59
Forgalmi dugók a városban!
-
#19 Honnan?
-
#18 sőt a legtöbb dugó azért van mert az emberke nem udvariasak
pl a bvsc előtt is felváltva mehetnének az autósok de neeem, mindenki elsőnek akar menni és ezért szív mind a 2 sor...
-
#17 :D -
#16 mindenhol dugó van mer tul sok az autó
ma már az nem tud autót venni aki nem akar (hitel, lízing...stb.)
mikor dugó van nézzétek meg hogy a legtöbb autóban 1 ember ül -
#15 nem kell meglepődni, szolnok szar hely. -
#14 járda -
#13 Gyere föl Bp-re Karácsony előtti 1 hónapban bármikor. Kb. nem lehet mozdulni a belvárosban :) Pl. Margit hídon volt, hogy keddi napon 11 óra körül 15 percig tartott átjutni... -
#12 öööö
bécsi útra megyek holnap!
valaki egy dugómentes útvonalat?:D -
#11 Szolnok közlekedése úgy amblokk
Debrecenben 16-18 között kicsit több az autó, de dugónak nem nevezném, így is lehet rendesen haladni, na persze, ha nem áll be vmi balfasz 40-el a 60as táblánál... -
#10 Amugy komolyan Szombathely, Zanati út, 2-4 óráig, katasztrófa...
Veszprémben pedig körülbelül hasonló időpontban, a Városközpont, kórház-meki körüli utak... :) -
#9 reggel budafoki út budafok felé már tűrhető nincsen dugó nagyából befejezték a "munkát" város fele meg nem tom nem szoktam nézni arra fele délután nincs semmi dugó^^ -
#8 reggel budafoki út budafok felé már tűrhető nincsen dugó nagyából befejezték a "munkát" város fele meg nem tom nem szoktam nézni arra fele délután nincs semmi dugó^^ -
#7 minden reggel 7:20 körül beáll a sor a Hungáriától a Róna utcáig a Thökölyn. Talán jár erre valaki :) -
#6 miskolc úzatér, péntek, dél és 2 óra. váááááá:D:D -
#5 megelőztél :D -
#4 ha már erre járok,gondolom megosztom veletek a véleményemet.
Magyarországon nem csak Budapesten,hanem sok kis 20-30 ezres városokban is sok dugó van,ezt nap mint nap tapasztalom.
pl ha itt vmi duatlon vagy triatlon van,akkor lezárják a város egy részét,meg a főúton is lezárnak egy sávot a futáshoz mindig.ha vmi ilyen rendezvény van,akkor tuti,h az egész városban a káosz uralkodik,és akkora dugók vannak,h ihaj.
és erről jut eszembe,h amikor New Yorkban épp maraton van,akkor ott is New Yorból egy részt lezárnak,és mégsincs semmi gond/káosz/dugó.
pedig ott kicsivel több autó van arányaiban véve is -
#3 Budapest. ^^ -
#2 mindig minenhol dugó van, az a helyzet!
én inkább gyalog megyek:DDD -
#1 Ezt a topicot azért hoztam létre hogy közzé tegyük a nagyobb dugók helyszíneit, vagy esetleg egy cél eléréséhez ki melyik útvonalat ajálja (persze nagyobb dugó nélkül)