DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szimistyle
Én semmi ilyet nem mondtam és a részemról az Orbitomon kívül semmin nem rágódom<#hehe><#hehe>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mflex
Nem rágódunk semmin, el van felejtve

What about the forests?

Claud
Ez így nem jó! Nem kell megsértõdni ha valaki megjegyez valamit. Szerintem lépjünk tovább. Valaki biztosan örül ezeknek a lemezeknek és kész. Én személy szerint nem szedem le, mivel tavaly AE jóvoltából elég jól el vagyok látva FD muzsikákkal.

Bocs, de röviden csak annyit szerettem volna javasolni, hogy váltsunk témát<#wave>

Szimistyle
Wazze azt írják az oroszok, hogy a speedy-re ne töltsek fel, mert sosem mûködik <#mf2><#mf2><#mf2><#hehe><#hehe><#hehe>
Akkor mi a faxom mûködik ott?

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mflex
jóvanna, felejtsük el...

What about the forests?

carterx
Ha meg ezen mult a becsületem akkor basszatok ki a csába oszt jóvan,de jók vagytok most van kin rágódni ecsém,legalább van téma,hogy ez a farok carterx feltöltött egy csomó szemetet,úgy is olyan lapos volt az egész még ma

Szimistyle
Reméljük!

carterx
Elnézést kérek minden kedves TOPIC használótól hogy a megadottól sokkal sza...b bitrátájú zenéket linkeltem be.Kérek mindenkit hogy ne tölcse le!!!A jövõben tartózkodni fogok az ilyen cselekedetektõl.Köszönöm a megértéseiteket. állandó fórumózó:carterx

Claud
asszem az külön kérés volt, mivel senki nem produkálta addig min.320-ban de mindegy ez biztosan nem lesz általános itt<#wave>

carterx
azért kíváncsi lennék hányan töltik le õket

Claud
Te is ott jártál?<#nyes>

Szimistyle
Persze, hogy nem mondta, mert a topic címe már magától érthetõdõvé tette ezt 2217 hsz-el ezelõtt!
Nem veszünk össze!!! Azzal sem értettem egyet. Én nem törölöm, mert nincs hozzá jogom, csak a rend kedvéért írtam.

mflex
mostár tök mindegy, 320 alatt semmi nem kell ide..

What about the forests?

Wind 67
Hali!
Én nem keverlek (magammal )

Csak a WAV peregjen

carterx
tudom,bocs
kérdeztem,de nem monta flex hogy ne tegyem,se más.
ha jól emléxem visszább láttam más nem 320-as és nem wav linket,de ezen ne vesszünk össze.
Töröld ha tudod <#eplus2>

mflex
nem megy😞

What about the forests?

Szimistyle
Nem téged láttalak múltkor a Bewerly Hills sarkán? <#hehe><#hehe>

Claud
oks. Csak már ezt is feltették, bár engem egyenlõre nem érdekel.

Más.

Nektek megy a feltöltés? én most meguntam, hogy állandóan kibax a rapid.<#falbav>

carterx
IGEN 192 sajnos <#falbav>

Szimistyle
Arról volt szó, hogy 192 nem!!!!!!!!!! Akinek az kell, az nyomja a 80-asra. Ha elkezdjük se vége, se hossza nem lesz. Már így is egy csomó fos volt itt, amibe belefutottam!

Szimistyle
192 nem!

carterx
azzal nem foglalkozok,nekem a teljes ULTIMATE van csak.

Claud
MICROSOFT.WINDOWS.VISTA.BUSINESS.EDITION.X86.?

carterx
azt nemtudom,de qrva drága lesz.

carterx
nemtudom,most telepítem ujra a gépet és mindenbõl a legujjabbakat rakom fel,csomó proginak kijött a 2007 januári elsõ verziója.
ha kell feldobom valahova és teszteled wazze.

mflex
Szal ,mikor tudom a boltban megvenni?

What about the forests?

carterx
ja és 6-án adták ki,sajna csak angol

carterx
ez a végleges VISTA bocsika. <#eplus2>

mflex
A magyar verziót, mikor dobják piacra?

What about the forests?

mflex
Az lehet...

What about the forests?

mflex
VAn valami újdonság benne, nekem a 10b van..

What about the forests?

Claud
az egyik oldalon néztem az elõbb 234-an leszedték már és van 24 seeder (novemberi feltöltés)

Claud
úgy tünik ma engem mindenki kever?<#hehe>

carterx
nemtudom,én nem kinlódok torrentekkel,csak hallottam hogy napok óta szedik és még mindig nincs lent 1-2 embernek

Claud
régebben én kerestem Duvall számokat lehet hogy így "ragadtam be" az emlékezetedbe

Italo carlos
hello bocs összekevertelek...

carterx
van ÚJ Easy.CD.DA.Extractor.v10.0.3

kell valakinek?

Italo carlos
illetve Wind bocsi...

Claud
szívesen de mit is?<#wave><#nyes>

Claud
mert melyik torrent oldalról nem jön le?

Italo carlos
köszi Claud...<#worship>

mflex
Baxxa meg, akkor kivel keverlek?<#fejvakaras>

What about the forests?

Claud
sajna rosszul emlékszel

carterx
tudom <#wow3>

sajnos ez van <#nyes>

Meg van ilyenem ha valakit érdekel,csak hosszadalmas a letöltés de ez lejön,nem mint a torrentrõl:

OFFFF:

mflex
Claud , Neked melyik Frank D. albumod van meg cd-én, ha jól emléxem van neked...<#conf>

What about the forests?

mflex
Mondjuk lossless-ben faxább volna.<#smile>

What about the forests?

mflex
Én is így jártam ma 4x, akkor a rapid xarakszik?<#fejvakaras>

What about the forests?

carterx

Frank Duval

Jöhet töle 10 album???
Sajna 192-ben van,ezért kérdem kell e...

Claud
3x kibaxott a rapid<#violent><#boxer>

a speedyre meg max24mega<#falbav>