UEFA Champions League 2006-2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ReaL MaDRid x siempre
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
meg mutat téged is a meccs közben :D
ReaL MaDRid x siempre
nem tudom pl engem az is zavar hogy miért nem tudják megcsinálni a csere animácíót normálisan meg a gólörömöket hosszabra olyan kis dolgok de ezzel is már óriási lépés lenne a PES utoléréséhez.
én azon játszom
abban nem lehet cselezni? O_o micsoda szégyen...
ReaL MaDRid x siempre
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
elõre is kösz
Egyébként a játék nem sokban tér el a 07-tõl: kicsit felgyorsították, nem kell kivárni a kirúgás, szöglet, bedobás... elõtti bejátszásokat, azonnal lehet továbbnyomni. Talán a játékosváltás is gyorsabb lett. Persze a design az teljesen BL-es. Ja és gyorsabban tölt!!!
Egy kicsivel megint jobb lett az elõdnél!
Xbox360as uefában lehetlesz majd cselezni? Mert a fifában nem naon ment és szerintem egy kicsit hiányzik belõle.
Xbox360,PSP
valaki mondja már el hol lehet a labdákat kiválasztani! mert jó hogy sokféle van, de egyszerûen nem talál hol lehet kiválasztani, hogy melyik legyen amikor épp játszom. köszi
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
remélem ezeket javítják és a gameplay jobb lesz !! jah meg a kapusok nem lesznek lámák !!!
GGMU
ha már csak 2 hónap van a megjelenésig,akkor demo még nincs?
ReaL MaDRid x siempre