Motorola Z3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg 4* ekkora 😄

-tRs-Landor

én most néztem nokia n70 est ebben az árban 4 szer ennyit tud

Lóf@szt sem tud és ahhoz igen drága is.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

cicai

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

juuj a kitolhatós tekki .
Azt megveszem.

Doomista
1 nem teccik,másik á viszont <#eljen>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ezt is én csinálom

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Ez nem az ami olyan mint egy v3 csak kitolható ??

sztem felesleges minden telefonnak új topik...
motorola topikba simán elfért volna..
de ha megnézed..nyitott 1 pár topikot..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

xDDDDD

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Frosty01
minek az, a lényeg hogy van 1 újjabb topik

practitioner of the forbidden arts of death

infó? kép? tulajdonságok?

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

cicai
A legújabb Motorola

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt