29
RTL Skispringen 2007
-
Simao #29 http://www.siugras.extra.hu -
#28 nálam? nekem nincs meg a játék egyenlőre... magyarországon még nem kapható (bár nem is nagyon lehet majd apni az idő folyamán...) -
Szilardk #27 nálad is sokáig tölti be a pályákat? -
Szilardk #26 Hát ez az! De szerintem a videokarim nem fekszik neki! Csak erre tudok gondolni! Majd szerzek egy másikat próbaképpen! Azért köszi -
#25 ez pedig nem egy olyan konfig ami kiválthatná ezt a jelenséget. nemtudom, sajnos. bocsi, de nemtudom mi lehet a baj. -
Szilardk #24 ASUS P4V8000 alaplap, Intel Pentium 3.0, 80Gb winyo 256 DDR, 433Mhz,
Geforce 6600 Gt 128Mb, más szerintem nem kell a játékhoz
-
#23 kérnék szépen egy konfigot!
nem a másik géped érdekel, hane amin jáccani akarsz! illetve nem engem érdekel, csak neked akarok jót!:) -
Szilardk #22 ILYEN AMIKOR ROSSZ[IMG][/IMG] -
Szilardk #21 Helló! Ugy sem jó! Nem hinném h az a baja mert valamikor 3 versenyen sincs semmi baja full (1280*1024) grafikával aztán a következő meg nem jó!
Az meg megint érdekes h a másik gépemen ami 1.6 Mhz + Geforce 3 64Mb és simán megy rajt! Csak ugye azon meg élvezhetetlen mert túl gyenge és lasu a gép!
-
#20 a felbontást először is 1024-re! aztán közepesre a beállításokat és utánam ondd mi a helyzet!:) -
Szilardk #19 Szisztok! Nekem is megvan a 2007-es és iszonyt jó lett! De sajna van egy gondom vele, vagyis a grafikával! Valami oknál fogva a textúrák el vabnnak nálam mosódva! De nemtom h miért! Aztán ujrainditpoma a játékot és jó! Aztán megint nem jó és igy tovább! Szal igy nem tok normális njáccani vele! Tudnátok segíteni h mért van ez? Talán a videokarim miatt ( Geforce 6600 GT 128MB).
-
#18 honnan van meg a játék?
én még nem láttam magyarországon a boltokban. -
#17 főleg akkor élvezhető, ha a számítógéptől elvonatkoztatva is szereted a sportot! -
#16 Csináltam egy honlapot a játéknak, ahová majd az idő folyamán egyre több és több cuccot pakolok fel - reményeim szerint. Az oldal a http://www.skispringen.try.hu/ címen érhető el.
Ha bármilyen kérdésetek van a játékkal kapcsolatban, írjatok ide a fórumba! -
#15 hát nem volt egyszerü:)egy G-s merdzsó felment mint a huzatm,de a többiekkel kicsit sznvedtem,de meg érte nagyon jól meglehetett őket reptetni.De most már nem off-olok -
levi121212 #14 Én már 1 hónapja jáccom vele, nagyon jó lett 10/10 :) -
#13 "ha sikerült feljutni rá" ez teccik:) -
#12 off
a wr1-ben volt....az alpok pályán ha jól emléxem frankón lehetett róla ugratni a kis A-s mercivel...mármintha sikerült feljutni rá -
#11 ja igen, énis erre gondoltam. köszi -
#10 World Racing 2 :D
Ha minden igaz -
#9 sajnálom, tájékozatlan vagyok. mi az a wr2? :) -
#8 egy ilyen pályát kéne átkonvertálni wr2-be:) -
#7 kicsit off:
én személy szerint annak a 16 éves osztrák srácnak szurkolok, nagyon szimpi:) meghát tud is, már két versenygyőzelme van... és junior világbajnok...:)
on -
#6 igy van. én például nagyon szeretem a síugrást, és a tavalyi game nagyon tetszett! ezt még nem próbáltam, de hamarosan ki fogom! -
Hajnalcat #5 Azta, de jó lehet ez a játék!
[imádja a síugrást, ma is nézte] -
#4 jo is. nem reg le is szedtem proba vegett es eleg megkapo. csak nem nagyon komazom az ilyen stilusu jatekokat. amugy aki szereti annak erdemes meglesni -
zoolee #3 Ez a gamma egész jónak néz ki. -
-
#1 RTL Skispringen 2007
Hivatalos oldal | Offiial site