12
  • GiNKaSS
    A T-Home TV eléréséhez meghatározott T-Online ADSL előfizetés szükséges.
    A XIII. kerületben vannak olyan területek, ahol még adsl sincs, az optikai hálózat miatt., persze én is olyan helyen lakom....
  • klastrom
    Nekem közel egy éve van Digi-Tv-m és maximálisan elégedett vagyok velük !!Csak ajámlani tudom mindenkinek ! A UPC meg elmehet a faszba..
  • Gerygrey
    Chello sávszél emelésről tudni valamit hogy mikor, mekkora várható? Nekem nem kell hogy lejjebb menjen az ára, az a pár százalékos esetleges mozgás nem egy nagy összeg. Viszont a gyorsabb net az kézzelfogható előny.
  • Mighty
    Ott a lehetőség, hogy lemondd az előfizetést, anyu vagy apu esetleg feleség nevére kötni egy újat és élvezni az új konsrtukciót.
  • jasszka
    nekem szeptemberben jár le a hűségnyilatkozat
    6500at fizetünk 515K ért
    ráadásul a szerződéssel ellentétben 3Gb-s korlátolt a net
    és nem tudom bizonyítani, hogy nem volt a szerződésben, mert online kötöttem meg
  • peches
    Én vigyáznék a digitv-vel is a helyedben.Azok se jobbak.Nekem két előfizetésem van náluk,de már megbántam.Közel 30000 ft havidíj befizetéssel akartak levágni,mondván hogy elmaradásaim vannak.
    Én h...e hűségnyilatkozattal kötöttem a szerződést így nem is tudom visszamondani.Illetve lenne rá mód csak akkor a kütyüknek az eredeti árát kellene visszafizetnem.A szerelés meg a nyakamon maradna.
    Miért nem próbálod meg a thome tv-t?Én arra váltok.
  • peches
    Hát ez így van.Én még 5750 ft-ot fizetek az 512K-ért míg a most előfizetők 5990-ért már 1536 K-t kapnak.Hol itt az igazság?Én mint régi előfizető mehetek a búsba,ha magasabb sebességet akarok fizessem drágábban mint a most regisztrálók.Ez egy sz...ság!!!Ha meg lemondom a szolgáltatást/márpedig az lesz!/akkor értetlenül néznek hogy miért?
    Kíváncsi leszek milyen lesza thome tv.Erre váltok.
  • Lame
    UPC pont bekaphatja.
    Igy is eleg draga es szar minosegu a szolgalatasa.
    Inkabb normalis minoseg biztositasaval foglalkozna.
    Nevetseges, hogy lassan nyomul mindenhol a HD az UPC meg a foldi sugarzasu adas szintje alatt van egy nagysagrendel.
  • immovable
    hasonlóan - csak nekem február 1. telik le a szerződés ;)
  • AdaKiller
    nálunk KTV emelkedik, net marad, de sávszél is. nembaj, áprilisba lejár a hűségszerz. aztán go ADSL...
  • Normal
    Bizony.
    UPC-Marketing! Húségprogramot! :D
  • GiNKaSS
    Itt az ideje, h váltsak Digi.TV-re!
    UPC csak emeli a kábeltv előfizetési díjakat és semmit se ad cserébe.
    Régi előfizetők pedig lesajnálva...