DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Top hits of the 80's
What about the forests?
I love disco collection 5
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
WAV HQ 6:00
http://rapidshare.com/files/10016497/LASERDANCE_-_Fall_of_the_wall__ddr_space_mix_.rar.html
What about the forests?
borító
What about the forests?
NINCS VESZEKEDÉS 😊))
A topic egyértelmû...
What about the forests?
Blue System - My Bed Is Too Big ( Extended Version ) 320
Mflex kollega ajánlotta, hogy itt is tegyem közzé a problémámat, így is teszek, szóval:
Nagyon kellene nekem vasánapra egy valami olyan mix amiben régi sláger diszkózenék vannak, pl. Boney M., meg hasonlók. Ha tudna valaki egy oldalt mondani ami ilyennel foglalkozik, vagy fel tudna valahová tölteni egy ilyesmi mixet, annak nagyon hálás lennék.
Köszönöm elõre is!
What about the forests?
Elõször is erdményekben, nõkben, "cashben" gazdag új évet mindenkinek!
A T-online jóvoltából már több, mint egy hete nem volt net-hozzáférésem, igaz, nem voltam itthon, de akkor is....! Most viszont meglepetéssel konstatáltam, hogy az új év alkalmából új topic is született! Nem volt még idõm végig olvasni a hsz-eket, de az elmúlt több mint egy év tapasztalalataiból (ebbe belekeveredtem!!!) leszûrve a konzekvenciákat, biztosan a wav áll a háttérben. Ja, éppen most olvasom itt fennt a szlogent a HQ minõségrõl!
Én, a magam részérõl üdvözlöm a kezdeményezést, s próbálok hozzájárulni legalább a szintentartáshoz!
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Enegron album még nincs.
Figyi mikor jön meg a többi és mik lesznek azok, tudom az egyik ENERGON..
What about the forests?
Anders Lundquist - Mission To The Stars l 5:05 l 1411 WAV
What about the forests?
What about the forests?