22
-
BiroAndras #22 Vásárlás előtt mérni kell, ez alap dolog.
Egyszer mi még ennek ellenére is majdnem megszívtuk, mivel mellmagasságban mértülk a fürdőszoba ajtót, hogy mekkora mosógépet vehetünk, és kiderült, hogy lentebb egy centivel keskenyebb. Szóval fel kellett emelni jó magasra a qrva nehéz berendezést, hogy beférjen. -
Morden23 #21 "Falat kell bontani a panelban."
Egyik volt barátnőm apja kapott némi évi elszámolás utáni halmozott bónuszt a munkahelyén.
Öreg fogta magát, és meglepte kis családját valami csúcskategóriás (asszem LG márkájú, milla nagyságrendű árral) hűtővel, amin a tévétől kezdve a kávé- üdítő- jég- és egyéb automatán át minden volt.
Csak nem fért át az előszobán. -
dez #20 Jaj, hát kifelejtetted: lakásból is naaaaaaagy kell! :P -
TH448 #19 Nos, én, mint házimozi fan első látásra beleszerettem. Persze a hatást nagy mértékben elősegítette az Amerika felől felénk csapó, és életünket átszövő felfogás, közte a hihetetlen mértékű idillista hozzáállás. Minél nagyobb, annál jobb, igen, itt a méret (is) a lényeg. :D:D
De aztán ahogy elmerültem az életemet alattomosan megrontó álmodozásba, rájöttem, hogy ez valahogy mégsem az én életembe való, ugyanis valószínűleg a folytonos nyálcsorgás miatt a súlyos folyadékveszteségbe két napon belül belehalnék. De ez még csak a kezdeti probléma, egy sima orvosi eszközzel meg lehetne oldani az utánpótlást. Jöhet az elhelyezés. Falat kell bontani a panelban. A szomszéd néninek nem tetszik, hogy a fél szobáját elfoglalom a szobám kiterjesztésével, megfelelő hang- és fényszigetelő alkalmazásokkal? Nem érdekel! Jah, hogy a másik oldalt is átlóg a szomszédba? Jajj, akkor már sokan vannak, még a végén megdöntik a hatalmamat. Ekkor jöhet a villanypásztor, mivel a bérgyilkos hadosztályra nincs pénzem. A francba, megint fentebb megy a villanyszámla... Aztán jöhet a hab a tortára, mivel nem akarom a földre rakni, mehet a falra. Viszont ez a mostrum jópár kiló, szerintem simán kibontaná a falat, és akkor összességében végeredményként a szobám 4 falából 3 ki lenne dőlve... Kell ez nekünk, emberek?! -
dez #18 Pár év múlva csak nevetni fogunk ezen, amikor egész falas tévénk lesz mozgóképes tapétával... :D -
ihobpgf #17 Ehhez már falat kell bontani...
-
Morden23 #16 Nem is a panel nappalijába való az ilyesmi.
Ellenben vannak helyek, ahol jól jöhet (event-ek, stb.), na meg persze a céged tárgyalójában, vagy a kibebaszott nagy aulában/váróteremben is lehet vele parasztvakítani. -
Neerpelt #15 Mire jó egy ekkora bazi nagy tévé? Hogy számolgassam a pixeleket? -
BiroAndras #14 Majd a lézer projektorokat kell nézni. Nagyságrenddel jobb a képminőség, és nincs nagy melegedő és eldurranó izzó, meg hangos hűtés. -
kvp #13 "Ja és feltételezem, hogy csak azért van akkora talpa, hogy ne dőljön el, viszont gondolom fel lehet tenni falra is, így a talpa nem foglal el akkora területet a szobából..."
Valoszinuleg ott van a tap is. Egy ilyen lcd nagyon sokat fogyaszt a hattervilagitas es a tap hovesztesege miatt. Falra szerelve pedig nagyon eros fal kellene hozza. (minimum lakotelepi kemenysegu beton) -
viizo #12 aham. írd már meg, milyen projektorra is gondolsz, arra a min. 5 millásra. kivi vagyok.
-
#11 ez hülyeség. Egy olyan projektor, ami ehhez a tv.hez fogható (fényerőben, felbontásban, élettartamban, stb) az olyan 5 milliótól fölfelé kezdődik kb. -
metaljesus #10 dollárban biztosan :) -
viizo #9 csak egy a baj: az árából vagy 20 jó házimozi projektor kijön -
Tripax #8 Én inkább egy Mortal Kombatot eresztenék meg. Emlékszem automatán mien rulez volt, hogy nagy a kép (othoni vga monitorhoz képest). Gyerekkori vágyak -
#7 Ezen de jót tudnék aknakeresőzni!
;) -
Akuma #6 Ja és feltételezem, hogy csak azért van akkora talpa, hogy ne dőljön el, viszont gondolom fel lehet tenni falra is, így a talpa nem foglal el akkora területet a szobából... -
Akuma #5 Én találnék neki helyet, ha hozzám vágnának egy ilyet :) -
#4 Simán, csak neked 49.999 font lesz
Nekem csak akkor kéne, ha hozzámvágnák - képletesen persze, mert ezzel nagyot lehet ütni -, mert nincs olyan szobám, aminek a végéből kényelmesen még élvezni is tudnám a képét (minimum 12 méter...) -
TeDDyRuSh #3 Én is csak azért nem veszek, mert baromi nagy..ha lesz valami féle lehajtható változat amit be is lehet ágyazni, akkor majd veszek. Sőőt akkor veszek mindenkinek a családba. Remélem ezzel a 8. generációs gyártósorral ki tudják hozni 50e. alá:)) -
nedudu #2 Az albérleti szobámból ki kellene dobni az egyszem szekrényt, hogy beférjen a kicsike. A csajok az ágyban elférnek, inkább az utóbbit választom -
ssdb #1 picit nagy... de amerikaiak ugyis vesznek majd belöle...