13
-
scnad #13 Eddigi családi Siemes statisztika :
M35i : Jól bírta, ritkán fagyott, viszont lassú volt a SIM kezelése
A60 : Sokat betegeskedett, sokszor nem látta a kártyát sem.
SL55 : Bérlet a szervizbe, amúgy meg 1x csontra törölte a SIM telefonkönyvet, másodszorra pedig kinyírta a kártyát is.
Összegzés : Valahol az 50 -es, 60 -as széria környékén kezdte el végleg elb****i a telóit.
Amúgy meg : Halottról jót vagy semmit ;-) ... -
#12 c35 folyton fagyott. -
#11 az m35i-m jól szolgált
de azért az SE jobb
-
aradi13 #10 HEHH:D Tesómnak ami összetört az 1 c55ös volt ami meg szar volt az meg c62:P:P -
#9 Nem csoda, a C62 selejt volt, akárcsak a C60. M50 sem volt túl jó.
Amik nagyon jók voltak: C/M35, C55, illetve az újabbak közül: C/CX/M65, C/M75.
Meg az SXG75, BenQ-Siemens EF91, ezek tényleg nagyon jók voltak. -
aradi13 #8 Nekem még nem volt semilyen telóm csak Nokiám, de a tesómnak már volt 2db Siemense . Az 1ik öszzetört, a 2.meg szoftverhibás volt:P. -
Zenty #7 Nekem eddig csak siemens mobil volt és tökéletesek,voltak!
C35 az első ami nem strapabiró változat ,de az is tök jóh volt csak elopták :(
Aztán me45 ( a legenda) ennél jobb mobilt nem is csinált senki mai napig megvan el nem adom :)
ÉS most m60-van.
Nah ennél már voltak sowt hibák mint a legtöbb agyon zsufolt mobilba ,de fw frissitésel megvolt oldva ez a gond is.
Szal m sorozatt ár érték arányba a legjobb volt most mih marad?
A Nokia szar drága por állója? a looser elem lámpájával?.... -
nbj #6 hát nálunk apámnak volt h a c62 telefonálás közben hirtelen nem talált térerőt, persze budapest közepén :D -
szotyikaa #5 SE Forever :D -
sgbo #4 azokhoz nem volt szerencsém...Viszont láttam olyan M50-est(nem az enyém volt) aminek a képernyője megfordult (magyarul fejjel lefelé írt ki mindent). Néhány kikapcsolás segített rajt, de megint előjött.
A mindennapos lefagyásokról meg inkább nem is beszélek én M50-esemnél meg késöbb a C60-omnál is): Az volt a legidegesítöbb, hogy akkor szerettek lefagyni leginkább, amikor hívtak. -
Zenty #3 A francokat! A legjobb ütés álló mobilokat a siemens csinálta most mih lesz igy m sorozatal a francba... :((((( -
sgbo #2 Amilyen szar mmobilokat csináltak nem is csoda. (volt már 3 féle Siemens mobilom - olcsók voltak, de megbízhatatlanok...) -
ssdb #1 igy járt... bye bye BenQ-Siemens