13
  • Morden23
    "Hm, ha már a jövőbe helyezték a program cselekményét, akkor azidőtájt miért nem lehet egy ekkora fegyvernek pár kiló a tömege? Elvégre fejlett technológia, vagy mi ;) "

Ja, de ha már a technológiai fejlődéssel, meg a jövővel piszkáljuk egymást, akkor miért nem inkább kisebbek a fegyverek? Ma is a miniatürizációra törekszünk.

Mi értelme egy 1-2 kilós fegyvernek, ami embernagyságú? :D

"2007-ben ennél már több kéne... "

Szerintem nem több kéne, csak az bosszant, hogy a "nextgen" játékoknál kezd kibújni a szög a zsákból, miszerint nem is lesznek ezek olyan hűdenagyonszépek, viszont a koncepciótlan történettelen szar, na az megmarad. Nagy pofára esés lesz a végén, ha ráhergelik a grafikabuzikat a "2007 a nextgen, sosem látott grafikai és fizikai részletesség éve" sallangra, és utána kiadják a félkész techdemo-kat.
  • Kurosora
    Mellesleg, ez tényleg nem egy nextgen grafika :) 2007-ben ennél már több kéne...
  • Kurosora
    "mert nevetséges a fegyver mérete azon a képen."

Hm, ha már a jövőbe helyezték a program cselekményét, akkor azidőtájt miért nem lehet egy ekkora fegyvernek pár kiló a tömege? Elvégre fejlett technológia, vagy mi ;)
  • NEOreg3
    lehet valami robot, esetleg egy nanoruha van a muksón, így lazán megtartja azt a fegyvert

• lee56
    Na pl igy a fegyverméretben hasonló volt a q3arena, szal ebben hasonlit rá :)

A képek valóban nem a legjobbak, negativ reklámnak viszont elmegy :))
  • gyuri12
    mo9ndjuk ebben a hozzászólásodban minden igaz volt,és nem fikáztál:)
  • Morden23
    Persze, hogy szoktam.

Ki nem?

Amúgy meg ez a hat kép az eddigi legszarabb, amit erről a játékról láttam. Kifejezetten gázul néz ki.
  • gyuri12
    a fegyver tényleg nagy,de akkor is fikázni szoktál néhány dolgot...
  • nedudu
    Ilyen elmosódott lesz a jövő grafikája? Mintha már láttam volna régebben ilyet.
  • Morden23
    Egyáltalán nem fikázok mindent.

Bár az is igaz, hogy nem szeretek agyatlanul rajongani valamiért, csak azért, mert azt mondták, hogy "ez kurvajó lesz vazze".

Amúgy éppen ebben a szituációban azért, mert nevetséges a fegyver mérete azon a képen.
  • gyuri12
    te miért fikázol mindent?
  • Morden23
    Látom, ebben a játékban olyan valósra fog sikerülni a fizika, hogy az 5-ös képen gyorsan be is raktak valami embernagyságú mordályt annak a kis gizda valaminek a macsába.
  • Zocsi
    A design eléggé hajaz az Alien-es világokra...
    De a fizikája elég cool lehet! :)