DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MEGVAGYOK,CSAK FÁRADT VOK!MEG EGY KICSIT DÜHÖS MERT TEGNAP LENT VOLT A SOGOROM ÉS LESZEDTEM NEKI EGY ALBUMOT A 80-AS FORUMROL DE KÓD NUKU IRT EGYET BREKI HOGY TALÁN EZ DE NEM VOLT JÓ UGYHOGY TÖRÖLHETEM LE ERRÖL VAN SZÓ: Alphaville_-_1984_-_Forever_Young
1 db volt összesen, 3300 ft.-ért, most itt figyel a polcon, meg sem merem hallgatni annyira értékes számomra.<#hehe>#hehe>
De kérdeztem és mondták, hogy létezik is, csak náluk nincs, rendelésre meg csak egy másik italot tudnak hozni 8000-ért, hülyék..
Te melyikbe vetted, több volt belõle?
Te melyikbe vetted, több volt belõle?
What about the forests?
Szewa!
Szerintem gyakrabban kellene járnod oda, találnál mást is. Nem kérdezted, egyáltalán volt nekik? Szerintem rendelésre is hoznak.
Szerintem gyakrabban kellene járnod oda, találnál mást is. Nem kérdezted, egyáltalán volt nekik? Szerintem rendelésre is hoznak.
Szewa Sanya!
Itt a Pécsi Mediaba ,nem volt az az italo válogatás waaze, de a BBB megvettem én is...
Bár a másik jobban kellett volna igy eredetibe..
Itt a Pécsi Mediaba ,nem volt az az italo válogatás waaze, de a BBB megvettem én is...
Bár a másik jobban kellett volna igy eredetibe..
What about the forests?
Akkor majd éjszaka felküzdöm nektek a sendre, és holnap reggel már ti is hallgathatjátok, mert ilyen vagyok....
...neked még 1x talán szobrot is fognak állítani.....köszi....<#vigyor2>#vigyor2>léptem a gyerekért....
www.magnokazetta.hu
JA!JA!<#gun>#gun><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Mi a Mari val annyira örülünk hogy neked megvan.....de annyira....<#confused>#confused>
www.magnokazetta.hu
HÁT AZZAL MI NEM SOKAT ÉRÜNK!DIREKT CSALOGATSZ MINKET!<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#crazya>#crazya>
...ugorjunk át, vagy mi...<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>jéger legyen vagy kofola<#eplus2>#eplus2>
www.magnokazetta.hu
HÁJ SANYAAA!ÉS AZT HUN LELEM NAGYON KIV.LENNÉK RÁ??!!<#integet2>#integet2><#puszis>#puszis><#puszis>#puszis>
Ne is foglalkozz bele, csak a szokásos heti hibbant tévedt ide....
www.magnokazetta.hu
eddig oké, de HOL.....
www.magnokazetta.hu
Ajánlom figyelmetekbe: Aki tudja hallgassa meg a The Best Superstars - Super Euro Christmas címû mixet, hát bexarás italodisco-s sztárok énekelnek benne végig. Ken Laci például a Happy Day-t, hát wazze....
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>MOST MI A BAJ KI BOSSZANTOTT FEL ENNYIRE TE DRÁGA!<#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#puszis>#puszis>
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>....na jól lelépett innen mindenki....no sebaj....
egy 90es euro....
CB Milton - Hold On 6:03 euro extended 320 AAC
egy 90es euro....
CB Milton - Hold On 6:03 euro extended 320 AAC
www.magnokazetta.hu
ne adföl cimbi....igy a vége felé már ne.....
www.magnokazetta.hu
<#mf1>#mf1>
kurva anyad
<#mf1>#mf1>
kurva anyad
<#mf1>#mf1>
kurva anyad
a kurvaz enedte szopdod le
kurva anyad
a kurvaz enedte szopdod le
kurva anyad
te budsos maflex anyad picsja
kurva anyad
kurva anyad
kurva anyad
kurva anyad
Szuper ez a Colonia Alter! Van még számuk tõle?
....köszi.....
www.magnokazetta.hu
Király, shirak, köszke!
Egyébként érdekelne az egész Innec Circle lemez is ha lenne valakinek.
Egyébként érdekelne az egész Innec Circle lemez is ha lenne valakinek.
nekem megvan otthon, ha megy a netem feltolom valahova es megirom priviben.
biztos nem a legjobb minoseg.
en ugy tudom, hogy a bad Boysban Diana King enekelt<#fejvakaras>#fejvakaras>
biztos nem a legjobb minoseg.
en ugy tudom, hogy a bad Boysban Diana King enekelt<#fejvakaras>#fejvakaras>
Play it loud!!
csak 1-2 kérnék róla , illetve rád biznám , csak az ismeret bövités miatt....
van egy barátom, vámhivatalban dolgozik délen , buheráljon valami hanghordozot ugyis gyakran jár át.......
van egy barátom, vámhivatalban dolgozik délen , buheráljon valami hanghordozot ugyis gyakran jár át.......
www.magnokazetta.hu
meg persze-----én elmulatozgatnék egy-egy ilyen rendezvényen amikröl pl van ott kép.....
www.magnokazetta.hu