DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Bocs, de röviden csak annyit szerettem volna javasolni, hogy váltsunk témát<#wave>#wave>
Akkor mi a faxom mûködik ott?
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Nem veszünk össze!!! Azzal sem értettem egyet. Én nem törölöm, mert nincs hozzá jogom, csak a rend kedvéért írtam.
kérdeztem,de nem monta flex hogy ne tegyem,se más.
ha jól emléxem visszább láttam más nem 320-as és nem wav linket,de ezen ne vesszünk össze.
Töröld ha tudod <#eplus2>#eplus2>
Más.
Nektek megy a feltöltés? én most meguntam, hogy állandóan kibax a rapid.<#falbav>#falbav>
ha kell feldobom valahova és teszteled wazze.
sajnos ez van <#nyes>#nyes>
Meg van ilyenem ha valakit érdekel,csak hosszadalmas a letöltés de ez lejön,nem mint a torrentrõl:
OFFFF:
What about the forests?
02. Angel Of Mine 1981
03. Face To Face 1982
04. If I Could Fly Away 1983
05. Orphee 1983
06. Living Like A Cry 1984
07. Time For Lovers 1985
08. Bitte Lasst Die Blumen Lieben 1986
09. When You Were Mine 1987
10. Love Me Love 1988
Mind1,itt vannak,akinek nem kell nem szedi le..<#hehe>#hehe>