UEFA Champions League 2006-2007

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ithttp://www.sg.hu/listazas.php3?id=1168633456t
gercse
haz az ntsc-s is megfelel, akkor: itt
azt hiszem regisztrálni kell(fõleg ha nem jön be)

Az hol van?
mike0013
nézz körül torrenten...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Szia!Légyszi mond meg hogy honnan lehet letölteni az UEFA Champions League 2006-2007-et!Az e-mail címem:[email protected]
Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni az UEFA Champions League 2006-2007 teljes játékát vagy a demóját?Aki tud segíteni az írjona!Az e-mail címem:[email protected]
mike0013
pontosan, így van konzolon is, legalábbis ps2-n

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hunbasser
ellövöd,és nyomod az irányt,amerre csavarni akarod.sztem így van a konzolos változatokban is

ReaL MaDRid x siempre

Nagy csavarásra ne számíts, RB+B a finesse shot, RT+B inkább a nagy löket. Ha jó szabadrúgás lövõvel próbálod, akkor ha az erõt jól állítod be, szinte mindenképpen gól lesz.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

Xbox 360on csak ajánlani tudom<#eljen> Az arcok meg a grafika nagyon szépen meg lett csinálva,bár meccs közben nekem nem sikerült a kamerát beállítani rendesen,úgyh elég messze vannak a játékosok és így nem olyan jó...
HY! hogyan kell csavarni a szabadrúgásokat? meg úgy általában ,hogy kell nagy csavart gólokat rúgni mert ha az LB+B vel tolom akkor inkább íveli mint lövi?
Hát igen a fifában elég gyérek voltak 1-2 embernek.Ebben sem a legtökéletesebb de azért már sokkkal jobb.én pl csak Ronaldinho arcára voltam kiváncsi:D:Dneki jó lett.Hogy C. Ronaldo-é milyen azt nem tom mert csak pár meccset nyomtam a barcával de sztem biztos jobb lett mint a fifában.

Forza Italia
Srácok mennyivel változtak az arcok? Most már jobb lett valamivel vagy ugyanolyan. Mert Pl: C. Ronaldo az minden volt a fifaban csak nem õ.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Szevasztok,megvan a játék xbox 360-ra és sokat fejlödött nem olyan szar mint a fifa 07 sokkal jobb az irányitás és eléggé nehéz.A BL dizájn lett legjobb benne.

Amikor veszek kártyákat akkor vannak olyanok amik nem kellenek azokat ha tradere rakom ki veszi meg öket, vagy azonnal kapok érte pontot.
Boxon téged nem is mutat, de a csere ua
hunbasser
hát,pc-s verzión a csere annyi,h mutatja a kamera a játékost,h éppen készül lejönni,utána meg bevillan a bejövõ játékos,aki fut be.

meg mutat téged is a meccs közben :D

ReaL MaDRid x siempre

POnt erre gondoltam én is, a gól után lejátszák 2 szer 3 szor, de a labda ép hogy csak beér a kapuba és elkapják a kamerát, a passzok is rdekesek, a kapus kurva jó stb.
valaki végigcsinálta már a treble-t? valami hihetetlen csalódás a vége... egyszerûen nem történik semmi.

Én meg most töltöm remélem egy kissé átvariálják a játékmenetet mert a Fifa 07 egyszóval szar volt.Ha már van csel benne akkor az már haladás:)
nem tudom pl engem az is zavar hogy miért nem tudják megcsinálni a csere animácíót normálisan meg a gólörömöket hosszabra olyan kis dolgok de ezzel is már óriási lépés lenne a PES utoléréséhez.

hunbasser
nem igazán,elég sok csel van,csak tudni kell õket megcsinálni

ReaL MaDRid x siempre

mike0013
épp ezért a legjobb a ps2:D
én azon játszom

a pc-s verzióban is csak pár csel van.
hunbasser
ti xbox360-al nyomjátok?

abban nem lehet cselezni? O_o micsoda szégyen...

ReaL MaDRid x siempre

Most se lehet
Forza Italia
Lehet már cselezni a játékba?. Mert a 07 be nem lehetett.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Nekem ma hozza a posta a fullt, eddig csak a demoval nyomtam, de abban még mindig könnyen fújja be a szabálytalanságokat, olyan mint a Pes5.
Azok nem nagyon változtak.
Nem arra gondoltam hanem hogy a lövések,passzok,mozgás változott valamit?

Játékmenet? Pontosan mit értesz ez alatt? Feladatok végrehajtása a cél, nem mindig teljes mérkõzések lejátszása, hanem pl. 1 félidõ alatt kell megfordítani a meccset...
játékmenet terén változott? mert ha nem akkor nem is töltöm
elõre is kösz

Közben észrevettem, hogy nincs is benne online. Na mind1, akkor nyomom tovább offline! <#vigyor3>
Egyébként a játék nem sokban tér el a 07-tõl: kicsit felgyorsították, nem kell kivárni a kirúgás, szöglet, bedobás... elõtti bejátszásokat, azonnal lehet továbbnyomni. Talán a játékosváltás is gyorsabb lett. Persze a design az teljesen BL-es. Ja és gyorsabban tölt!!!
Egy kicsivel megint jobb lett az elõdnél!
Tudnál adni privibe egy linket? mert már mindehol kerestem.elõre is kösz

Forza Italia
Erre énis kiváncsi vagyok. nagyon hiányoltam a játékból. Amúgy én most töltöm 4 óra és lent van. Remélem jó lessz.

csá
Xbox360as uefában lehetlesz majd cselezni? Mert a fifában nem naon ment és szerintem egy kicsit hiányzik belõle.

Xbox360,PSP

Tud valaki a játékhoz DNAS ID-t????? Thanks!
Forza Italia
Megjelent a game. Pal verzió. Hír: Nforce

üdv.

valaki mondja már el hol lehet a labdákat kiválasztani! mert jó hogy sokféle van, de egyszerûen nem talál hol lehet kiválasztani, hogy melyik legyen amikor épp játszom. köszi

guardian hero
Gondolom lassan lehet... 1 hét szokott lenni a késleltetés asszem. De jövõhéten már tuti.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Mikor lehet silverrel letölteni?
guardian hero
Hát a demó alapján ez is egy nagy rakás szar.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Pontosan, erre már több idejük volt és már egy kis rutinnal is rendelkeznek a nextgen területén.
Már nagyon várom,mert szerintem a FIFA07 xbox360-ra egy nagy rakás szar!
Ma már fenn van a live-on a demo, de még csak Gold tagsággal lehet leszedni.
Golyo69
nah remélem ez jobb lesz mint a 07 :D azis tetszik de van benne sok hiba :D
remélem ezeket javítják és a gameplay jobb lesz !! jah meg a kapusok nem lesznek lámák !!!

GGMU

Szerintem kb február közepén lesz vagy ha úgy jár mint a Stronghold 2 akkor 2 év múlva :-)
hunbasser
:DDDDDDDddddddddd

ha már csak 2 hónap van a megjelenésig,akkor demo még nincs?

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
A_D?A:F?A_F:ASFAS?G_AS?G:A?S_

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Ha minden igaz akkor március 20.-án jön ki.
mike0013
:DDDDD ez jóó:)

Oldal 1 / 2Következő →