DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ok, semmi semmi ,már gy kicsit piáltam én is <#pias>#pias><#hehe>#hehe>
What about the forests?
www.magnokazetta.hu
Jön wazze, csak pár napot bírj ki. Ma rendeltem meg:-)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Kim Sanders - Tell Me That You Want Me 6:02 dorian 3.a.m. mix
www.magnokazetta.hu
nekem meg ez : The Riders - Bang 320ba már kaptam, de ugye wav az igazi.....
www.magnokazetta.hu
le is töltöd???........megy hasonló felfelé.....
www.magnokazetta.hu
320K
http://rapidshare.com/files/9551845/AMIN_PECK_-_Running_Straight_.mp3.html
What about the forests?
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
B G & the Prince Of Rap - The Colour Of My Dreams 5:46 dream in house mix
B G & the Prince Of Rap - The Colour Of My Dreams 5:46 dream in house mix
www.magnokazetta.hu
Szerintem szent a béke már ,ugyhogy csókoljátok meg egymást aztán jólvan :)
Én mindkettötõket szeretem <#puszis>#puszis><#law>#law><#love11>#love11>
Én mindkettötõket szeretem <#puszis>#puszis><#law>#law><#love11>#love11>
What about the forests?
SZIMI EZ UTÁN A BESZOLASOD UTÁN IRTAM!!!
Az ilyenek miatt megy el a kedvem a feltöltésektõl. Még én vagyok lebaszva, mert nem olvasom Kisasszony aranyat érõ hsz-eit. Bassza meg...
mari68
2006. dec. 26. 01:02 #30144
JÓL VAN NA TE IRTAD HA VALAMIT AKAROK ÉS NEM FIGYELTEK RÁM NYUGODTAN LEGYEK KEMÉNYEBB!!!HARAGSZOL<#fejvakaras>#fejvakaras>NE HARAGUDJ CSAK ORDITOTTAM HOGY ÉSZRE
VEGYÉL!<#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#puszis>#puszis>
Válasz 'Szimistyle' üzenetére (#30141)
Ezt bigivan irta:Marira meg Szimi, ne haragudj, Õ is Nõbõl van, azért ilyen!Lehet, pont ezért szeretjük Õket!
És te ezt válaszoltad bigivnnak:Engem nem érdekel ki mibõl van!
AKKOR,HOGY IS VAN EZ???? ÉS EZOTA AZ ESET OTA ÉN AKÁRHÁNYSZOL BE KÖSZÖNTEM TE LEVEGÖNEK NÉZTÉL!!! CSAK EMLÉKEZÉSKÉNT RAKTAM EZEKET IDE!!! SZERINTEM EZ SOK MINDET ELÁRUL DOLGOKROL DE MINEGY TE SÉRTÖDTÉL MEG NEM ÉN !!!!!!!
Az ilyenek miatt megy el a kedvem a feltöltésektõl. Még én vagyok lebaszva, mert nem olvasom Kisasszony aranyat érõ hsz-eit. Bassza meg...
mari68
2006. dec. 26. 01:02 #30144
JÓL VAN NA TE IRTAD HA VALAMIT AKAROK ÉS NEM FIGYELTEK RÁM NYUGODTAN LEGYEK KEMÉNYEBB!!!HARAGSZOL<#fejvakaras>#fejvakaras>NE HARAGUDJ CSAK ORDITOTTAM HOGY ÉSZRE
VEGYÉL!<#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#puszis>#puszis>
Válasz 'Szimistyle' üzenetére (#30141)
Ezt bigivan irta:Marira meg Szimi, ne haragudj, Õ is Nõbõl van, azért ilyen!Lehet, pont ezért szeretjük Õket!
És te ezt válaszoltad bigivnnak:Engem nem érdekel ki mibõl van!
AKKOR,HOGY IS VAN EZ???? ÉS EZOTA AZ ESET OTA ÉN AKÁRHÁNYSZOL BE KÖSZÖNTEM TE LEVEGÖNEK NÉZTÉL!!! CSAK EMLÉKEZÉSKÉNT RAKTAM EZEKET IDE!!! SZERINTEM EZ SOK MINDET ELÁRUL DOLGOKROL DE MINEGY TE SÉRTÖDTÉL MEG NEM ÉN !!!!!!!
Mert téged aztán olyan ,nagyon érdekelnek az akciók...na mej már <#boxer>#boxer><#pias>#pias> igyál inkább. :)
What about the forests?
Azért egy KRISTIAN KONDE ,meg egy BALTIMORA(tarzan) ,oriási különbség van szerintem ,Konde javára persze nálam legalábbis.. :)
What about the forests?
B+, letöltöttem 2x a #2-t, de mindkétszer megállt crc-re 98%-nál...
A pass az ez lenne: mflex HQ™ ?
Vagy csak én vagyok már megint artista? :-DD
A pass az ez lenne: mflex HQ™ ?
Vagy csak én vagyok már megint artista? :-DD
oké belevágok még egy töltésbe .....<#pias>#pias>meg a neten is....azt irja 15 perc.....na baxki....
www.magnokazetta.hu
na szóval az ugy volt hogy arra gondoltam egy délután ha jól vágom akkor kicsit borus esöbe hajló nap volt enyhe szellövel és pont akkor fogyott el a gulyáskrém is.......ennyire részletesen?????
igényel a banda euroba hajló minõségi wav - okat (sajátokat) vagy hagyjam a csába az egészet.......
igényel a banda euroba hajló minõségi wav - okat (sajátokat) vagy hagyjam a csába az egészet.......
www.magnokazetta.hu
JOE (member),mindent a minõség alapon neki ezt jött be, bár próbálom rábeszélni most egy hihg end fülesre (reimyo) potom 500k ért ,én is szeretem a minõséget csak azért <#hehe>#hehe>
What about the forests?
nálunk a beszerzönél -- valahol az eu-ba -- ha....ma az isten, ha értitek mi a márka......
hát én hama kipenderiteném a sortimentböl......
hát én hama kipenderiteném a sortimentböl......
www.magnokazetta.hu
akciós volt ::::::::::?????<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav><#guluszem1>#guluszem1><#wilting>#wilting>
ezt a füles témát kielemeztük pár hónapja nem.......most kezdjem el én is...........
ezt a füles témát kielemeztük pár hónapja nem.......most kezdjem el én is...........
www.magnokazetta.hu
What about the forests?
ime egy másik nagy kedvencem : mármint a verzió :
persze csakis vinyl - röl :
DJ Bobo - Celebrate 5:33 vinyl : planet electric mix........király.....
persze csakis vinyl - röl :
DJ Bobo - Celebrate 5:33 vinyl : planet electric mix........király.....
www.magnokazetta.hu