13
The Illusionist
  • hen-tes
    A korhoz képest amelyben játszódik érdekes, hogy nem szinkronizálták kapásból a filmet a magyarok..
    Nekem bejött, nem egy Prestige, de attól még jó volt. :)
  • Szolnokboy
    erősítsetek meg: a nyugati pu. volt a pályaudvar a filmben ugye? én szinte biztos vagyok benne...
  • ffxi
    Becsapott mindenkit a menyus, engemet is
  • Csekolto
    Megnéztem én is.Azért vettem rá magam mert ahol olvastam róla forumokon,dicsérték.Így hát beadtam a derekam. :) Elöször kicsit tartottam attól hogy ugykezdem el nézni a filmet hogy sokat várok tőle a és nehogy csalódjak.Hát nem így szerencsére!Nagyon jó film,nekem tetszett,egy pillanatig sem éreztem hogy unatkoznék rajta vagy ilyesmi.Jó szinészek és jó story.
  • Sephi
    Remek film? Aze annyira nem volt remek de aranyos volt a csattano a vegen :D
  • SomebodyEra
    Reméltem, hogy többen látták már a filmet és népszerűbb lesz, de nem baj. Majd ha itthon is bemutatják(nem biztos)és látják többen, talán többen fogják szeretni.
  • Slash89
    Csatlakozom az előttem szólókhoz, ez a film nagyon jó.
    Mindenki nézze meg!
  • Magoo
    Nagyon jó film! tényleg tutira összehozták a sztorit! :)
    Tudom, hogy nagyon más film, de mégis picit hasonló a Prestige amit őrülten várok már!!! :D
  • SomebodyEra
    Jó, gondolom külföldön van már DVD, de én itthoni megjelenésre gondoltam.
  • PeeTeR
    mivel letezik belole dvdrip igy van dvd is
    amugy tenyleg jo film
  • SomebodyEra
    Szerintem sem volt rossz, sőt nagyon is jó volt. Nem tudtam, hogy már van felirat, akkor valamit lépek az ügy érdekében és megnézem mégegyszer. Különösen tetszett, hogy majdnem végig este játszódott a film és szerintem adott az egésznek egy sejtelmes hangulatot, ami megvolt fűszerezve kis romantikával
  • Cat #2
    tegnap letöltöttem, megnéztem (már van magyar felirat), főleg azért mert ismert emberkék voltak benne. Szerintem lesz itthon mozikban, de nem egy két honapon belül, az biztos.

Érdemes megnézni, nem rossz.
  • SomebodyEra
    Sziasztok!

Csodálkozva tapasztaltam, hogy még nem született téma ennek a remek filmnek, ami valószínűleg azért van, mert minden tudomásom szerint itthon valamilyen oknál fogva nem mutatták be a filmet. Legalábbis hosszú kutakodást követően nem bukkantam semmire, ami mutatta volna, hogy volt itthon mozikban. Elég sajnálatos, ugyanis szerintem egy kiváló film született Edward Norton főszereplésével.
    Sajnos konkrét cikket nem találtam a filmről magyarul, csak egy olyat, melyben szó van egy másik bűvész filmről a The Prestige-ről, de azért berakom:The Illusionist
    Nekem volt szerencsém látni a filmet külföldön angolul, de jobb szeretném látni egy felirattal, mert mindent nem értettem. Sajnos arra sem találtam semmit, hogy esetleg DVD formájában megjelenne bármikor is. Ha esetleg van bárkinek erről infoja és megosztja, azt nagyon megköszönöm.
    Üdv.