Szétcsúszva
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"csak tudod aki nem úgy nézi mint egy filmet hanem úgy mintha egy videoklip lenne akkor ilyen vélemények alakulnak ki és ebbõl lemérhetõ a magyar tini társadalom érdeklõdési köre ami sajna elég gyér!"
namost, ezt kicsit magyarabbul már, fogalmam sincs mire gondolsz
btw, sztem kifejezetten kellemes kis egyszernézõs film, van benne pár aranyos csavar, jópofa.
"The trees move. Do you not see it?"
csak tudod aki nem úgy nézi mint egy filmet hanem úgy mintha egy videoklip lenne akkor ilyen vélemények alakulnak ki és ebbõl lemérhetõ a magyar tini társadalom érdeklõdési köre ami sajna elég gyér!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ez a film csak annak volt nézhetõ aki paneldiszkón nõtt fel vagy narkós😛
akinek egyik sem tartozik az életébe az kerülje el,mert a forgatókönyv elég sablonos<#levele>#levele>
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
koyanisqatzi vagy povaqatzi (ezt nemtom hogy írja)
tizenhárom
Jó szórakozást!
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Glory Glory Man United!!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
mekkora film...(aki nem látta az nézze meg!)
elõ is keresem...este meg is nézem, tavaly láttam utoljára
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
bár a legjobb film a how high
a Betépve is nagyon jó
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Glory Glory Man United!!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Lehet smsweb is!!
Glory Glory Man United!!
Lehet smsweb is!!
Glory Glory Man United!!
Szétcsúszva
Glory Glory Man United!!