18
  • bakagaijin
    Mivel a kliens nyílt lesz, így gondolom hamar megjelennek majd a "speciális" hardware-ek, amiket támogatni fog. Nyilván nem VR sisakokra meg agyimplantátumokra kell gondolni... Kezdetben...
  • KIP
    Akinek unalmas a való világban való élet az játszon csak ezzel, mert megérdemli, a többiek meg úgyis tudják milyen egy kiadós kufircolás vagy 250-el hajtani egy valós, igazi sportkocsit...
  • kvp
    Grafikailag meg a szimpla 3d chatelesre kitalt 'there' is jobb. A second life fo elonye, hogy szabadon script-ezheto. Ha sokkal valosaghubb lenne a grafika, akkor lenne igazan elvezheto, de sajnos akkor az amator fejlesztok mar labdaba sem tudnanak rugni. (pl. rendes modellezo es motion capture felszereles nelkul) Igy viszont aki nem a grafikara megy es nem kesz tortenetet akar az jatszhat egy virtualis vilagban. (gyakorlatilag ez egy barkacsolhato 3d chat)
  • Dave77
    Gratulálok a témához szorosan kapcsolódó hozzászólásodhoz.
  • oneman
    szerintem azok akik ilyennel játtszanak... és ezek szerint téged is méllyen érintett
  • SonicBoom
    egy találós kérdés a végére: melyik szánalmasabb, Dave77 vagy oneman?
  • oneman
    Gothic 3 szintű/"grafikájú" világot/"játékot" várnak, küldikkel, azoknak ez valóban csak egy "szimpla ócska szar grafikájú, rakás fos"
    Válasz 'oneman' üzenetére (#10)

Én már ezer éve nem játszok gagyi butító számítógépes játékokkal...
    És az én szememben ez is egy az ugyanilyenek közül...
  • Dave77
    Ez nem multiplayer, nem egy olyan "game" aminek van játszhatósága, grafikája meg zenéje és ezek szerint értékeljük. Egy világ, amit a résztvevői alakítanak olyanná amilyen. Újgenerációs chat, kreativitás (épületek, technika, design), szerencsejáték, spekuláció, üzlet, marketing (valós pénz ($)! keresete) stb... Azok akik egy Gothic 3 szintű/"grafikájú" világot/"játékot" várnak, küldikkel, azoknak ez valóban csak egy "szimpla ócska szar grafikájú, rakás fos"
  • oneman
    egyáltalán mi benne a világot megrengető újdonság? szimpla ócska szar grafikájú multiplayer amiben átélheted ugyanazt a szopást amit az életben, és még fizetsz is érte
  • Gerbill
    Ez egy rakás fos. Fél órát szenvedtem, hátha megtetszik de csak mégjobban elment tőle a kedvem. Még annyi értelme sincs mint a Simsnek.
  • Bith
    de minek...
  • BCs design
    fasza akkor 1000 számra lesznek hasonló progik
  • Szeszmester
    Neked is beindult a fantáziád, mi?
  • kricsi
    nemrossz nemrossz...még több ezer online függő...ami már a "kis"lányokat is megcélozza hisz lehet pAsIzni..
  • Evil Merodak
    "A közeljövőben a birodalmat működtető szerver-szoftver is szabadon elérhetővé válik."

Hát akkor ez így eléggé félreérthető.
  • Yv@n
    Nem a szerver. A kliens.
  • Evil Merodak
    Kár hogy csak ez a játékszerver lesz nyílt forráskódú. Vajon mi történne ha a WoW-szerver lenne az, vagy mondjuk kiszivárogna a kódja?
  • Tetsuo
    Az iwiw mikor lesz nyílt? :)