29
RTL Skispringen 2007
  • Simao
    http://www.siugras.extra.hu
  • asdfgh00
    nálam? nekem nincs meg a játék egyenlőre... magyarországon még nem kapható (bár nem is nagyon lehet majd apni az idő folyamán...)
  • Szilardk
    nálad is sokáig tölti be a pályákat?
  • Szilardk
    Hát ez az! De szerintem a videokarim nem fekszik neki! Csak erre tudok gondolni! Majd szerzek egy másikat próbaképpen! Azért köszi
  • asdfgh00
    ez pedig nem egy olyan konfig ami kiválthatná ezt a jelenséget. nemtudom, sajnos. bocsi, de nemtudom mi lehet a baj.
  • Szilardk
    ASUS P4V8000 alaplap, Intel Pentium 3.0, 80Gb winyo 256 DDR, 433Mhz,
    Geforce 6600 Gt 128Mb, más szerintem nem kell a játékhoz
  • asdfgh00
    kérnék szépen egy konfigot!
    nem a másik géped érdekel, hane amin jáccani akarsz! illetve nem engem érdekel, csak neked akarok jót!:)
  • Szilardk
    ILYEN AMIKOR ROSSZ[IMG][/IMG]
  • Szilardk
    Helló! Ugy sem jó! Nem hinném h az a baja mert valamikor 3 versenyen sincs semmi baja full (1280*1024) grafikával aztán a következő meg nem jó!
    Az meg megint érdekes h a másik gépemen ami 1.6 Mhz + Geforce 3 64Mb és simán megy rajt! Csak ugye azon meg élvezhetetlen mert túl gyenge és lasu a gép!
  • asdfgh00
    a felbontást először is 1024-re! aztán közepesre a beállításokat és utánam ondd mi a helyzet!:)
  • Szilardk
    Szisztok! Nekem is megvan a 2007-es és iszonyt jó lett! De sajna van egy gondom vele, vagyis a grafikával! Valami oknál fogva a textúrák el vabnnak nálam mosódva! De nemtom h miért! Aztán ujrainditpoma a játékot és jó! Aztán megint nem jó és igy tovább! Szal igy nem tok normális njáccani vele! Tudnátok segíteni h mért van ez? Talán a videokarim miatt ( Geforce 6600 GT 128MB).
  • asdfgh00
    honnan van meg a játék?
    én még nem láttam magyarországon a boltokban.
  • asdfgh00
    főleg akkor élvezhető, ha a számítógéptől elvonatkoztatva is szereted a sportot!
  • asdfgh00
    Csináltam egy honlapot a játéknak, ahová majd az idő folyamán egyre több és több cuccot pakolok fel - reményeim szerint. Az oldal a http://www.skispringen.try.hu/ címen érhető el.

Ha bármilyen kérdésetek van a játékkal kapcsolatban, írjatok ide a fórumba!
  • kemszi2
    hát nem volt egyszerü:)egy G-s merdzsó felment mint a huzatm,de a többiekkel kicsit sznvedtem,de meg érte nagyon jól meglehetett őket reptetni.De most már nem off-olok
  • levi121212
    Én már 1 hónapja jáccom vele, nagyon jó lett 10/10 :)
  • asdfgh00
    "ha sikerült feljutni rá" ez teccik:)
  • kemszi2
    off
    a wr1-ben volt....az alpok pályán ha jól emléxem frankón lehetett róla ugratni a kis A-s mercivel...mármintha sikerült feljutni rá
  • asdfgh00
    ja igen, énis erre gondoltam. köszi
  • Attila56
    World Racing 2 :D
    Ha minden igaz
  • asdfgh00
    sajnálom, tájékozatlan vagyok. mi az a wr2? :)
  • passatgt
    egy ilyen pályát kéne átkonvertálni wr2-be:)
  • asdfgh00
    kicsit off:

én személy szerint annak a 16 éves osztrák srácnak szurkolok, nagyon szimpi:) meghát tud is, már két versenygyőzelme van... és junior világbajnok...:)

on
  • asdfgh00
    igy van. én például nagyon szeretem a síugrást, és a tavalyi game nagyon tetszett! ezt még nem próbáltam, de hamarosan ki fogom!
  • Hajnalcat
    Azta, de jó lehet ez a játék!

[imádja a síugrást, ma is nézte]
  • PeeTeR
    jo is. nem reg le is szedtem proba vegett es eleg megkapo. csak nem nagyon komazom az ilyen stilusu jatekokat. amugy aki szereti annak erdemes meglesni
  • zoolee
    Ez a gamma egész jónak néz ki.
  • asdfgh00

• Luko
    RTL Skispringen 2007

Hivatalos oldal | Offiial site