18
-
bakagaijin #18 Mivel a kliens nyílt lesz, így gondolom hamar megjelennek majd a "speciális" hardware-ek, amiket támogatni fog. Nyilván nem VR sisakokra meg agyimplantátumokra kell gondolni... Kezdetben... -
#17 Akinek unalmas a való világban való élet az játszon csak ezzel, mert megérdemli, a többiek meg úgyis tudják milyen egy kiadós kufircolás vagy 250-el hajtani egy valós, igazi sportkocsit... -
kvp #16 Grafikailag meg a szimpla 3d chatelesre kitalt 'there' is jobb. A second life fo elonye, hogy szabadon script-ezheto. Ha sokkal valosaghubb lenne a grafika, akkor lenne igazan elvezheto, de sajnos akkor az amator fejlesztok mar labdaba sem tudnanak rugni. (pl. rendes modellezo es motion capture felszereles nelkul) Igy viszont aki nem a grafikara megy es nem kesz tortenetet akar az jatszhat egy virtualis vilagban. (gyakorlatilag ez egy barkacsolhato 3d chat) -
Dave77 #15 Gratulálok a témához szorosan kapcsolódó hozzászólásodhoz. -
oneman #14 szerintem azok akik ilyennel játtszanak... és ezek szerint téged is méllyen érintett -
SonicBoom #13 egy találós kérdés a végére: melyik szánalmasabb, Dave77 vagy oneman? -
oneman #12 Gothic 3 szintű/"grafikájú" világot/"játékot" várnak, küldikkel, azoknak ez valóban csak egy "szimpla ócska szar grafikájú, rakás fos"
Válasz 'oneman' üzenetére (#10)
Én már ezer éve nem játszok gagyi butító számítógépes játékokkal...
És az én szememben ez is egy az ugyanilyenek közül... -
Dave77 #11 Ez nem multiplayer, nem egy olyan "game" aminek van játszhatósága, grafikája meg zenéje és ezek szerint értékeljük. Egy világ, amit a résztvevői alakítanak olyanná amilyen. Újgenerációs chat, kreativitás (épületek, technika, design), szerencsejáték, spekuláció, üzlet, marketing (valós pénz ($)! keresete) stb... Azok akik egy Gothic 3 szintű/"grafikájú" világot/"játékot" várnak, küldikkel, azoknak ez valóban csak egy "szimpla ócska szar grafikájú, rakás fos" -
oneman #10 egyáltalán mi benne a világot megrengető újdonság? szimpla ócska szar grafikájú multiplayer amiben átélheted ugyanazt a szopást amit az életben, és még fizetsz is érte -
#9 Ez egy rakás fos. Fél órát szenvedtem, hátha megtetszik de csak mégjobban elment tőle a kedvem. Még annyi értelme sincs mint a Simsnek. -
#8 de minek... -
BCs design #7 fasza akkor 1000 számra lesznek hasonló progik -
Szeszmester #6 Neked is beindult a fantáziád, mi? -
kricsi #5 nemrossz nemrossz...még több ezer online függő...ami már a "kis"lányokat is megcélozza hisz lehet pAsIzni.. -
Evil Merodak #4 "A közeljövőben a birodalmat működtető szerver-szoftver is szabadon elérhetővé válik."
Hát akkor ez így eléggé félreérthető. -
Yv@n #3 Nem a szerver. A kliens. -
Evil Merodak #2 Kár hogy csak ez a játékszerver lesz nyílt forráskódú. Vajon mi történne ha a WoW-szerver lenne az, vagy mondjuk kiszivárogna a kódja? -
#1 Az iwiw mikor lesz nyílt? :)