6
-
ekre #6 szerintem elég jól sikerült, más mostanában megjelenő mmo szerintem meg sem közelíti. hibák vannak dögivel, de ez ugye minden mmo-nál így van, hibátlan még soha nem startolt :)
ahogy AnWar is mondta, a béta arra jó, hogy megismerd a játékot. ha tetszik, akkor megrendeled, a megjelenésnél meg már ismered annyira, hogy a bétában elérteket hamar behozd. (bétában eleve nem gyúrnuk mint állat, egy kicsit táposabb kari, a többivel csak körbenézni és ismerkedni :)) -
#5 hehe amig nem lesz ingyenes béta addig, ne várj sok hozzászólásra itt, mindenki arra vár :) -
AnWar #4 Azért jó betával játszani, mert nam adsz ki tizenXezret egy játékért úgy, hogy nem tudod tetszeni fog-e. Kipróbálom a betát, ha tetszik akkor megveszem, ha nem tetszik akkor meg örülök, hogy nem adtam ki rá pénzt.
Egy bétában meg mire valamennyire kifejlődik a karaktered azt normálban egy-két hét alatt behozod, mert már tudod hova menj, mit csinálj, hogy fejleszd a karit és valószínűleg lesz egy többé-kevésbé állandó partid is. -
Remetix #3 Egyébként, ha jól emlékszem, a beta version 25 GB, a végleges install-t 18 GB-osnak igérik. Amúgy meg miért jó a betaval játszani? Engem nagyon zavarna, hogy tudom, hogy le lesz törölve a karakterem. -
liberty2 #2 Nekem a problémám ott kezdődik, hogy csak a fizetősök tudják letölteni a BÉTA verziót a FilePlanet-ről. Innentől kezdve nemigazán tud izgatni a játék. Majd, ha kijön a full. Torrenten adok neki 1 hetet. :) -
Remetix #1 Nem tudom, hogy mennyire akar WoW-nak konkurencia lenni a Vanguard, szerintem masfajta jatekosoknak lesz vonzo, az igeretek szerint sokkal inkabb a EQ1 fele vonalat kepviseli, vagyis nehez lesz, es nagyon csapat orientalt.