43
Kiss minden mennyiségben
-
#43 Valaki megvette itt USB-n a koncert anyagát? -
#42 Lenne ket jegyem a 105os szektorba 10ert dbja, 15 helyett. Ha clot erdekel szoljon -
tarus21 #41 Gondolom mindenki inkább démon lenne bár ahogy néztem a lányok inkább csillagfiú és macskaember sminket csinálnak inkább
-
zeneimádó22 #40 Ha megszervezzük és simán bevállalnám, mindig is gondolkodtam rajta, hogy egy sminkessel csináltatok ilyen KISS-es festést, de tény hogy a koncertre lenne az igazi. Na ki van benne ? :D -
rammfan #39 így kéne menni 28-án nekünk is
-
zeneimádó22 #38 amúgy facen, twitteren és myspacen is fent vannak...
facebook-kiss -
tarus21 #37 Ja, egy csomó újságban írtak róluk, h a koncertjeik mindenhol sikeresek!!! Legyen már 28-a:D
pl. EXPRESS & STAR: AWESOME! That's the only word to describe the Kiss Experience.
-
fann #36 Eddig már egy csomó koncert volt, mindenhol baromi jó kirtikákat írnak róluk, h tök látványos és megéri elmenni.
The Daily Dust írta: JUST ANOTHER CRAZY, CRAZY NIGHT
-
Anselmo22 #35 oké -
Viola77 #34 köszi de mégsem kell, úgy alakult h sima állóhelyeset veszünk csak! -
rammfan #33 köszi evildamien, sztem akkor sima állót veszek:) állítólag nagy sikerük volt Angliában, sztem nálunk is majd nagyot alakítanak akkor -
Anselmo22 #32 10 vagy mennyi év várakozás után belefér :D -
evildamien #31 Csak annyi, h a kiemelt közelebb van a színpadhoz. Haverom Rammstein koncerten a sima állóhelyen állt, azt mondta h kb 20 méterrel a színpadtól kezdődött az a szektor, szóval annyira nincs az messze. Nekem nem érne meg 7k forinttal többet az h pár méterrel közelebb legyek a színpadhoz, ez persze saját vélemény. A veszélye a kiemelt állóhelyes dolognak az, h hogyha a kiemelt helyen hátul állsz az nagyjából ugyanolyan mintha a simában elől, csak 7000 ft-tal drágább. Mindenesetre időben kell odamenni az arénához:) -
rammfan #30 Amúgy mi a különbség a kiemelt és a sima álló között? M mindenképpen a színpadhoz közel akarok lenni, akkor melyik a jobb, persze így árban sem mind1... -
tarus21 #29 Nem rossz ajánlat, de nekem még így is drága, inkább akkor már sima álló -
Anselmo22 #28 jó rendben. majd jelezd.:) -
Viola77 #27 hu engem lehet h érdekelne ez a jegy, még megbeszélem többiekkel h állót vagy ülőt veszünk! -
Anselmo22 #26 helló. van egy fölösleges jegyem a májusi Kiss koncertre sajnos egyik cimbimnek közbejött egy halaszthatatlan dolog és nemtud jönni. ha valakit érdekel egy kiemelt álló jegy 18500 ft-ért. az írjon ide egy mail-t: [email protected] és a részleteket megbeszéljük. -
evildamien #25 Még csak a legolcsóbb ülőhelyre fogytak el a jegyek. Amúgy a Hard lesz az előzenekar. -
zeneimádó22 #24 Sztem még biztosan lehet kapni, de ha a jegyirodákban nem is, neten biztos árulnak -
rammfan #23 Vannak még kiemelt jegyek? -
zeneimádó22 #22 Én állót vettem, 13.000ért! De vannak ülőhelyek olcsóbbért is...
-
rammfan #21 És te mennyiért vetted a jegyedet?
-
zeneimádó22 #20 Múltkor a family guyban is voltak Tegnap megvettem rá a jegyet...szóval május 28 KISSSSS.....
-
tarus21 #19 KISSSSS május 28 sportaréna..... ott kell lenni:DDDDD
-
artschi2 #18 Ide is:
2010. május 28.
Sportaréna
KISS
livenation.hu -
stream man #17 szupeer máá várom :D
-
blackgamer #16 Képregény készül a Kiss-ről -
stream man #15 az plasztikázott nyelv :D -
#14 jobb oldali tagnak nem semmi "izé" lóg ki a szájából -
F1re #13 az az amugy sztem is geci jo pedig en fulra nem szeretem a rockot -
#12 Zsír volt én is megnéztem! -
Paranoia #11 legnagyobb film:) -
#10 a film címe "Detroit Rock City" -
F1re #9 Kiss en nem szeretem a rockot de amugy van 1 kiss-es film most volt par napja mar 2x lattam de sztem geci jo film 4 gyerekrol szol akik minden aron be akarnak jutni a koncetre vami ditroid lofax a film cime nem tom :D
de ajanlom mindnekinek :D -
Thanatos #8 kockás... -
#7 kaszinóvikingek? -
Dave John #6 Szilveszterkor éjfél elött fórumozni? Miféle világ ez itt :// -
#5 az év uccsó elcseszése
buékkkkkkk -
stream man #4 elcsesztem ....... tudom