Standoff (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig megy a Folytatás és a 12 részhez már van felirat is.Jó Kis rész volt.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

raven87
Úgy tünik, hogy lõttek ennek a sorozatnak is, pedog nagyon király volt. Ezért is "imádom" az amcsikat. Ami jó azt nem nézik.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

természetesen nem lesz. meg aztán a következõ tévés évad csak õsszel kezdõdik.
MáJus Végén elvileg lesz 2.Évad.

Én Várom Sztem Elég Klassz Sori.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Shep
Pont tegnap csodáloztam rá, hogy még nincs topicja 😊
elsõ részt néztem eddig meg (elég lassan jön lefele a többi rész ) és nekem tetszett, bár azért lõhettek volna kicsit többet 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

pEdig sztem nagyon fasza sorozat csak kár hogy nincs hozzá olyan sok felirat😄

robotnyk
én is gondolkodtam rajta, hogy nyitok, de nem nézik túl sokan. itt sem, amerikában sem. ugyebár 19 részt rendeltek meg, ha mázlink van, ez le is fog menni, de kizártnak tartom a második szezont sajnos.
Hogy hogy erröl még senki nm nyitott témát???

Sztem nagyon klassz sorozat

A lényeg röviden:

Adott egy férfi és egy nõ, akik között bimbózó szerelem alakul, csakhogy alanyaink munkatársak is egyben, hiszen mindketten rendõrök, azon belül is túsztárgyalók. A sorozat a magánélet-munka szentkettõség körül fog forogni.

Várom a kommenteket