11
Two Worlds
  • Ioles
    Nagyon sok új kép és videók
  • DaniX14
    Ez nagyon atom game lessz!:D:D
  • Lammer
    jo ok, ha a pcs topikban akarcsak 1 trábölsúútingos kerdes is el fog hangozni, akkor jossz egy lada sorrel, mertugye csak berakod es megy :DDDDDD
    en degeszre fogom magamat inni :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd
  • Istencsászár
    LÁL, jó akkor váljon külön, még az a pár ember is akit érdekel a gém... ne aggódj, nemlesz warez, arról én majd gondoskodok.
    Lammer oda is berakod és go gém, értelmileg visszamaradott emberek meg mindenhol vannak.

És Bandew nem a PÉCÉSNEK nyitottam, hanem a játéknak mer jónak ígérkezik...

De éljetek boldogan, csak szóltam hogy felesleges ketté szakadni...
  • Lammer
    ott a pont...
    pcs topik: 60 kerdesbol 55 trábölsúúting :DDDDDDDdddddddd milyen beta driverrel, hogyan kekhalal es luzer pocsolos kerdeskoros tarsai
    ide nem kell, "berakjuk" a jatekot es go game
  • Bandew
    Nem hiszem, hogy a konzolosok annyira élvezni fogják a különböző PC-vel kapcsolatos kérdéseket. Ezért is szokott mindig lenni egy konzolos topik is, nem kell bevágni a durcit azért, mert már nyitottál egyet a PC-snek.
  • Ioles
    Ok, nekem 8, csak gondoltam hogy ha vki X-en tolja akkor majd itt kér segítséget, stb. De végülis a másikban is lehet.
  • Istencsászár
    Az irányításon kívül semmiben sem különbözik a két verzió ( pc,x ), szal egy topik bőven elég...
  • macselek #3
    de zsír:o
  • Ioles
    Two Worlds hivatalos honlapja
  • Ioles
    A Two Worlds egy RPG lesz ami elvileg idén márciusban jelenik meg és azért nyitottam meg mert mint tudjuk, PC-n kívül jön Xbox360-ra is.