749
-
Djemba #109 Uefa annyiból lehet jobb, hogy a csapatok megvannak(játékosok stadionok stb. csak kiveszik a fifa 07-ből)és csupán csak mezeket,stadionokat,kisebb dolgokat kell változtatniuk!!!!remélem nagyon jó lesz -
#108 Remélem nem olyanok lesznek mint a Fifában mert azok naon szarok, papír nézők. -
Djemba #107 én a nézőkre leszek nagyon kíváncsi.
remélem javítanak rajta kicsit -
#106 pontosan március 21-én jön ki a gamma -
punkers #105 kb hány hét mulva várható? -
#104 Király lesz ez a játék a video-ban elég jó várom már BL hangulat lesz benne. -
#103 Ha már volt akkor bocsi, trailer -
#102 Igazán rakhatnának bele 3D-s füvet. Nem értem, hogy a fifa 2005-ben, hogyan sikerült 3d-s gyepet csináni, vagy az nem is az volt? Szerintem sokat dobna a játékon. -
#101 Hát jó játék lesz. -
Djemba #100 hát -
#99 kizárt -
MrDOS #98 Next-gen-es grafikája lesz? Mert a 07-esnek irtózatosan szar. -
Djemba #97 skacok kéne valami BL képet beszűrni nem??? -
Djemba #96 így van majd meglátjuk nemsokára!!! -
#95 az lenne az elfogadható,ha pc-re kapnánk ilyen grafot,hát ettől nem voltam elájulva,a képek szebbek voltak,és nem csak azért,mert nagyobb felbontásban láthattuk őket.
a kapus még mindig szar,a lövés szintén(első gólra gondolok)
a bejátszások javultak,a gameplay is némiképp,bár nekem kicsit furcsa még a passz,de majd meglátjuk,h milyen lesz.a pattanások már jobbak,azt látom,az jó,az henry gól is jó volt,meg az a kétszer becsúszós gól is élethűbb volt mint az eddigi fifákban.
nem lesz rossz game,várjuk a teljest -
Djemba #94 lassan kapunk pc-ről is biztos még 2 hónap és kijön de jóóóóó!!!!! -
#93 Kár h xbox360-as... -
#92 kár, hogy x-box 360, remélem pc-re is valami nagyon fasza dolgot kapunk -
#91 persze, szoktam FIFA-zni attól még neten. -
Djemba #90 új videó nagyon nagy!!!!!!!!!! -
Djemba #89 senki nem talált új képeket a gameről?mert ha van akkor tegyétek be! -
#88 off: de az sg bajnokságban ugye maradsz? -
#87 igen,tényleg jobb a gameplay.csak azt nem értem,h miért fényezik annyira a pesesek állandóan a nehézségi szintet :D
ők jönnek állandóan azzal a dumával,h "5 perc fifázás után szarrávered a gépet world classon"
haverhoz elvittem a fényképezőmet,ő meg tolta a pest,lejátszotta,én megkérdeztem,h "kipróbálhatom?"(mert h a pes5 is szar volt nekem,köszönhetően a gyenge videókártyámnak,term.nemsokára cserélni fogom,és pesezni is fogok,de elsődleges cél,h bury-t feljuttassam pl-be,ott is tartsam őket,utána meglegyen a legend mode,és a manager mode-om hátralévő 3 évét már legenden toljam)
azt mondja haverom,persze próbáld nyugodtan.na,beállítottam a 2.fokra a nehézségi szintet(azt hiszem ez a beginner).
Real Madrid-Mallorca meccset nyomok,hát 2.szinten vicc,h h végig lehet vinni a labdát,csak el kell futni az emberek mellett :D azért fifában még az amatőrnél sem lehet ilyet csinálni.megnyertem 2-0-ra sok bénázással.aztán felvettem a szintet top playerre vagy mi a rákra(legnehezebb nehézségi szint),és Real Madrid-Arsenal meccsen 1-1-et játszottam úgy,h rúghattam volna még vagy 3-mat,mondom,ez volt a 2.meccsem pes 6-al.és az első meccsen taktikot is meg játékosokat is szépen beállítgattam(persze ebben még Gago,Higuaín sehol),2.meccsen már taktikot sem állítottam,meg kezdőben is ilyenek voltak,h Ronaldo,Raúl Bravo,meg kapuban Diego Lopez,de nem tudom miért,és így is viszonylag szép játékkal játszottam életem 2.pes 6-os meccsén 1-1-et az Arsenal ellen.
és akkor most mi is a nehéz? :P pedig én vér fifás vagyok,a mozdulatok meg minden teljesen mások,és a mozdulataim a fifába vannak belerögződve,nem pedig a pesbe.
ha már a 2.meccsen lazán x-eltem legnehezebb fokozaton egy nem is kis csapat ellen,akkor mi lenne egy hét alatt?megmondom:kis szar csapatokkal megverném szép játékkal a nagy csapatokat,most ezt nem egozásból mondom,de így semmi értelme nem lenne. -
#86 "EA Games fociszimulátoroktól"
javítanám EA Games arcade focira
de persze érdemes kipróbálni a fifákat,én is mindig ezt teszem,csakhát nagyon hamar megunom....kb 2hétig tartott a fifa07is
közbe a pes jelenlegi részével simán elvagyok a küvi részig,azaz kb 1évig -
#85 Amint kipróbáltam a Pest, azonnal elment a kedvem az EA Games fociszimulátoroktól.Nem értettem eddig, miről beszél a sok peses fan, h fényévekkel van a pes a fifáktól.De rá kellett jönnöm : a játékmenet messze elmarad, scriptek hada, ráadásul a grafika is rossszabb sztem, főleg a rengeteg elmosódott textúra miatt.Ettől független kipróbálom majd a CL 06-07-et, reménykedek, mert már a 2001es fifa óta játszok a gamával, bár nagyon kevés esélyt látok, hogy valamit is javuljon a FIFA:( -
#84 kizárt -
Djemba #83 talán mégis most fog berobbani az új grafikamotor!?!? -
#82 itt egy ps3-mas gameplay videó is,nem rossz -
#81 bíztató -
Djemba #80 pár új kép de nem sok!!!! -
Djemba #79 minden bl felirat bennelesz táblák,javított grafika és mezek ja és a tv közvetítésből ismeretes jelzésel stb.
-
Djemba #78 az első videó de xbox -
Djemba #77 Először azt hiszem, mindenkinek jobb, ha a jó hírrek lezdek. Ez nem más, mint egy videó, mely az új játék gameplay-ébe enged bepillantani bennünket, sajnos Xbox 360-as verzióban. Illetve, relatív sajnos, legalább gyönyörködhetünk a grafikában... A videó egyébként itt a cikk alján megtalálható. A rosszabb hír nekünk, magyaroknak igen fájó lehet, hisz EA-s kollégiánk nem rakják bele az UEFA CL-be a már elkészült magyar kommentárt, sőt még feliratot sem. Ez valamelyest megérthető, hisz az ilyen "szezonközti" játékokat itthon nem igazán kapkodják, és nyilván, a magyar kommentáros verziót külön ennek az országnak gyártják le. Na, mindegy, nem tudunk mit tenni, majd csinálhatunk magyarítást és magyar kommentár patchet... :) Egyébként, megjegyzem egyik sem nagy ördöngösség, ha nagyon elvetemült az ember, egy hétvége alatt megvan, hisz csak a FIFA 07 fájljait kell kicsit átmaszkírozni az új játék szisztémájára. -
Djemba #76 Itt az idő leszűkíteni a kört, hogy ne kelljen a bajnoksággal, a kupával és a BL-lel együtt foglalkozni! Az EA ezen ötlettől vezérelve gondolt egyet és belevágott az egykori 2005-ös darab aktualizásába. Abban biztosak lehetünk, hogy nem maradunk hoppon, minden bizonnyal nagyszerű játékkal kápráztat el minket kedvenc fejlesztőnk, egész pontosan március huszonharmadikán. Az új módok segítségével több, mint 400 próbát kell kiállnod, hogy kiélvezhesd a gamma extra tartalmait. Az új gameplay-jel és beállítási opciókkal a kanadai fiúk minden eddiginél nagyobbat akarnak alkotni, s bár ezt nem taglalják, minden bizonnyal a PES-fanatikusok százait, vagy inkább ezreit akarják átcsábítani a FIFA-széria mellé. Ugyanis, attól, hogy nincs benne a nevében, ez is ugyanolyan FIFA, mint a többi, annyi különbséggel, hogy itt "kissé" le van korlátozva az ember játéktere. Tehát, nem kell semmiféle világmegváltó újítást várni, de ha mégis megérkezik fehér lovon az új grafikai motor vagy a teljesen új gameplay, nem kell aggódni, jószokásukhoz híven, megtartják majd a FIFA 2008-as verziójába is. Visszatérve a bemutatni kívánt játékhoz, az EA-s kollégák jóslása szerint, minden eddiginél valósabb elemeket építenek bele az új UEFA CL-be, legjobban a kényszerítőkre, keresztlabdákra és indításkora kihegyezve. Az azonban biztos, hogy a srácok óriási energiát ölnek bele a fejlesztésbe, így nem csak sanda gyanú lehet, hogy egyértelműen legyőzi a nagy riválist a játék. A legújabb őrület, az Xbox Live-ra teszik a legnagyobb hangsúlyt, de ugye ezt csak a nextgen verzióban élvezhetjük. És akkor jöjjenek az új módok, melyek megváltoztatják játékod!
*
The Treble (A Tripla): Mint klubmenedzsernek, csak egyetlen évad áll rendelkezésedre, hogy teljesítsd a Treble-t. Minden egyes küldetés egy új kihívás, hogy elvezesd a csapatodat egy bajnoki- és kupameccsekkel és teléjesítményingadozásokkal teli idényen át a Bajnokok Ligája kapujáig.
*
Ultimate Challange (A végső kihívás): Az itteni feladatod újrajátszani és átírni a BL történetének legnagyszerűbb pillanatait. Birkózz meg a döntőbe vezető út néhány legemlékezetesebb mozzanataival!
*
UEFA Champions League Tournament (Az igazi Bajnokok Ligája): Írd újra az idei Bajnokok Ligája eddigi történéseit! Játszd végig a 2006/07-es idényt, igazi sorsolásokkal az igazi BL-t! Nincs más dolgod, mint a döntőig menetelni kiválasztott csapatoddal!
*
Keep Track with the History Book (Figyeld a törikönyvet!): Teljesítsd a célkitűzéseket az összes játékmódban. A történelemkönyv tartalmazza a csapatoddal elérhető összes küldetést a vonatkozó pontértékekkel. Költsd el pontjaidat a boltban, ahol új eszközöket szerezhetsz, mint pl. a hivatalos BL labdát vagy egy új stadiont!
*
Quick Controls (Gyorsverézlés): Ennek az új fejlesztésnek köszönhetően megváltoztathatod támadójátékod lényegét! Használd ezt azt az új tartalmat szabadrúgásoknál, bedobásoknál, szögleteknél, sőt még kirúgásoknál is. Irányítsd a levegőben a lasztit!
*
Fast-Paced Gameplay (Gyors(léptű) játék): Újrajátszani a valós BL meccsek frenetikus pillanatait. A játékosok itt kihasználhatják a finomhangolt, lövéspontosság és gyorsaság rendszert - mely a labdarúgók tulajdonságait tartalmazó adatbázis -, a valósághűségért és a pontosabb játékvezérlésért.
*
Winter Effects (Téli hatások): A játék egyik legnagyobb újítása, mellyel igazán kiélvezhetjük a téli meccsek minden pillanatát! Szakadó hó, kesztyűben játszó játékosok, új felhőgrafikák!
Kapcsolódó cikkek: -
Djemba #75 -
#74 pontosan -
Djemba #73 az a lényeg van PC-re is FIFA és tudunk vele jókat játszani. -
#72 elképzelhetetlen az ilyen,mivel konzolra lényegesen több játékot adnak el mint pc-re -
#71 az arcok botrányosak -
Djemba #70 jaja vagy az EA bejelentené csak PC-re csinálnak gameket mekkora lennede sok lenne a veszteség is ps2,ps3,xbox360,psp