4
Travia Online
  • dannerHUN
    Sziasztok
    én is játszotta vele de lvl 18 nál meguntam:D
    kicsit nehézkes fejlödés föleg hogy max lvl es szörnyek trening pályán az csak lvl 15

de adok egy másik forum oldal cimet nézétek emg itt más online játékok leirásai is vannak
    ez a CD-forum oldala

Crazydrinkers forum
  • Curbuncle
    Hát nem tudom, lehet hogy változtatnak rajta később, de engem így pár nap játék után már nem zavar. Nagyon hardcore a game. ^^
  • sweech
    nah leszedtem. még nem sok mindent csináltam de a hangulata nagyon tetszik, ami már most zavar az a kamerakezelés, nem igaz hogy teszteléskor nem vették észre hogy nem lehet látni merre megy az ember :P
  • Curbuncle
    Nos a Travia Online, egy pár hónapja, pontosabban októberben megnyitott újabb Fantasy Role Playing Game. Egy pár napja volt alkalmam rálelni eme játékra, miközben már a falat kapartam a sok tucat MMORPG-től. Azon tanakodtam, nem lehet az, hogy nincs egy normális nem fizetős online játék sem a piacon amivel jókat lehetne játszani.
    Ekkor a régi játékom angol fórumán leltem rá a Travia Online banner-ére. Megnéztem, letöltöttem a klienst, ami mellesleg csak 188Mb körül van(!). Úgy voltam vele, mint az összes többivel eddig, essünk neki, ha jó maradhat még a gépen, ha nem megy a tömörítőbe a többi közé.

Megkell mondjam, eddigi tapasztalataim nagyon pozitívak a játékkal kapcsolatban. Számomra az irányítása kellemes, a grafika a stílusához kivállóan passzol, tetszetős háttérzene és a játékmenete sem elhanyagolható. Talán ha egy kicsit távolabb, meg vizszintesebb volna a kamerakezelési lehetőség, az már egy plussz pont lehetne.

Hivatalos Oldal: Global Travia

Angol Fórum: TraviaHQ

Képeket sajnos perpillanat nem tudok feltölteni, lévén hogy nincs VIP jogom az sg-n, de lassan talán ez is megoldódik.

A hivatalos oldalon ugyszint vannak játékkal kapcsolatos ismertetők, kaszt leírások, skillek, miegyebek. Ha valakit érdekel ott olvashat róla vagy ha igény van rá, segítek az értelmezésükben.

Egy eléggé gyerekcipőben járó játékról van még szó, de egyre nagyobb táborral. Sok dolgot kell még mindenkinek megtanulnia a játékkal kapcsolatban, de lelkes, vállalkozó szellemű emberek-gamer-ek mindig is lesznek.

Ti hová tartoztok, a született felfedezők vagy a már bevált-ismert dolgok mögé felsorakozók. Hiddjétek el egy próbát megér! =D