50
  • aRoma
    #50
    még csak most jutottam odáig, hogy megnézzem, de baromira tetszett a "... pezsgőt és BELUGA kaviárt"
    beluga - fehér delfin /emlős/
  • vortel
    #49
    Nem lett rosz film ez se, de azért látszik rajta, hogy az első bond regény... az akciók zsirak voltak, várom a többi filmet Craiggel.
  • adam first
    #48
    Számomra a leggyengébb James Bond film Pierce Brosnantól a Halj meg máskor volt,kb. azt akarták vele is megcsináltatni amit Daniel Craigel de ez neki nem állt jól(Brosnan színészi alakításával semmi gond félre értés ne essék),ellenben Craigre ez a kemény bond alapból rá volt szabva(de ez csak is annak köszönhető hogy a film előzmény).Most pénteken sikerült megnéznem a filmet és kijelenthetem hogy megvagyok elégedve Daniel Craigel jó Bondnak,eleinte nagyon sok fenntartásom volt vele szemben de ezt a szerepet rászabták.A film egyetlen gyenge pontja számomra a velencei romantikus jelent volt,de ettől eltekintve korrekt lett a film egy korrekt rendezőtől Martin Campell.Mindegy Craig most már nálam a 3-ik legjobb Bond az első Pierce Brosnan az Aranyszemmel,a második Sean Connery az Oroszországból szerettel, a harmadik Daniel Craig a Casino Royaleal, csak így tovább.:-)
  • a.carkey
    #47
    Melyik a másik?

    Living Daylights az egyik, de mi a másik?
  • god25
    #46
    Végre 1 túlzások nélküli igazi Bond film.
    Érdemes volt megnézni. Kicsit hosszúra nyúlt és sok az üres rész. Több vágással izgalmasabban lehetett volna. ...de nincs volna, csak ez van :)
    Nagyon jól bemutatja magát Craig a szöveggel (ami a forgatókönyv írót dícséri)és az alakítással.
    Egy újfajta Bond fejezet kezdődött L vele... Nagyszerű
  • Loverman
    #45
    csak hogy a Cornell-féle számról helytálló véleményt mondhassak, letöltöttem és meghallgattam. közben olvasgattam még sg cikkeket (de minek...), és azt vettem észre hogy még mindig szól a szám és nem zavar hogy újra ugyanazt hallom, sőt, tetszik. Az igazat szólva a Die another day-től a falra másztam anno... Ettől nem.
  • Loverman
    #44
    kíváncsi vagyok itt hány százaléka látta a hozzászólóknak a filmet...
  • humaninsect
    #43
    eva green nem szép, csak néha

    (a cikkben van egy kitudja miez mondat (azért kitalálható), fene igénytelenség ez így "Hogy Daniel Craig jó-e Bondnak egyéni szimpde nem árt észben tartani,") :P
  • Rupicz
    #42
    Mi,hogy?Ez a "náciképű" Bondosabb lenne mint valaha? Nanemá!Ennél gyengébb,szánalmasabb Bond filmet még ha akartak volna se tudtak volna csinálni.Az lehet h Brosnan egyesek szemében nyálgép,de h ennél a fickónál jobb színész az tuti.Összességében a sztori az eddigi leggyengébb,a pali a legrosszabb,és a legpocsékabb mind tehetségre,mind kinézetre.Úgy is mondhatnám: ki is az a denielkréjg?
  • PíszLávJuniti
    #41
    Szerintem meg nagyon nem illik a fickó a bondos stílushoz.
    Egy tök átlagos senkinek néz ki, pedig pont az angolos stílusát emeli ki az egész film.
  • Juszufka
    #40
    Valóban, Eva Green a Mennyei királyságban játszott és semmi köze a trójához. Egyébként jó színésznő. Meg azért valljuk már be... Egy monumentális Ridley Scott filmben eljátszani a női főszerepet produceri szempontból kicsit többet jelent, mint magyar szépségkirálynőnek lenni.
  • Su0my
    #39
    amúgy nemtom nekem eddig nem nagyon volt JB film, ami olyan hűdemegmaradtbennem lett volna... A 'real' JB-ről meg annyit, hogy láttam Sean Connerys változatot is, de nekem is Brosnan bratyó az, aki inkább megtestesíti ezt a szerepet. Az első mondatom ellenére az ő filmjei voltak a legjobbak a sagából.
  • Su0my
    #38
    attól még írhat ez is szart. megtette. GZ.
  • SickBump
    #37
    (akarom mondani: az A-HA 2 Bond-film főcímét is jegyzi)
  • SickBump
    #36
    Rühellem Cornell-t, csodálkoztam is hogy férfi énekli a főcímzenét... aztán mondom: jó reggelt! Az A-HA 2 és Paul McCartney is énekeltek Bond-címzenét. De Cornell akkor is ultra corny.
    A film azonban nagyon tetszett, vissza a Connery-, vagy Lazenby-féle Bond-hoz. Így kell ezt csinálni!
  • balcooo
    #35
    Jó kis cikk, kb tökre egyezik a véleményünk, kivéve a legutolsó bekezdés, ahol meg abszolut nem :D

    Jézus, mi az hogy "sztár nélküli jellegtelen főcímzene"? Még ha nem is tudnám hogy Chris Cornell (Soundgarden, Audioslave..) írta és adja elő a főcímet, akkor is állati jó (ha nem a legjobb) Bond nótának tartanám a You Know My Name-et , de így meg aztán főleg. MEsterien megírt szám, CC-hez méltóan rockos, még is dől belőle a Bond feeling.

    A "főcím-animáció" meg valóban állat, "rajzfilmszerű", de nagyon kétlem hogy nem szanitogéppel csinálták (amolyan békebeli PC játékok motion capture-jére emlékeztet)
  • Kis-Bob
    #34
    Eva Greennek semmi köze a Trójához. Abba a keresztes lovagos filmben nyomult.De nekem bejön a szeme. szívdöglesztő. Sőt mondok valamit, még a film is bejött. Tetszett a nyers stílusa. Jahh, és végre nem royal flush-el nyer benne Bond.
  • GErYkE83
    #33
    Nemrég néztem meg a filmet.. kicsit túlnyújtott volt, a nyakam kitört mert első sorból néztük, de még ígyse volt rossz a film, Craiget még szokni kell, de nem lesz rossz Bondnak.. eddig nekem is Brosnan volt a BOND..még mindig...de remélem majd ez változik!
  • haxoror
    #32
    Jah, Whoopi Goldberg asszem politikailag korrekt 007 lenne

    Nekem az új Bond gyerek nem tetszik, úgy néz ki mint aki a kikötőben üti le az embereket.
    Connery és Moore volt eddig a legjobb
  • Broafka
    #31
    szerintem is, szerintem nagyon jó ez a James Bond
  • bazza
    #30
    Ha ugyanolyan lenne mint az elődök akkor miért beszélnének róla? Senki sem nézné meg, ennyien biztos nem. A cíkkíró jól mondja, hogy nem kópiája egyik a másiknak és ez jó. Szerintem jó JB, csak más. Spec hidegvérűbb mint Brosnan, róla sokkal jobban el tudok képzelni egy ölős jelenetet(mint a film elején). Viszont meg van benne az a tudatosság, magabiztosság, taplóság, sárm mint az előzőekben. Jó lesz ez gyerekek...
  • winnie
    #29
    mondjuk érdekes, hogy most van a fújás bondra, holott brosnan sokkal kevésbé volt szerencsés választás.
  • Sir Quno Jedi
    #28
    Szart! Én a női Bondot várom, közvetlenül a rózsaszín pólós melegBond után forgatják majd... :DDD
  • Broafka
    #27
    heh?
    néger, meg kínai bond?
    nem értem :-/
  • Heimdall
    #26
    Na ez már télleg vicces. A néger után pedig indiai és végül kínai bondunk lesz ennyi erővel. Ian Fleming bizonyára forog a sírjában.
  • 0Speed0
    #25
    P. Diddy aztmondta: ő alkalmasnak találja magát az első színesbőrű J.B. szerepére
    Hajrá
    Csak még pár epizódig Craig lesz az tuti
  • Heimdall
    #24
    Hát maga a film éppencsak elmegy, de Bond feeling nincs benne. Egy szokványos akciófilm, Daniel Craigről pedig továbbra se változott meg a véleményem, mert még mindíg nem tartom James Bondnak.....
  • Ronny
    #23
    amúgy én a néger bondot várom már. Az elkövetkező 20 évben szinte biztos, hogy találkozunk vele.
  • Ronny
    #22
    viszont a borító mesteri
  • Mashu
    #21
    Nemtudom, énmeg pont ugyvoltam a film végén, hogy máár vége? :) Szivesen néztem volna még tovább a filmet. Nekem csak ez az egy pici negatív érzésem volt, kicsit befejezetlennek éreztem.
  • winnie
    #20
    a kütyük, mivel időben első bond-film, érthető, hogy hiányoznak. szerintem. nem tudom, hogy a könyvben vannak-e, de itt elfogadom, hogy a kezdő ügynököt, aki amúgy is elcseszte a megbizatást ellássanak. ráadásul a bahamákra renegátnként ment, nem megbízásból

    ja, és daniel crig rox. végre valaki olyan, mint connery.
  • Broafka
    #19
    cikkről:

    a 2. 4-es képsorozat alatti bekezdés mennyire igaz a filmre!!!!

    (én is vagy 3X néztem az órámra hogy vége van már? :-/)
  • Broafka
    #18
    a James Bond maga nagyon jó, szerintem így első ránézésre nagyon nem James Bondos, pedig szerintem ő az eddigi legjobb James Bond, én merném rá azt mondani

    viszont a film maga, az nagy csalódás volt a számomra, alig volt benne akció, és hiányoztak belőle azok a tipikus James Bond kütyük (lézer óra, hanglokátoros gyűrű, meg ilyenek)
    ez a James Bond egy egyszerű, tiszta, tök normális akciófilm volt...
  • Gerbill
    #17
    A főgonosz viszont nagyon jó, csak a kínzást inkább valami Henchmenre kellett volna bízni(mondjuk Daniel Craigre, ha ő lett volna a "jobbkeze")
  • Gerbill
    #16
    A főcím tetszett, a többi inkább nevetséges volt, mint ahogy a cikkben is írták, néha olyan bugyuta szövegeket lenyomtak, főleg amikor Bond beszélgetett egy nővel:D. Daniel C szerintem inkább elment volna az aktuális főgonosz jobbkezének, aki egyszer jól elveri JB-t aki kiszabadul és megöli, vagy megkötözi stb. Amúgy a film elején az az ugrálós jelenet szerintem kicsit túlzás.
  • Adam II
    #15
    Ez a pasi inkább megfelelt volna James Bond ellenségének mint James Bondnak. Szerintem ez a legrosszabb James Bond film.
  • bandee1
    #14
    Egy hosszúra elnyújtott akciófilm, a pókerbajnokságban rejlő valódi lehetőségeket alig kihasználó rendezésben. Néha a kevesebb a több: A film háromnegyedétől levághattunk volna 25 percet, és nem kezdünk máris azon morfondírozni a moziban, hogy "mikor megyünk már haza?", ám eközben váratlanul következik egy újabb akciójelenet. Rossz forgatókönyv. Egyébként pedig kiemelhető néhány kíváló jelenet (Pókerbajnokság közbeni mérgezés jelenet, afrikai üldözős jelenet), de a film egészét tekintve nem mondhatni igazi James Bond filmnek.
  • nenad
    #13
    sztem az elejen a vektoranimalt bevezeto szenzacios volt.
    A filmet vegigrohogtuk a haverokkal, mert tenyleg kicsit bugyuta volt.
  • Frosty01
    #12
    detto

    a szétmogyorózós résznél behánytam, undorító fúj, és unreal.
    hanyagolható film, nem nevezném se műnek, se műalkotásnak.
  • VvD
    #11
    A film nekem nagyon tetszett. Igaza van az írónak : ez nem Brosnan, én is rajta nevelkedtem, de azért meg lehet szokni Daniel Craiget is sztem.

    Mondjuk ha nagyon őszinte vagyok, akkor azt mondom, hogy Brosnan volt a legjobb a "piperkőc" eleganciájával. De ez már tényleg amiatt van, mert megszoktam őt mint James Bond - t. Nekem ő a 007-s ügynök...