4
-
netuddki #4 +jelent ez a aszar de vistára ha jol látom
szameg!!!!!!!!!! -
Loverman #3 Nos, a grafika tényleg nem veri az eget. Olyan Shadowrun lenne jó, ahol páratlan fegyver-átalakítási lehetőségek lennének, stb. ÉS nem csak emberek vannak emberek ellen a Shadowrunban, kérem.. annyira többről szól az egész. Kb mintha a WoW-ot a Warcraft1ből csinálták volna:D vagy hogy is mondjam... na értitek. -
#2 Egyetértek az előttem szólóval.
A Shadowrun univerzum ennél sokkal többet kínál, és sokkal többet is igényel... ez egy konzolszagú xar, unalmas FPS-ne tűnik, arról nem is beszélve, hogy ez a küllem kb. 4 éve volt menő. -
feamatar #1 Ez nem Shadowrun ez csak egy **** multifps amit úgy hívnak,másrészt nem is a Fasaval megy a közös munka mert tudtommal a FASA az már beadta a kulcsot egy ideje(a 4th ed.sem FASAs csak lusta vagyok megnézni a kiadót:-)).Inkább hoznának ki vmi FASzA:-) mechwarriort,mint ezt a szégyent.Majd csodálkoznak h mért bukik meg és nem is lesz egy darabig Shadowrun gáma,pedig anno segán volt egy nagyon kóser kis rpg is,pcre meg semmi.ehhh.Mechwarrior sincs a nyavaját,pedig olyan jó volt.A MW4 volt az egyik gáma amiért szívesen leszurkoltam a casht.Múltkor láttam boltbaa menni x360on valami meches gámát asszidtem könnybe lábad szemem,úgy hiányzik már pcről az a 100 tonna tömör fém ahogy szétgyalul mindent:-(