Játékszenvedély
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
"The trees move. Do you not see it?"
-the invisible-
játékkal se tudok egyhuzamban 1/másfél óránál többet játszani, gép csak azért megy ált, mert zenét hallgatok
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
- Szia Tinman!
- Pc/konzol/handheld játékfüggõ vagyok. 20 éve 1 hétnél tovább még nem voltam tiszta.
Errõl még mit lehet beszélni? :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem tudom. Nekem ilyenem csak akkor volt mikor vmi új cuccot vettem bele és még az újdonság varázsa hajtott de pár óra alatt elmúlt.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
voltak hetek hogy rákattantam valami gémre és kicsit hanyagoltam a páromat.. aztán nem gyõztem jóvátenni..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360