29
Gary Brolsma - New Numa című dalához kellene videóklipet forgatni, a fődíj 5 millió forint
-
#29 már azt is sajnálom, aki videót csinált vele. micsoda szenvedés lehetett:D bár ahogy nézem, sokan még élvezték is:S -
#28 Úristen, ez a dal. :D -
#27 igyekszem -
Ronny #26 egy nyitott ember -
#25 külföldre -
Ronny #24 hova mész? -
blackgamer #23 [URL=http://www.speedyshare.com/777931884.html]itt elérhető a "dal"[/URL] -
#22 Amilyen sz@r, lehet betiltották... XD -
#21 igen, elszámoltam magam, pont tengap az ágyban jöttem rá, hogy hülyeséget írtam. -
#20 igen, elszámoltam magam, pont tengap az ágyban jöttem rá, hogy hülyeséget írtam. -
#19 épp ezért kihívás, mert alig található a dal:D -
blackgamer #18 ha román akkor kicsi az esély a nyerésre :)
gyanús hogy alig található a dal, valami torrentről jön lassan, de még 6 órát ír :) -
#17 azt láttam én is:D nincs se visa-m se mastercard-om -
#16 A newnuma.com-on 1$-ért meg lehet venni... :) -
#15 hol lehet leszedni a zenét hozzá? -
#14 valami nyúlról,meg hogy elpusztul vagy mi...
le kéne fordítatni öregfaterral....:D -
#13 25.000$ az nem több mint 6 milla, mert a dollár 200Ft körül mozog,tehát ahogy Wolfsnack írta kb. 5 millió... -
#12 Lehet. :D -
#11 Ez nem román?:P -
Wolfsnack #10 ok szólok, youtube-on szoktak lenni hasonló horderejű versenyek -
Wolfsnack #9 értitek, ilyen videókkal van tele a mezőny:
tintásnak beállított, beszarikutya
ultragáz anime
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=9kby05tR7kg]égesd be magad, "negyven évesen majd röhögsz rajta" (vagy nem)[/URL]
3d-s nyúl + gáz alakok, jájjj
vannak annyira shit videók hogy még linkelni se linkelem, vagy lehet hogy a minél gagyibb a nyerő? -
#8 én megcsinálnám, de egy hét alatt... van 1-2 ötletem is, de utolsó hetemet nem akarom erre fordítani. azé neked sok sikert és ha találsz még ilyet szólj.
köszi -
Wolfsnack #7 pontosan, nem hülyeségből nyitottam a topicot, hanem mert én is megvalósíthatónak látom az ügyet, 2007. május 22. a határidő
a többi videó mind nagy sz@r, labdába se rugnának valami ötletes megoldásnak
pl. lehetnének plüssállatok benne, mint a Kispál klipben, vagy a kamera menne a városban és ritmusra mozogna
na ezek mondjuk totál baromságok voltak, de most fél egykor ez jutott hirtelen eszembe
bár amint látom nincs nagy tülekedés a topicban, szóval lehet hogy egyéni akció lesz a filmforgatás :(
a pénz se lelkesíti az embereket -
#6 amúgy a 25.000 dollár az több mint 6 millió -
#5 jézus, ezek a videók. baszki, ha nem kéne jövőhét kedden elutaznom 10 hónapra komolyan mondom még meg is csinálnám. bár jó lenne tudni miről szól a szám, mert csak így a nagyvilágba forgatni bármiről...
meddig lehet leadni? -
el bruja #4 ez nem az első 2007-es topik -
#3 jolvan, 2007 első topikja is értelmes. így tovább^^ -
Szabi1991 #2 -
Wolfsnack #1 Hi!
a neten már szeptember óta keringenek ezek a New Numa videók
a dal nagyon gyenge és nem is tudom milyen nyelven van,
de az eddig beérkezett klipek se ütik meg a mércét, nagyon szinvonaltalanok
ezért gondoltam, hogy itt SG-s berkekben talán összejönne egy csapat akik egy szinvonalas 25000
$-t érő videót is le tudnak forgatni
http://www.newnuma.com/contest
a dal bármely videón meghallgatható itt, amúgy van
valami o-zone beütése, szóval nagyon gáz, de a 25000 dollár lebegjen szemetek előtt
jöhetnek ötletek hogy miről szóljon a videó, és bármi egyéb dolog ami kijön belőletek