Amerikai katonák tesztelik a Halo 3-at

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az sg-tõl jön nekem csak hírlevél. ezt olvasom ettõl vagyok "okos". a fórumba ha írok azért teszem mert hozzászólok a témához nem azé h hencegjek azzal h egy nappal hamarabb tudtam meg mint mások hûûû... értem h csak vicceltél de akkoris.
a lényeg h szerintem kár h a microsoft a halo3at xboxra adja ki elõször mi meg várhatunk egy kicsit. pontosan addig amíg elavul a játék. ha egyáltlán kiadják pcre...

radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem

ok abbafejeztem,többször nem fogom odaírni,ho ezt a hírt már láttam

kárpotlást kéne kérnünk vagy reklamálni hogy ezt pár nappal késöbb tudom meg mint a reuters?O.o
-.-

schrank
miért nem a battlefield bad companyval tesztelnek <#finom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Nézzétek meg a videókat 😄 A végén mindkettõnek, mintha mellettük lõnének, ledõl a bácsi kezébõl a kamera.
Matyóhímzés
És akkor mi van?

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

igen,mindaKETTÕ hírt már olvastam,és csak azért írtam le,ho mutassam,ho az sg egy kicist le van maradva.

akyyy
mindne hírnél ezt olvasom, és látom hogy te vagy az...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Fenrir
Te újabban minden hírnél ezt írod, ha ennyi hozzászólnivalód van csak hozzá akkor kár koptatnod a billentyûzetedet.

A halál csupán a kezdet...

lesz ez PC-re is😉

csak írtam. mert baj? csak azt akartam ezzel érzékeltetni,ho az sg egy kicsit levan maradva:/

Fenrir
És ez kit érdekel?

A halál csupán a kezdet...

A virtuális öldöklést?
A virtuálisat?

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

boxra

Ezek most pc-n vagy xboxon nyomják? ugye pc-re jön ki?
vicc volt,azért raktam oda a moslygó arcot(😄)

És? Ha más nem tud információt szerezni máshonnan, akkor neki új ez. 12... 😉

ezt én már kb 1 hete tudom😄