DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szimistyle
Na ja...

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Dióka
uff

ezzel én is egyetértek!
kivéve,
1. ha valakinek rossz a (zenei) hallása vagy esetleg nagyotthalló, netán süket!
2. x Watt P.M.P.O feliratú hi-enden nyomul!<#eplus2>
3. sosem hallot még "referencia" rendszeren "zenét"

Szimistyle
uff, vagy offf? <#hehe><#hehe><#hehe>
Továbbra is az számít, hogy mit hallasz!:-)))

Dióka
mindenkitõl bocs a 2 hi hibáért!
#1476 üzim válasz Lammer #1318-as üzijére

Dióka
félig OFF
elnézést

csutka mpeg a forrasa
-most melyik hasadra ütöttél? és ha csak egy alulátersztõ szûrõvel lett megcsipdelve a kedvedért?

ha bele akarnák kötni ebbe a hangzásba,akkor a legrosszabb esetben is azt mondanám,lehet nem pontos grab vagy szar maszterelés a stúdióban vagy miért nem használ a csávesz high-end szintiket és szélesebb frekvenciameneteket!😊

(tipikus mp3 vagas)...-tipikus? az milyen? rajzold már le egy szám teljes hosszánál, hogy annak hogyan kell kinézni pontosan minden számnál?!vagy a program egybõl összehasonlította neked a layer 3 500 oldalas pszichoakusztikai eljárás modelljét a dallamvezetés, a hangszerelés és kitalált felharmónikusok alapján egy "vélt,saccolt" eredetivel?

a faszt.

Ez a szám lehetett bármi mielõtt a cd-re került,nem is cáfolom (pl. sörnyitó vagy kávédaráló alátét),de hogy nem visszaalakított mp3 volt, az biztos,még sima hangzásra és fülre is! ennyire még (eredeti) hypersound sem igénytelen.ellenben lehet, hogy a nyomósablon anyagába belefingot a takarítónõ.

flachoz vagy bármely lossless-hez csak annyit, persze jó,de a szabványok ellenére kizárólag akkor lesz ua.,ha a codec is ua., ergo tárolásra tökéletes-high endhez már kevésbé lásd az általad is említett különbözõ kódoló-dekódoló-lejátszó problémaforrásokat.

ufffff

Szimistyle

Szimistyle

Szimistyle
Aha, mármint azt turbózod? Minden esetre ez a Dyva magáért beszél.

Igen ez így van...
Ha viszont megveszem eredetiben akkor már nem bizti, hogy neki esek, de van úgy a gyári mellett ott a hallgatásra való írot lemez...
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

Szimistyle
Még egy kérdés a részemrõl: Te a gyári cd-n kijött anyagból tudsz jobbat krealni? Sejtem igen... csak, hogy biztosan jól értettem-e.

Szimistyle
Wazze én ezt most szedtem csak le...
Mit is mondhatnék? Nekem hibátlan és tényleg behuggyozok, úgy szól.
Meghallgattam a 320-at wazze... ki is baxtam a kukába.

Szimistyle

Szimistyle

Italo carlos
Jó estét mindenkinek!!<#wave>

Szimistyle

Wind 67
Szevasztok !

Kircsi !!! Még ma postára adom a brokádék zenéim <#nevetes1>

Csak a WAV peregjen

Szimistyle
Örülök, ha valaki milyen empátiával beszél a hobby-járól.

mflex
Holnap ne is gyere haza <#hehe>

What about the forests?

Szimistyle
Szia!

member01
Na léptem,sziasztok.
member01
Egyetértek.
Valahol hátrébb ott van a listám, ennek elég nagy része felujitáson eset át. Aztán kb van a gépemben 1500 zene ami arra vár, hogy neki esek. Minden szabadidõmet szinte ennek szentelem. Rengeteg velük a munka, föleg ha még recseg ropog, és azt is el kell tüntetni. De tudod mit, egyszer majd csak sor kerül a te 6000 nótádra is...

Egy apróság: Szinte mamár minden mérhetõ, összehasonlitható, stb-stb. Én még is annak adok igazat aki a fülével "tesztel" és az ott "elhangzottak" alapján itélkezik. Természetesen nem szeretem ha át vagyok baszarintva, akár eredeti, akár más úton zenei téren, de azt kell mondanom, hogy szinte minden olyan lemezem, amit nem sikerült eredetiben még megszerznem, vagy nem tartom annyra, hogy eredetiben meglegyen, válogatás nélkül mindhez hozzá kellett nyúlni. Csodálkozom is, hogy egy 2006-ban kiadott, rajta REMASTERED duma, elég pocsékul, szinte össze-vissza szólva szóljanak. Mondon is mindig magamban: ÉBRESZTÕ KIADÓK! 2006 VAN! Szemetet már nem kéne kiadni...
Tehát elõször a fülednek higyj, s csak aztán bármi müszernek...

mflex
Te tudni jól beszél magyar <#hehe>

What about the forests?

Szimistyle
<#hehe><#hehe><#hehe>

member01
Van rá ez 2 heted...
member01
Nekem nincs fönõkõm, de Mike-al nem merek vitatkozni <#shakehead>
mflex
Bazdmeg JOE!
Ez nem hírdetési topic, intézd priviben, mert ha holnap hazajössz ,tuti szájba rúglak, igy fogom kezdeni.<#boxer>

What about the forests?

Szimistyle
Kitanulom wazze<#hehe><#hehe>

Szimistyle
Most ki kinek a fõnöke???<#hehe><#hehe><#hehe>

member01
gyémánt csiszoló mester kell nekem évi 40m fizu.
Szimistyle
illetve abban is:-)

member01
Hé Mike, most muszáj volt megint igy lebasznod? (telefonon)
Szimistyle
Ahhoz nem, de logisztikában nagyon jó vagyok:-)))

member01
renben faxa gyerek vagy, a gyémánt csiszoláshoz nem értesz ? <#vigyor>
member01
végülis az õ munkája, a hibát meg nekem kell észrevenni, akkor mégsem értett hozzá.
Szimistyle
Figyelni fogok fõnök, tudom én is ki vagyok rúgva, de meg tudsz bocsájtani?

member01
baszki egy ilyen elírásért a multkor, kirugtam az egyik könyvelõmet.
Szimistyle
elírtam wazze:-)

member01
elvesztettem, de már potóltam ,mindjárt megcsörgetlek.
member01
129? ilyen is volt, levagyok maradva <#hehe><#idiota>
Szimistyle
Figyelj wazze, vagy vagy 6000 ilyen zeném, rendbe kellene tenni oké? Holnap kellene is kezdeni <#hehe><#hehe><#hehe>

member01
Szép munka gratulálok, ha haza értem én is letesztelem <#eljen>
mflex
14 óra ???? akkor különösen köszönjük!!!<#worship><#worship><#worship>

What about the forests?

mflex
Köszi, már lejött és faxán szól <#eljen>

What about the forests?

Ok!

Sajna, hogy lassan jõn lefelé, arról nem én tehetek. Otthonról csak a Sendspace megbizható feltõltés szempontjából, egyébként én sem szeretem. Eddig minden más leállt, lefagyot, stb.

Nos ha tetszett, akkor köetkezõ a történet:
1: Letöltöttem mások álltal feltöltött Dyva zenét.
2: Át konvertáltam wav-ba.
3: wav-ból felnyomtam 94khz 24 bit-re.
4: újra számoltattam vele az ismert decódolás alapján a file-t, és megálapitásra került a file 54% elveszett.
5: 128 bites újra kódólással potóltam a hiányzó részeket.
6: 24bit 96khz-en megágtam: hang, hangszin, telitetség.
7: Hallhatod a végeredményt

A tanulság a következõ: Minden mp3 valamilyen mértékben menthetõ, csupán a valós adat 40%-nál többre van szükség, és természetesen elég komoly gépre, és idõre.
(a fent leírt események folyamata 14 óra)

Szimistyle
Szerintem meg lehet akármilyen hókusz-pókusz, mert majdnem mindannyiunkat az érdekel, amit hall...
Márpedig ezek az én fülemnek legalábbis nem szólnak szörnyen. Bár nincs high-end összehasonlítás alap, csak felsõ mid-end<#hehe><#hehe>
Szóval épp, hogy kitörtünk a fos 129-192-es körbõl és azt gondolom ez a topic óriási elõrelépés... Nekem személy szerint nincs egy óra idõm minden egyes cd-re, hogy eltököljek a grabbelés mûvészetével...

mflex
Téged , miért nem lehet elérni telefonon?

What about the forests?

mflex
Mi volt ez?

What about the forests?

mflex
skype...

What about the forests?