Etyekwood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
üdv
http://pspfilez.extra.hu/
Kár. De ettõl függetlenül tényleg elkezdõdik májusban egy amerikai film forgatása, ahova lehet be tudnak nyomni:)
szerintetek nagyon kinevetnek, ha azt irom, hogy eddig egy altalanost, meg egy gimit vegeztem?:D nem tehetek rola, hogy meg csak 19 vagyok, de kell nyarra vmi melo:D
üdv néked<#integet2>#integet2>
REKLAM ON
ha konretabban erdekel, ott a blogom az alairasomban.
REKLAM OFF
(tényleg ...és mit is tanulsz??valami olyasmit írtál hogy a szakmából valamit)
kapsz munkát persze...csak nem pénzért...a nullkilóméteres gyerekeket nem nagyon szeretik a nagy produkciók, ott meg nem kicsibe nyomják majd az ipart az tuti...
minden szakmának(filmezésen belül) van egy betanulóideje és utána akkor hívnak tanulópénzért(fél zseton) dolgozni ha látnak benned fantáziát...ez kb 100 ból 10 ember...és a fene sem tudja mennyien maradnak meg a szakmában.(és nem csak a pénz érdekli õket)
nem leányálom egy filmforgatás...az amerikai produkcióknál elég 1-2 hiba és repülsz a stábból...qwa szigorúak...
napi 12-16 óra gürizés után sokan itthagyják a szakmát mert nem bírják az iramot, a stresszt, és a fõnökök baromságait....a magyar produkciókban meg sok a balfasz(tisztelet a kivételnek) akinek fogalma sincs hogy mi a szart keres egy forgatáson...nagyon sok a fizetéssel kapcsolatos probléma...
na ezt elmagyarázom...a legtöbb film úgy indul hogy nincs meg a költségvetése, de ígéretek vannak rá(szponzor..stb)
elõkészítik,terepszemléznek, felveszik a kapcsolatot a különbözõ szakágakkal, megegyeznek a pénzben , szerzõdést kötnek majd elindul a filmezés....eddig rendben....minden eltelt hét után fizetnek...tehát ha dolgozál egy hetet a következõ hét péntekén jön az sms hogy megjött a lóvé....mindenki bizakodik mint állat "na ez fasza gyártásvezetõ idõben utal"...aha kb a 3.hétig..akkor elfogy a lóvé...a szponzor nem ad, más források után kell nézni....na ez nem szokott mindíg sikerülni...ezért néha heteket ,hónapokat csúszik a zseton és örülhetsz ha megkapod....csak úgy info képpen, ha 7 napot dolgozik egy világosító az kb150e ft + áfa....szóval nem kevés pénzrõl beszélünk amikor 2 heti zsetonnal lógnak....ez sajnos majdnem minden magyar produkciónál elõfordul!!az amcsiknál nincs ilyen gond,de nagyon kell vigyázni hogyan szerzõdsz le...õk feltételezik hogy profi vagy a szakmában ezért 1-2 hiba és repülsz a forgatásról....többet a büdös életben nem fogsz velük dolgozni....mint minden külföldi produkció ezek is egy bizonyos ügynökségen keresztül veszik fel a kapcsolatot a rent cégekkel ahol jegyzik ki kicsoda és mit tud....szóval minél ügyesebb vagy és nem hibázol annál nagyobb esélyed van bekerülni egy ilyen forgatásra , ezt megkerülheted ha jó nagy csókod van valakinél de vigyázz mert ha hibázol vele is kibaszol....
huh ez jó hosszú lett... sorry
üdv
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Magyaroknak megvan hozzá a tehetségük, csak pénz meg technika kéne, hogy valóra is tudják váltani.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
argo se volt rossz, de abba is látszódott a magyarság...
A miskolci bponi és klájd is elég jó volt.
sorstalanság is, de abba is voltak katasztfoális dolgok.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
utóbbi 20 évbõl jó magyar filmet? pl. mephisto? oscar-díjas. vagy valami amerika, csak sex és más semmi, kontroll (bár a vége szerintem már nyomasztó).
ahhoz képest, hogy mennyi támogatást kapunk, meg milyenek a feltételek, szerintem nagyon jó filmeket csinálunk.
az a baj,h Mo-n sincs akkora pénz a moziban.külföldön minden híresebb film kasszasiker,itt meg nincs az emebereknek pénze,h elmenjenek moziba,meg sokan letöltik a kamerás verziót,azt csá.ösztönözni kellene az embereket,h többet járjanak moziba,és akkor lenne pénz,és tudnának jobb filmet csinálni,végre érdemes lenne milliárdokat beleölni egy-egy filmbe.
egyébként ha évenként lenne egy olyan minõségû film,mint a sorstalanság,akkor már több a elég jó lenne
ReaL MaDRid x siempre
nem nagyon fog menni,van 1-2 üde színfolt,de ez nagyon gyengus.
olyan minõségû filmeket kellene csinálnunk,mint például a sorstalanság
ReaL MaDRid x siempre
amúgy nem kicsi, ha jól emlékszem a 6os stúdió pl. 4000 négyzetméter.
amúgy, bár köcsögség h magyar stúdió, és amcsi meg külföldi filmek készülnek benne, de sztme jobb is igy, mert amagyar filmek felhozatala naon szar<#levele>#levele>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Szerintem rohadt jó lesz, igényesnek tûnik, és tényleg nagyon sok filmet hoznak mostanában Magyarországra, és ha ez olyan jó lesz, mint amilyennek kinéz, akkor még több jöhet. Aztán meg majd jövök én:D
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nem tudom, mit hoz a holnap,de álmaimnak láza ébreszt minden nap. Már nem ébredek fel,tudom.De ne hidd, hogy nem látom a világ kínjait,s minden virágot, mely a kínok mellett is virít!
Nem tudom, mit hoz a holnap,de álmaimnak láza ébreszt minden nap. Már nem ébredek fel,tudom.De ne hidd, hogy nem látom a világ kínjait,s minden virágot, mely a kínok mellett is virít!
mennyire van kész?
Sebaj, jó éjt neked is! :)
Magyar Hollyvood, hm, ehhez fûzni nem sokat tudok, beszél a cím eleget :)
Hm, késõre is jár, álmos is vagyok, vajon a holnap ugyan olyan lesz -e, mint szokott? Remélem, ahány remény meg is hal a csenddel, annyi születik pont abból, erõsebb lélekkel
-magyarul :D talán a holnap jobb lesz, értelmesebb és többet ígérõ
Jó éjt mindenkinek! :)<#puszis>#puszis>