DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez van vinylröl......
Jermaine Jackson & Pia Zadora – When The Rain Begins To Fall 6:06 ’84 ext
nem biztos hogy meg tudom oldani ma, lépnem kell......ha senki sem tud segíteni akkor emlékeztess rá......este 9 körül.....
Jermaine Jackson & Pia Zadora – When The Rain Begins To Fall 6:06 ’84 ext
nem biztos hogy meg tudom oldani ma, lépnem kell......ha senki sem tud segíteni akkor emlékeztess rá......este 9 körül.....
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
Wazze, ha hoznak italo cd-ket, én az összeset megveszem <#vigyor>#vigyor><#duma>#duma>
What about the forests?
Sziasztok!
Azt hiszem, hogy már kérdeztem egyszer, hogy véletlenül Pia Zadora When the rain begin fall-ja nincs meg maxi-ban valakinek?
Azt hiszem, hogy már kérdeztem egyszer, hogy véletlenül Pia Zadora When the rain begin fall-ja nincs meg maxi-ban valakinek?
What about the forests?
az a baj hogy Te meg Én még nem vagyunk az a fizetöképes kereslet ami miatt esetleg érdemes lenne termékeket belistázni, a multikban más hogy mennek a dolgok.......ha naponta 100an keresnének ilyet akkor talán valaki észrevenné.....
www.magnokazetta.hu
Wazze, akkor már intézkedj, hogy több italo lemezt hozzanak a Pécsibe <#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1>
What about the forests?
www.magnokazetta.hu
majd rendeltetek az ottani osztályvezetövel, vagy átirányíttatok egy pédányt vmelyik pesti mm-böl, és akkor 1290-lesz a price....<#eplus2>#eplus2>
www.magnokazetta.hu
What about the forests?
Hát wazze, most ,hogy mondod és sem nagyon láttam, hogy lett volna ott több...
Pazo! A legutolsó sorban volt, azzal pultal szemben ,ahol bele lehet hallgatni a zenékbe.
Pazo! A legutolsó sorban volt, azzal pultal szemben ,ahol bele lehet hallgatni a zenékbe.
What about the forests?
csak irni nem tudok...bakker
www.magnokazetta.hu
gyakran járok oda.....már régóta egy helyen figyelnek aok a lemezek, a fajta dj bobo lemez van körülötte.....mindent észreveszek....<#hehe>#hehe>
www.magnokazetta.hu
Éredemes, mert minden számuk más és hosszab verzióban van rajta..átlag 6 perces mindegyik..
What about the forests?
...na ez tényleg jó. asszem rámegyek én is arra a korongra a napokban.....
www.magnokazetta.hu
What about the forests?
Ez a nagylemez címe, egyébként jórészt instrumentális zene, de van néhány szöveges zenéjük is. A Garden partyt biztosan ismered, régen a legtöbb diszkóban ez volt a nyitózene, tudod a szaxofonos muzsika....
...annyira kössz.....<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
www.magnokazetta.hu
Mezzoforte - Fortissimos
Sanya, ez milyen zene? nem ismerem, legalábbis igy címrõl..<#fejvakaras>#fejvakaras>
Sanya, ez milyen zene? nem ismerem, legalábbis igy címrõl..<#fejvakaras>#fejvakaras>
What about the forests?
ma klasszikusokat töltögetek 320-ban, úgyhogy dobjátok ki a 128-as verziókat, ezek úgyis jobban szólnak.
Eddy Huntington - Meet My Friend ( 12'' Version ) 320
Eddy Huntington - Meet My Friend ( 12'' Version ) 320
What about the forests?
még 10 perc és kapok linket........
www.magnokazetta.hu
szóval a péró az a PWL, biztos elkerülte a figyelmem ha már kiderült......
www.magnokazetta.hu
What about the forests?
Sikerált mindet leszedni!!! <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Ezt a BBB's változatot nem ismerem, úgyhogy majd mindjárt meg fülleelm milyen is...
Az album tetszik, úgyhogy megtartom... <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Az elöbb:
Írtam egy hozzászolást, és a következõ frissitésnél egészen tegnap délután 5 óráig minden új hozzászolás eltünt az enyémmel együtt... Na mondom ez fasza... 5 percenként nyomkodom a frisitést, erre most meg frankón bejön minden... Állati!!!
Ezt a BBB's változatot nem ismerem, úgyhogy majd mindjárt meg fülleelm milyen is...
Az album tetszik, úgyhogy megtartom... <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Az elöbb:
Írtam egy hozzászolást, és a következõ frissitésnél egészen tegnap délután 5 óráig minden új hozzászolás eltünt az enyémmel együtt... Na mondom ez fasza... 5 percenként nyomkodom a frisitést, erre most meg frankón bejön minden... Állati!!!
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
aki nem ismeri ezt a változatot, szedje le, nem fog csalódni..
BAD BOYS BLUE-A TRAIN TO NOWHERE(CLUB MIX)
WAV HQ 6:44 71MB
http://rapidshare.com/files/11036666/05._Bad_Boys_Blue_-_A_Train_To_Nowhere__Club_Mix_.rar.html
WAV HQ 6:44 71MB
http://rapidshare.com/files/11036666/05._Bad_Boys_Blue_-_A_Train_To_Nowhere__Club_Mix_.rar.html
What about the forests?