26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#5214 Sziasztok mindenki! -
#5213 Sziasztok mindenki! -
#5212 Sziasztok mindenki! -
#5211 Sziasztok mindenki! -
#5210 Sziasztok mindenki! -
#5209 Sziasztok mindenki! -
#5208 Sziasztok mindenki! -
#5207 Sziasztok mindenki! -
#5206 NA KEZDJÜK : KEN LASZLO DUET WITH JENNY : LOVE THINGS....FOLYT KÖV -
#5205 Ja persze, azért mondom, hogy mindenki mondjon valamit, aztán csak össze lesz hozva valami..
Addig meg jó ez is,sőt.. -
#5204 online italo rádiók.. -
#5203 esetleg egy forgo varazsgomb valahova?
amilyen volt egy korabbi logodon!?
-
#5202 -
#5201 Hát igen, de eléggé apróékos munka, legalábbis nekem.. -
#5200 pl ha csak igy nézne ki egy banner, azt tök hülyén mutat, ezért kellene gigfként folyamatosan mejelenőben megcsinálni, ahogy lentebb írtam...
-
#5199 -
Trend Boy #5198 Sisley Ferré - Give Me Your Love.mp3 -
#5197 wazze néha, néha, néha, néha....... -
#5196 én azt csípném, ha a csillagok néha felvillannának néha, és ne mindig ugyanazok -
#5195 ezen az oldalon sok kép és érdekes információ van.. -
#5194 Szasz Sanya! -
#5193 mondjuk a bannert , nem akartam túl csicsázni, de szeretném ha olyan lenne, hogy a nagy előadók képei folyamatosan váltakozzanak, néha bevillanjon egy két szintetizátor, persze az űr megmaradna és nem tudom, hogy itt az SG-én meglehet-e oldani, hogy legyen egy bevezető dallam is amikor megjelenik a topik..
Azonkivül linkeket és szavazásokat , számkeresőt, bemutatókat szeretnék rábiggyeszteni, persze ez nem kis meló, de előtte konzultálnom kell egy moddal, hogy ezekből mit lehet megvalósítani, mert feleslegesen nem akarom az időmet rá pocsékolni, de ha olyan lesz mint ahogy elgondoltam, akkor az egyik legszuperebb banner lesz itt fent..
persze azonkivül várom a Ti ötleteiteket is... :)) -
#5192 Szewasztok! -
#5191 Na szóval, ha nincs kedvem már a gép előtt gubbasztani ,akkor az SE W900-ról az opera mini álltal szoktam netezni, ami úgyan kurva lassú(egy pc-hez képest), de igy az ágyból fekve is nyomhatom..:))))
Viszont a hsz-ket azon bepötyögni kínszenvedés és nem müködik a válasz erre funkció és a privát üzeneteket is csak elolvasni tudom vele...
Tehát inkább kényelmi szempontból használom...
-
#5190 Gyönyőrűűűű a hangfal baxki.. -
#5189 Az néni nagyon szereti az italo-t ,ezért került oda -
#5188 Hát én most jöttem a fogorvostól, de hétágra :) -
#5187 Hali Trend cimbi!
Lehet, de az 400+áfa, ugyanis vip-két lehet...
Tudom, hogy ez más fórumon mindenhol ingyenes, amiért itt fizetni kell, sőt máshol több szolgáltatás is van, csak reg. kell hozzá...
Itt ez a modi:( -
#5186 sziasztok! -
Trend Boy #5185 Sisley Ferré - Please Stay With Me.mp3 -
pazo #5184 ooooo jeeeeeeeeeeeee -
#5183 Sziasztok !!!
Szimi, Ken Laszlo - Dr Ken & Mr Laszlo eredetiben figyel a polcon !...Mindjárt elkezdem feltenni valahova ! -
pazo #5182 Itt egy reggeli performance wav - ban, 3 perc, nem is megterhelő igy reggel... -
#5181 Van egy olyan érzésem, hogy ilyen szobám so'se' lesz...:) -
pazo #5180 Szeva ....
meg szewa shirak..... -
#5179 Húhh, király vagy, ha ezeket felnyomod:)
-
#5178 Szevasztok diszkósok!
Látom van szép logónk:))
Ki ez a néni?:) -
#5177 szia pazo -
Trend Boy #5176 De szép is lenne, ha lehetne normálisan szerkeszteni a hozzá szolást...
No de mindegy is..
Lassan, de biztosan megy a cucc...
-
pazo #5175 hali, nálad is süt a nap.....