7
-
kvp #7 "Szerintem is jó lenne, 3-éve láttam erről egy legalább 5 éve készült filmet - gyakorlatban már működő példákkal. Kicsit nem ártana belehúzni."
Japanban a tomegkozlekedes mar erre epul. A jegy arat lehet fizetni a telefonnal is. Eloszor egy rajzfilmben vettem eszre, azt hittem sci-fi, de utannanezve kiderult hogy tenyleg ezt hasznaljak.
Ott a mobil szelessav webbongeszesi lehetoseggel es a hdtv mar a 90-es evekben is hasznalatban volt. A videotelefonnal egyutt. Mi most hol is tartunk? (igen 17-20 ev lemaradasban)
A szamitastechnikaban sem jobb a helyzet. Az uj nv80-as videokartyaval megegyezo felszereles profi celra mar a tobb mint 20 eve elerheto. Elobb utobb eljut hozzank is... (inkabb utobb) -
#6 évek mulva meg majd követelni fogják rajtam a fizetés igazoló sms-t ... hát nem tudom -
#5 Szerintem is jó lenne, 3-éve láttam erről egy legalább 5 éve készült filmet - gyakorlatban már működő példákkal. Kicsit nem ártana belehúzni. -
#4 Király lenne ha mobilon keresztül lehetne fizetni ,interneten keresztül, ki kerülve a hitelkártyás megoldásokat. -
halgatyó #3 Én nagyon remélem, hogy nem fog elterjedni. Egyrészt mert nem bízok meg benne.
Másrészt pedig mert a legnagyobb rohadékok vezették be először: ld. fizetőparkolás. Akkor már csak azért se fogom használni sehol! -
wanek #2 Ez maximum akkor lehetne sikeres, ha a mobillal történő vásárlás olcsóbb lenne. De amíg nem olcsóbb, sőt, drágább, addig nincs miről beszélni. -
juzosch #1 Titeket érdekel?