek jobb, de a hang? ár nem lényeg -
Szabi1991 #340 (még) nem :) -
adsa #339 volt vkinek kopás? pl a festék -
#338 rendeltmár vki 2 gigás káértyát arról a linkről? -
#337 fagyás az volt nekemis sokszor:) -
#336 habár nekem csak két hete van ilyen !remekbeszabott! (phúúú...előszőr úgy írtam h remekbebasz...) mobilom -
#335 detto -
Szabi1991 #334 kb fél éve :D -
sesshou #333 Akkor nem félek és ma vagy holnap megveszem a telót ha minden jól megy és el tudom adni a samsung e250 emet:) egyébként mióta van meg nektek a teló? -
#332 Én egy hibát vettem észre, ha beléptek a Játékok menübe és azelőtt töröltök egy játékot mielőtt "betöltené" a többit akkor újraindul a telo, de letörli. :D Akkor működik ha sok játékod van és memóriakártyára telepítitek.Asszem alapból odarakja.. -
Szabi1991 #331 nekem eddig 1x fagyott le, ki akartam probálni mit bir a teló,elinitottam 32 jáva játékot egyszerre.. -
#330 nekem semmi gondom vele
[idáig] -
sesshou #329 halihó az lenne a kérdésem hogy van e valakinek olyan problémája hogy lefagy esetleg kikapcsol vagy beszélgetés közben elhalkul vagy hallott e már valaki ilyenről. Bátyám azt mondta hogy neki voltak vele bajok de máshol mág nem hallotam róla.