13
-
Morden23 #13 "Hm, ha már a jövőbe helyezték a program cselekményét, akkor azidőtájt miért nem lehet egy ekkora fegyvernek pár kiló a tömege? Elvégre fejlett technológia, vagy mi ;) "
Ja, de ha már a technológiai fejlődéssel, meg a jövővel piszkáljuk egymást, akkor miért nem inkább kisebbek a fegyverek? Ma is a miniatürizációra törekszünk.
Mi értelme egy 1-2 kilós fegyvernek, ami embernagyságú? :D
"2007-ben ennél már több kéne... "
Szerintem nem több kéne, csak az bosszant, hogy a "nextgen" játékoknál kezd kibújni a szög a zsákból, miszerint nem is lesznek ezek olyan hűdenagyonszépek, viszont a koncepciótlan történettelen szar, na az megmarad. Nagy pofára esés lesz a végén, ha ráhergelik a grafikabuzikat a "2007 a nextgen, sosem látott grafikai és fizikai részletesség éve" sallangra, és utána kiadják a félkész techdemo-kat. -
Kurosora #12 Mellesleg, ez tényleg nem egy nextgen grafika :) 2007-ben ennél már több kéne... -
Kurosora #11 "mert nevetséges a fegyver mérete azon a képen."
Hm, ha már a jövőbe helyezték a program cselekményét, akkor azidőtájt miért nem lehet egy ekkora fegyvernek pár kiló a tömege? Elvégre fejlett technológia, vagy mi ;) -
#10 lehet valami robot, esetleg egy nanoruha van a muksón, így lazán megtartja azt a fegyvert
-
lee56 #9 Na pl igy a fegyverméretben hasonló volt a q3arena, szal ebben hasonlit rá :)
A képek valóban nem a legjobbak, negativ reklámnak viszont elmegy :)) -
gyuri12 #8 mo9ndjuk ebben a hozzászólásodban minden igaz volt,és nem fikáztál:) -
Morden23 #7 Persze, hogy szoktam.
Ki nem?
Amúgy meg ez a hat kép az eddigi legszarabb, amit erről a játékról láttam. Kifejezetten gázul néz ki. -
gyuri12 #6 a fegyver tényleg nagy,de akkor is fikázni szoktál néhány dolgot... -
nedudu #5 Ilyen elmosódott lesz a jövő grafikája? Mintha már láttam volna régebben ilyet.
-
Morden23 #4 Egyáltalán nem fikázok mindent.
Bár az is igaz, hogy nem szeretek agyatlanul rajongani valamiért, csak azért, mert azt mondták, hogy "ez kurvajó lesz vazze".
Amúgy éppen ebben a szituációban azért, mert nevetséges a fegyver mérete azon a képen. -
gyuri12 #3 te miért fikázol mindent? -
Morden23 #2 Látom, ebben a játékban olyan valósra fog sikerülni a fizika, hogy az 5-ös képen gyorsan be is raktak valami embernagyságú mordályt annak a kis gizda valaminek a macsába. -
#1 A design eléggé hajaz az Alien-es világokra...
De a fizikája elég cool lehet! :)