DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szevasztok!
Skype?
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
az nincs is olyan messze már csütörtök van meg amugy is gyesen vok ráérek várni!!!!!!!!!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>THX!
Szia Alex:-)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
csak ritkán nézek ide, de itt vok.
Mari Nick Kershaw-ot keresi. Nekem megvan, de csak pénteken tudom valószínüleg föltenni. Ha addig ráér....
Megnéztem, de nincs
Gondoltam, ha ebben a topikban kérted..., akkor mi az igényed? <#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
MÉG MINDIG KERESEM ,ENNYIRE NE TOLONGJATOK MERT NEM TUDOM KITÖL TÖLTSEM LE!<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
NICK CERSHAV: WOULDN'T IT BE GOOD., WONT LET THE SUN GO DOWN ON ME., THE RIDDLE
NICK CERSHAV: WOULDN'T IT BE GOOD., WONT LET THE SUN GO DOWN ON ME., THE RIDDLE
Sajnos nekem nincs meg ebben a bitrátában😞
www.magnokazetta.hu
Rád gondoltunk végig, láthatod milyen jó a csapat, aggódunk egymásért. Most megyek haza, majd onnét belinkelem a mixet amit ígértem reggel, de akkor még nem töltõdött fel. wazze 12 óra alatt nem ment föl 125 mega.
hali most nincs idöm végigolvasni a napot, küldjem föl a pia zadora maxi-t amiröl délelött volt szó.....wav - ban??
www.magnokazetta.hu
NA HADJUK EGY KIS ZENEI KÉRÉS:
NICK CERSHAV:WOULDN'T IT BE GOOD.,WONT LET THE SUN GO DOWN ON ME.,THE RIDDLE
NICK CERSHAV:WOULDN'T IT BE GOOD.,WONT LET THE SUN GO DOWN ON ME.,THE RIDDLE
sztem is.
szerintem elõtte nyult magához,aztán meg a baseball ütõhöz nyúlt volna ha ott vagy <#nyes>#nyes>
szerintem elõtte nyult magához,aztán meg a baseball ütõhöz nyúlt volna ha ott vagy <#nyes>#nyes>