Crazy Machines - TIM klón

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Incredible Machine

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

derdani
Tudja valaki hogy mi annak a régi játéknak a neve amelyik hasonlít a
crazy machines -re?

Shiwo
nincs 😞

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

köszi,de megoldódott, el kellett oltani egy gyergyát vmiért<#vigyor5>.A CM 2-re van letöltésed?
Shiwo
képet linkelj plz, hátha arról eszembe jut

Hali!Valaki segítene,mert elszáll az agyam a 64-es betart nekem.Már 10000-szer elvágtam a csengõzsinórt,meg nem robbant fel a bomba mégse enged tovább<#boxer><#boxer>Hilfe, segítsetek mi lehet a probléma?Ez még a régi játék még csak most találtam rá,ha megvan valakinek az új is letölteném valahonnan!!!<#nyes><#worship>
belefeletkeztem a gamebe <#vigyor5>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

miért nem szóltál <#ravasz1> én most botlottam bele

jah, azota már félig végig is vittem 😉

azóta viszont már igen

tudtommal sjanos még nem :S

már megjelent angolul?

nem

Valaki tud serialt a játékhoz?
Dj Faustus
Crayon Physics - hasonló játék, csak itt rajzolni kell az objektumokat. Ráadásul ingyenes.

én is csak németet láttam eddig 😞

jah, egy ukrán 0day-s oldalon írtak valamit cirilür, itt

Shiwo
ahogy így futólag utánanéztem, vmi német verzió már van belõle a neten...

gondolom kijött, mert mindjárt 2008, amúgy még nem néztem utána

mármint trailer van vagy már kijött a 2007 is?

Shiwo
jah, ezt a videót már láttam..majd vmikor lekéne szedni..tán elmegy a gépemen 😛

már van 2007 verzió trailer

hy

kéne nekem Crazy Machines 73/102 pálya már egy jo ideje elakadtam 3 db höfejlesztö vagy micsoda vanrajta.
LegionarR
Akkor ahogy nézem nem lehet 😄

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

LegionarR
NEm lehet valahogy a korlátot eltûntetni (az elhelyezhetõ cuccok számát) vagy megnövelni?

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Placko, fel tudnád megint tölteni a kiegészítõt (Crazy Machines- New Challenges) a 103 új pályával, mert már nem elérhetõ!
Köszi elõre is!
norbi4567
az is jó lenne csak legyen egy pár+ pálja mer én már átvittem az egészet

Shiwo
#58 < nem arra gondolsz ?

norbi4567
Hello!
Ugy hallottam van egy patch amibe még van +103 pálja Nem tudna valaki egy linket honnan lehet leszedni

sopi
Köszike ahol én néztem nem igy volt 😊 amugy itt ebben a topicban volt igaz csak képek voltak a pályákról 😊

http://www.abcgames.cz/?p=navody_zobraz&ID=8089

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Shiwo
hol találtál végigjátszást ? plz linkeld..

amúgy megoldás

sopi
Hi mindenkinek segitség kellene az 52. pályaán, Hiába nézem meg a VÉGIGJÁTSZÁÉSBAN IS UGYAN UGY ÖSSZERAKOM ÉS NEM JO...PLZ VALAKI SWGITSEN. AMIKOR A GOLYO LEESIK LEKAPCSOLJA AZ ÉGÖT DE A VLGL MEG FELKAPCSOLJA ÖKET DE AZ UTOLSÖ EGYET NEM..PLZ HELP VALAKI
bocsi a nagybetükért .)

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Shiwo
nah...sikeresen elakadtam a 101. pályán... vkinek összejött már ?

PLackó
Aki kijátszotta a játékot,vagy elakadt,annak feltöltöttem a kiegészítõt (Crazy Machines- New Challenges). 103 új pálya!

Shiwo
bakker..80 fölött ritka genya pályák vannak...milimétereken múlik minden o.O

Shiwo
összedobtam 1 ilyet..

Shiwo
nah..nagynehezzen összehoztam..baromi sokat köllött miliméterezni a fogaskerekekkel...

Shiwo
és hogy kell bekötni a megszakítót, hogy mûködjön is ? mert a gumi hossza tényleg nem számít...

a megszakitot kell használni 😊 a gumi hossz meg semmit nem számit

PíszLávJuniti
a hajtásokat próbáld meg esetleg keresztbe tenni, így ha nagyobb a gumi hossza akkor lassabban mehet a futószalag.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Shiwo
elakadtam a 80. pályán..

eddig jutottam vele..

de ha beindítom a rendszert, eldõl a gyertya, és a lángja nem éri el a rakétát...

próbálkoztam a "szalag" végéhez tenni a forgó bigyókat, hátha felállítják a gyertyát alapon, de eddig nem sok sikerrel...valaki esetleg tud megoldást ?

nm

Seth
aha, szóval nem is kell mindent felhasználni

PSN ID.: Beegabor

PLackó
Nagyon köszönöm!!!<#worship>

megoldások ha nagyon nem megy:
http://www.abcgames.cz/?p=navody_zobraz&ID=8089

PLackó
Már mindent kipróbáltam de nem akar menni 😊
Esetleg nem tud valaki módot,hogy lehetne elérhetõvé tenni az összes pályát?

Seth
jajj én is itt vagyok. Ha mágnes van a feladatban akkor már végem. Most mit vonzzak vele, a kicsi vasgolyót vagy a vödröt? Esetleg csak mint terelõt használjam?

PSN ID.: Beegabor

PLackó
HELP😛

PLackó
Ez lenne a pálya:

PLackó
UP!
Bár kicsit kihalt a topic,de hátha jár még itt valaki.
Valaki tudna segíteni,hogy mi a 20. pálya megoldása?
(Vödörbe a billiárdgolyót)

Oldal 1 / 2Következő →