91
The Incredible Machine, modern köntösben
-
Thanatos #91 The Incredible Machine -
#90 Tudja valaki hogy mi annak a régi játéknak a neve amelyik hasonlít a
crazy machines -re?
-
#89 nincs :( -
chaby #88 köszi,de megoldódott, el kellett oltani egy gyergyát vmiért.A CM 2-re van letöltésed? -
#87 képet linkelj plz, hátha arról eszembe jut -
chaby #86 Hali!Valaki segítene,mert elszáll az agyam a 64-es betart nekem.Már 10000-szer elvágtam a csengőzsinórt,meg nem robbant fel a bomba mégse enged továbbHilfe, segítsetek mi lehet a probléma?Ez még a régi játék még csak most találtam rá,ha megvan valakinek az új is letölteném valahonnan!!! -
Thanatos #85 belefeletkeztem a gamebe -
blackgamer #84 miért nem szóltál én most botlottam bele -
Thanatos #83 jah, azota már félig végig is vittem ;) -
blackgamer #82 azóta viszont már igen -
Thanatos #81 tudtommal sjanos még nem :S -
blackgamer #80 már megjelent angolul? -
Thanatos #79 nem -
Gabe1994 #78 Valaki tud serialt a játékhoz? -
#77 Crayon Physics - hasonló játék, csak itt rajzolni kell az objektumokat. Ráadásul ingyenes.
-
Thanatos #76 én is csak németet láttam eddig :( -
blackgamer #75 jah, egy ukrán 0day-s oldalon írtak valamit cirilür, itt
-
#74 ahogy így futólag utánanéztem, vmi német verzió már van belőle a neten... -
blackgamer #73 gondolom kijött, mert mindjárt 2008, amúgy még nem néztem utána -
Thanatos #72 mármint trailer van vagy már kijött a 2007 is? -
#71 jah, ezt a videót már láttam..majd vmikor lekéne szedni..tán elmegy a gépemen :P -
blackgamer #70 már van 2007 verzió trailer -
momo99 #69 hy
kéne nekem Crazy Machines 73/102 pálya már egy jo ideje elakadtam 3 db höfejlesztö vagy micsoda vanrajta. -
#68 Akkor ahogy nézem nem lehet :D -
#67 NEm lehet valahogy a korlátot eltűntetni (az elhelyezhető cuccok számát) vagy megnövelni? -
JohnnyG #66 Placko, fel tudnád megint tölteni a kiegészítőt (Crazy Machines- New Challenges) a 103 új pályával, mert már nem elérhető!
Köszi előre is!
-
#65 az is jó lenne csak legyen egy pár+ pálja mer én már átvittem az egészet
-
#64 #58 < nem arra gondolsz ? -
#63 Hello!
Ugy hallottam van egy patch amibe még van +103 pálja Nem tudna valaki egy linket honnan lehet leszedni -
#62 Köszike ahol én néztem nem igy volt :) amugy itt ebben a topicban volt igaz csak képek voltak a pályákról :)
http://www.abcgames.cz/?p=navody_zobraz&ID=8089 -
#61 hol találtál végigjátszást ? plz linkeld..
amúgy megoldás -
#60 Hi mindenkinek segitség kellene az 52. pályaán, Hiába nézem meg a VÉGIGJÁTSZÁÉSBAN IS UGYAN UGY ÖSSZERAKOM ÉS NEM JO...PLZ VALAKI SWGITSEN. AMIKOR A GOLYO LEESIK LEKAPCSOLJA AZ ÉGÖT DE A VLGL MEG FELKAPCSOLJA ÖKET DE AZ UTOLSÖ EGYET NEM..PLZ HELP VALAKI
bocsi a nagybetükért .) -
#59 nah...sikeresen elakadtam a 101. pályán... vkinek összejött már ? -
#58 Aki kijátszotta a játékot,vagy elakadt,annak feltöltöttem a kiegészítőt (Crazy Machines- New Challenges). 103 új pálya! -
#57 bakker..80 fölött ritka genya pályák vannak...milimétereken múlik minden o.O -
#56 összedobtam 1 ilyet..
-
#55 nah..nagynehezzen összehoztam..baromi sokat köllött miliméterezni a fogaskerekekkel...
-
#54 és hogy kell bekötni a megszakítót, hogy működjön is ? mert a gumi hossza tényleg nem számít... -
Thanatos #53 a megszakitot kell használni :) a gumi hossz meg semmit nem számit -
#52 a hajtásokat próbáld meg esetleg keresztbe tenni, így ha nagyobb a gumi hossza akkor lassabban mehet a futószalag.