ATI R600 részletek

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hopsz, bocsánat, téves infó volt a nyári megjelenés. Mégiscsak mostanában jön az R600.

Akarom mondani, nyárra. :)

Idézet a cikkbõl, ami a Level505 (hallott már errõl valaki?) cikkére támaszkodik: "...valamint természetesen a DirectX 10 támogatásával érkezik, még a hónap vége elõtt." -- Na persze. Most jelentette be az ATI/AMD, hogy jövõ nyárra hozzák ki. Kb. ennyire lehet megbízható az egész teszt is...

Tinman
3 év?!
Te azt hiszem tényleg nem láttad a Flight Simulator X-et...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Az lehet, de technológiailag nem nyerõ.

És játékprogram is lesz hozzá 3 év múlva ami kihasználja?
Ez így nem jöhet ki, mert ez a nagy fogyasztás az AMD "inkább kisebb fogyasztás, és kisebb hõtermelés a teljesítmény árán" elveibe ütközne, szóval az AMD ezt nem fogja hagyni kijönni.
Óriásit szívott az ATi, hogy eladták magukat az AMD-nek...
Lehet, hogy így sokkal stabilabb lett a cég gazdasági helyzete, nem kell féni csõdtõl, és hasonlóktól, de az AMD nagyon bele fog szólni a dolgokba...

Na jó, ez azért kicsit túlzás, de akkor is bele fog szólni még ebbe az AMD...
Ha ettõl lemegy a 8800GTX/GTS ára akkor hajrá Ati-Amd!:D:D

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Dj Xyberpunk
Szerinted érdekelni fogja azt az embert az x wattal több fogyasztás, aki 170 ezer ft-ért vesz videókártyát? (meg mellette a 3-400 ezres konfig) :-) mert sztem nem.

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Ránéztem a Level505 oldlára, csak 230W-ot fogyaszt az R600.
Nem vészes, fõleg, hogy soká lesz még olyanom... <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?

Tényleg idegesítõ, de most inkább maga az ATI/AMD miatt. 50%-kal többet fogyaszt, mint a G80, miközben nem lesz ennyivel gyorsabb, drága is, és állítólag még vagy fél évig meg sem jelenik... Nem lesz jó vége, ha az Nvidia túlzottan elhúz.

Ezzel most azt akarod mondani, hogy az R600 semmivel sem gyorsabb DX9-ben, mint mondjuk egy R1950XTX? Ugye nem...?

0Speed0
"A várható árat 630 dollárra becsülik, ami az öreg kontinensen természetesen kicsit emelkedni fog."
Tehát egy beszállító és egy forgalmazó minimum itt nálunk (hacsak nem egybe a kettõ <#buck> ) amin átfut a kártya, tehát lesz ez a duplája is...ismét érdemes hozatni ismerõssel amcsiból vagy mégjobb esetben ázsiából
<#vigyor2>

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

Gabeeinek igaza van, nem eszik 300W-ot a 8800GTX. Az általa említett teszt nagyszerüen bizonyítja. Ott vannak a speckók is: PCI-E csatiból max.75W+2*75W a hátsó tápcsatikból. És ez a max, erõsen túlbiztosítva (idióta tuningosoknak)<#ejnye1>.Szóval ez az ATI kártya egy szörnyszülött. Ha majd átállnak a 23nm-re, akkor majd nem eszik csak 250W-ot (alap órajelen). Addig is indulhat az új blokk Pakson...<#nyes>

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?

8800GTX körülbelül 150W környéén fogyaszt teljes kakaón... PH-n 350W-es FSPvel is eldöcögött a gép...
scorpeeon
Ugyan, ugyan... Mire ezt kihozzák, ott lesz a GeForce 8900 GX4 :)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

arty
a 8800gtx mennyit ezsik szted?
butság/tudatlanság rulez látom, nem csak nvidia...

idegesitõ, ami gpu piacon megy :(

Forza.

Az Nvidia 8800GTX 300W körül zabál full teljesítmény körül... egyébként aki ilyeneket vásárol annak nem gond a nagy táp meg a villanyszámla és nem a gázártámogatásért áll sorba...
VRSDM
gondolkodtam is hogy kell-e oda ... aztán inkább odairtam... jobb a békesség :)

u dont have to listen anybody else but me

icewolf
Azt hiszem a "béta" jelzõt leveheted a végérõl :)
http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=9041

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

gagax
Nagy is, drága is, fût is , és az egész gépem nem fogyaszt annyit, mint ez egyedül<#levele>

Nvidia rulez!

FSX csak akkor lesz dx10-es, ha az MS kiadja a dx10 xp-re + vista-ra.

VRSDM
flight simulator x beta? (nemvagyok benne biztos)

u dont have to listen anybody else but me

[NST]Cifu
Hmm...

1.: Nincs még Dx10-es játék, tehát nincs vonzerõ sem a váltásra.
2.: 230W? Csak a kártya fogyasztása? Azért az nem semmi...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

← ElőzőOldal 2 / 2