DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szimistyle

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mflex
ismerõs...

What about the forests?

mflex
Sajna nincs 😞

What about the forests?

Akkor ne is említsük.😊)

Fresh Fox-od nincs véletlenül (tudtommal 2 lemezük jelent meg)?

mflex
Faxtuggya...

What about the forests?

mflex
Kösz az érdeklõdést, de ez már régi dolog...ne is beszéljünk róla .😊

What about the forests?

Fiúk, valakinek nincs meg a When the rain begin fall (Pia Zadora) maxi változatban?

De nincs semmi gond, ugye Flexi? Csak azért mert dokinál voltál. Vagy mostmár van?😊)

...a remény hal meg legutoljára....szokták mondani........<#hehe>

www.magnokazetta.hu

mflex
Mindegy most zenélek 😊

What about the forests?

mflex
Sajna ez van, de remélem hamarosan ,megoldódik minden.. 😊

What about the forests?

mflex
<#eljen>

What about the forests?

mflex
Most értem haza , de komolyan csak felidegesítettem magam.. 😞

What about the forests?

Trance Atlantic Airwaves - Crockett's Theme radio edit version WAV 1998

www.magnokazetta.hu

Szimistyle
dehogy erõs wazze...

....lehet hogy kicsit erös ide.....de mindegy.......

AAC 320 : Trance Atlantic Air Waves - Crockett's Theme 1998 MCD 6:35 killerloop remix

ez szerepel a maxi cd-n : produced, performed and engineered by MICHAEL CRETU and jens gad......

more info

www.magnokazetta.hu

Ti tényleg ennyit jártok dokihoz.....?????

www.magnokazetta.hu

Szimistyle

Szimistyle
Remélem kivered a balhét. Én basszus idõre megyek a dokihoz! Az ajtóban dobok neki egy sms-t, kijön és behív, majd lebassza a várakozókat, hogy ne morogjanak, mert idõre jöttem és ki is van írva, hogy azok elsõbbséget élveznek! Ilyen is van:-)

Italo carlos
...valakinek persze jó mínõségben?

Italo carlos
Sziasztok!!!<#wave>
lenne egy kérdésem:
nincs meg véletlen ez a PAUL REIN ALBUM??????

szerencsémre, jóanyám, meg a nejem is egészségügyis -- viszonylag jó helyen -- igy engem a háziorvos is csak 6 éve látott....a múltkor találkoztam vele a városban, kérdem töle --- ö e még ott a doki????

a karácsonyi majdnem új amputálásomnál is magam oldottam meg a dolgot...csak a nejem nem akart varró tût meg hozzá anyagot hozni, én összevartam volna a sebemet!!!! -- igy kicsit lassabban gyógyul.....

www.magnokazetta.hu

mflex
PAZO! EZ AZ URÁNVÁROSI SZTK,BIZTOS ISMERED!
A FAXOM TELE VAN KOMOLYAN!

What about the forests?

mindened megvan........nem akartak közben szerveket venni töled.....

www.magnokazetta.hu

Szimistyle
Mire számítottál wazze... magánklinika súlyos ezrekért... ez a megoldás

mflex
OFF: A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGY EGY KALAP SZAR! 11:45re VOLT IDÕM ÉS MÉG ELÕTTEM VAN 5 EMBER!
áááá

What about the forests?

Szimistyle

Szimistyle

.........vinyl, valami dj kiadvány a 90-es évek elejéröl......
....eléggé leharcolt volt, de ennyit tudtam kihozni belöle.....

AAC 320 music factory mastermixes - the madonna mix 1990 time 11:13

www.magnokazetta.hu

Szimistyle

Szimistyle
Helyes szeressük...

<#mf1>.....akkor képviselném továbbra is az euro vonalat / is /

Pharao - I Show Your Secrets 1994 instrumental 4:45 vinyl / wav

www.magnokazetta.hu

Szimistyle
Cucc a Greatest Hits (1984) korongról való...
Shakin' Stevens - 18. I'll Be Satisfied l 3:12 l 320 AAC

mflex
IGAZ! :-)

What about the forests?

Szimistyle
😊)) Én maradok a 1-3 track / 1 hsz. Mi lenne, ha két hét alatt felnyomnám mindet, aztán itt ülnék, mint a tök...

mflex
Akkor nyomathatod a wav albumokat:-)

What about the forests?

Szimistyle
Hát ha nem oda klikkelsz, ahová kell, akkor nem látszik a feltöltésed, azaz nem tudod megnézni a történetét, sima upload lesz... bár, ha csak az kell, akkor ezzel nem kell foglalkozni.

mflex
Milyen trükk?

What about the forests?

Szimistyle
ma indul az SS...

Szimistyle
Igen, de azért van vele egy kis trükk, mármint az uploadnál...

Szimi fel tudod valamikor rakni amit a listádról választottam, Shakin Stevens és Rednex albumokat?

mflex
Akkor ez még jobb, mint a rapid...<#fejvakaras>

What about the forests?

Kösz Claud!

mflex
aha ,az faxa..

What about the forests?

Szimistyle
két dollár havonta... és havonta is vonják:-)

mflex
OK! Köszi😊

What about the forests?

mflex
Oda is befizeettél?

What about the forests?

Szimistyle
256 sajna

Szimistyle
nekem 480<#hehe><#hehe>