duplán megjelenő parancsikonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
dotkom
Olyan már velem is volt, hogy a windows egy parancsikonból csinált hármat, és utána egyiket sem engedte eltörölni..

http://atwwebmaker.tx.hu/

shad0w
kipróbáltam, neked van igazad, szal sry, rossz tipp volt 😊
(amúgy emlékeimben azzal keveredett össze a dolog, h ha az asztalról behúzok egy parancsikont a startmenübe, és az asztalon lévõt törlöm akkor a startmenüben lévõ sem fog mûködni, na de ez most tökmindegy...)

don't give a fuck

shad0w
akkor jó, mert nálam van 😊 tényleg nem azért írom h csakazértis nekem legyen igazam, de nálam volt már rá példa. végülis mindegy, remélhetõleg sikerül megoldania a problémát...

don't give a fuck

Maco13
ha az egyik a másikra mutat, akkor arra mutat amire a másik mutat, tehát nincs olyan hogy ne mûködjön emiatt
Beast Machine
winreinstall volt már? az ilyen furi kis dolgokat az általában meg szokta oldani

...vágod?

shad0w
az egyik parancsikon ugye a futtatandó cuccra mutat, míg a másik parancsikon meg valszeg az elõzõ parancsikonra, így ha törlöd azt amelyik a futtatandó cuccra mutat, akkor a másik nem fog mûküdni...

don't give a fuck

akyyy
mikor van az asztalon egy total commanderes ikonom, azt a star menü melé húzom, és törlõdik az asztalról a köcsög ikon!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

PíszLávJuniti
minden parancsikonnál?
próbáld meg feltenni a powertoy for Xp-t ( ha azt használsz ) ott van olyan hogy rebuild ..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

toysoldier
<#wow3>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

SHADOWEYES7
<#wow2>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Helló mindenki !!!

Esetleg valaki már tapasztalt ilyesmit ???