New Numa videó 25000$-ért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már azt is sajnálom, aki videót csinált vele. micsoda szenvedés lehetett😄 bár ahogy nézem, sokan még élvezték is:S
egy nyitott ember
hova mész?
ha román akkor kicsi az esély a nyerésre 😊
gyanús hogy alig található a dal, valami torrentrõl jön lassan, de még 6 órát ír 😊
gyanús hogy alig található a dal, valami torrentrõl jön lassan, de még 6 órát ír 😊
A newnuma.com-on 1$-ért meg lehet venni... 😊
][ ВАЗ ][
valami nyúlról,meg hogy elpusztul vagy mi...
le kéne fordítatni öregfaterral....😄
le kéne fordítatni öregfaterral....😄
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
25.000$ az nem több mint 6 milla, mert a dollár 200Ft körül mozog,tehát ahogy Wolfsnack írta kb. 5 millió...
][ ВАЗ ][
ok szólok, youtube-on szoktak lenni hasonló horderejû versenyek
értitek, ilyen videókkal van tele a mezõny:
tintásnak beállított, beszarikutya
ultragáz anime
égesd be magad, "negyven évesen majd röhögsz rajta" (vagy nem)
3d-s nyúl + gáz alakok, jájjj
vannak annyira shit videók hogy még linkelni se linkelem, vagy lehet hogy a minél gagyibb a nyerõ? <#levele>#levele>
tintásnak beállított, beszarikutya
ultragáz anime
égesd be magad, "negyven évesen majd röhögsz rajta" (vagy nem)
3d-s nyúl + gáz alakok, jájjj
vannak annyira shit videók hogy még linkelni se linkelem, vagy lehet hogy a minél gagyibb a nyerõ? <#levele>#levele>
én megcsinálnám, de egy hét alatt... van 1-2 ötletem is, de utolsó hetemet nem akarom erre fordítani. azé neked sok sikert és ha találsz még ilyet szólj.
köszi
köszi
pontosan, nem hülyeségbõl nyitottam a topicot, hanem mert én is megvalósíthatónak látom az ügyet, 2007. május 22. a határidõ
a többi videó mind nagy sz@r, labdába se rugnának valami ötletes megoldásnak
pl. lehetnének plüssállatok benne, mint a Kispál klipben, vagy a kamera menne a városban és ritmusra mozogna
na ezek mondjuk totál baromságok voltak, de most fél egykor ez jutott hirtelen eszembe
bár amint látom nincs nagy tülekedés a topicban, szóval lehet hogy egyéni akció lesz a filmforgatás 😞
a pénz se lelkesíti az embereket
a többi videó mind nagy sz@r, labdába se rugnának valami ötletes megoldásnak
pl. lehetnének plüssállatok benne, mint a Kispál klipben, vagy a kamera menne a városban és ritmusra mozogna
na ezek mondjuk totál baromságok voltak, de most fél egykor ez jutott hirtelen eszembe
bár amint látom nincs nagy tülekedés a topicban, szóval lehet hogy egyéni akció lesz a filmforgatás 😞
a pénz se lelkesíti az embereket
jézus, ezek a videók. baszki, ha nem kéne jövõhét kedden elutaznom 10 hónapra komolyan mondom még meg is csinálnám. bár jó lenne tudni mirõl szól a szám, mert csak így a nagyvilágba forgatni bármirõl...
meddig lehet leadni?
meddig lehet leadni?
ez nem az elsõ 2007-es topik<#kuss>#kuss>
jolvan, 2007 elsõ topikja is értelmes. így tovább^^
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
<#idiota>#idiota>
Hi!
a neten már szeptember óta keringenek ezek a New Numa videók <#zavart2>#zavart2><#zavart1>#zavart1>
a dal nagyon gyenge és nem is tudom milyen nyelven van,
de az eddig beérkezett klipek se ütik meg a mércét, nagyon szinvonaltalanok
ezért gondoltam, hogy itt SG-s berkekben talán összejönne egy csapat akik egy szinvonalas 25000
$-t érõ videót is le tudnak forgatni
http://www.newnuma.com/contest
a dal bármely videón meghallgatható itt, amúgy van
valami o-zone beütése, szóval nagyon gáz, de a 25000 dollár lebegjen szemetek elõtt
jöhetnek ötletek hogy mirõl szóljon a videó, és bármi egyéb dolog ami kijön belõletek
a neten már szeptember óta keringenek ezek a New Numa videók <#zavart2>#zavart2><#zavart1>#zavart1>
a dal nagyon gyenge és nem is tudom milyen nyelven van,
de az eddig beérkezett klipek se ütik meg a mércét, nagyon szinvonaltalanok
ezért gondoltam, hogy itt SG-s berkekben talán összejönne egy csapat akik egy szinvonalas 25000
$-t érõ videót is le tudnak forgatni
http://www.newnuma.com/contest
a dal bármely videón meghallgatható itt, amúgy van
valami o-zone beütése, szóval nagyon gáz, de a 25000 dollár lebegjen szemetek elõtt
jöhetnek ötletek hogy mirõl szóljon a videó, és bármi egyéb dolog ami kijön belõletek