15
  • item
    Na ez meg a másik. Szóval a fejlődés nem áll meg,hála a hasonló gyártóknak!
  • chuky123
    ha beindül a tömeggyártás le fog esni az ára
    csak kérdés az hogy mikor
  • chuky123
    hajrá LG :)
    a "mindenevő"
  • Sanyix
    Nem is kell olyan jó gép se hogy tegye a dolgát. Főleg ha a coreavc-sek elkészülnek a gpu rásegítéses x264 dekóderükkel :)
  • item
    És, jó gépre kötve teszi a dolgát.
  • item
    Na látom te érted mire gondoltam.
  • item
    Nem beszélek hülyeségeket, én nem asztalira gondoltam, talán ez nem derül ki a hozzászólásomból! Az asztaliak tudom hogy drágák, nekem elég lenne egy pc-s kivitelü is és kész. És nem íróról beszélünk hanem olvasóról, nagy különbség!
  • Zro
    Az olvasó mindig is töredékébe került, mint az író. Egyébként meg azért ilyen drágák, mert nem sok fogy belőlük, hiszen senki sem tudja, melyik fog befutni. Viszont, ha kijön a hibrid, nyugodtan vehet bárki, felfut a kereslet, leesnek az árak stb Szép új világ
  • xuldar
    Közben gondolkodtam, a Sony író kerül 200-nál is többe, de ez nem jelenti azt, hogy az olvasót a töredékéért megkapod.
  • xuldar
    item ezt a 30-40-et komolyan gondoltad, amikor a Sony-é 200 fölött van, és az csak a Blu-rax-jel boldogul? Ne komolytalankodjunk már. A cucc feltalálója, a Sony se tud olcsón előállítani Blu-ray olvasó diódát, a konkurenciának meg egyből sikerül? Gondolkodjunk már, mielőtt hülyeséget írunk.
    Nem beszélve arról, hogy az új cuccoknak mindig megkérik az árát, még ha olcsón is lehet előállítani (de ez meg szinte sosem igaz).
  • dez
    LOL, az nem egy fullos lejátszó, csak egy egyszerű PC-s USB-s meghajtó.
  • item
    Az xbox360 as HD-DVD lejátszó mennyibe is kerül ?? Na én ehez viszonyítok.
  • papabear
    "kb 30-40 "
    3 év múlva

• item
    Én örülök ennek, gondolom nem lesz olyan vészes ára, kb 30-40 annyit meg megér, hogy lehet blu-ray és HD-DVD-t is lejátszani. Végre egy gyártó aki normálisan gondolkodik.
  • Tetsuo
    Engem egy darabig biztos vissza tart.. :)