DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
#3321 válaszoltam, ha nem vetted volna észre wazze, mivan ma melegfront <#duma>

What about the forests?

sanyaaa
a 3 cd-s válogatáson van

mflex
<#zavart1>kinek mi a korán, az elsõ hsz-em ma 5:30-kor volt wazze <#eplus2><#puszis>

What about the forests?

sanyaaa
melyikre gondolsz??

mflex
Sõt a jó, enyhe kifejezés rá, mert egy idõben a mindig csak ezt hallgattam ,nagyon király mjuzik!!!

What about the forests?

Szimistyle
Na jól van wazze, korán reggel még nem láthatok mindent!

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

carterx
az biztos meg kissebbség is akad néhány <#violent>

Szimistyle
A többiek, mintha itt se lennének, ne is zavartasd magad wazze...

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

sanyaaa
aha

mflex
Ez jó zene <#eljen>

What about the forests?

mflex
Jobban jártam volna, igaza van Sanyának vazze <#nyes>

What about the forests?

mflex
#3243 , szerintem egyértelmû volt, nem?<#wilting>

What about the forests?

mflex
Amit Trend Boy töltött fel, az extended verzió.

What about the forests?

sanyaaa
ott legalább vannak meztelen csajok!!! Amit Flexi koma nagyon szeret!

Szimistyle
nem ezt kérted baxki? Én nem jegyzem meg, hogy ki mit rakott fel... Mi kell akkor bassza meg?

mflex
Wazze, felraktad azt amit én töltöttem fel?????<#boxer>

What about the forests?

Szimistyle
Hát unalmas is minden nap ugyanazt hallgatni az biztos. Én kész vagyok ezektõl. Minden nap, naponta többször is a kicsi gesztenye, barna a szeme, csak mert a pisis ovislányok beizgulnak rá... brrrrrr

carterx
Csa flex.

Örülj neki hogy nem küldtek el valami sas jóska kabaréba wazze<#nyes><#nyes> ezen se lepõdtem volna meg ezekután

mflex
THX!

What about the forests?

mflex
A múltkor (a nyáron), betelefonáltam , hogy kérek vakami faxa italo, akkor még Szabó Tamás nevezetü emberke vezette a kiváságmûsort...
igy zajlott le:
Csajszi veszi fel:
-slágerádió jónapot kivánok!
-köszönök ,bemutatkozom, mondom , hogy a kivánságmûsorba szeretnék kérni egy számot(K:Barre-Right...)
-ok -mondja csaj- Elton John, Simple Minds,Bruce Spengsteen... ezek közül lehet választani <#wilting>

-mondom nekem teljesen más a zenei izlés ficamom, ezekektõl az elõadóktól hányni tudnék
-csajszi mondja, õ arról nem tehet, ha ezekbõl tudok választani akkor bekapcsol a müsorvezetõnek aki rögzití a kérésemet.
-ok, mondom kapcsoljon, hamár telefonáltam kérem Eltontól az Ooszlán király zenéjét, mert az asszonynak az tetszik..
Bekapcsolnak, Szabó úr :
Tessék slágerádió!
-mondom ,szia Tamás szeretném kérni Eltontol ezt a zenét..
-erre õ: azt nem lehet, hanem csak (már nem tudom a címét melyik számot lehetett kérni)
-ha jó lesz az a szám akkor kezdjük elõrõl , mondom neki ez mitõl kivánságmûsor ,hogy ti rá erõszakoljátok a hallgatokra, hogy mi a lofaxt kérjen, baxxátok meg! telefont lecsap!!!

Ennyi volt 😊)) a kivánság kérésem

K.Barre???<#wilting><#wilting><#wilting> én naiv..,azt sem tudják, hogy az egy zene lehet!

What about the forests?

sanyaaa
valami olyat evett amitõl megy a hasa<#hehe>

Szimistyle

Szimistyle
füstölõ gólyaaaa?????

Szimistyle
Már a 28 éves feleségem sem komálja annyira <#wilting>

sanyaaa
Nem csak egy gólyát kísért két fecske?

merre vagy kambodzsába.......<#eplus2>

www.magnokazetta.hu

SZEWASZTOK.......este ide nézek......

www.magnokazetta.hu

Szimistyle
Baxki, most húzott el a fejünk felett két vadászgép, mely kísért egy nagyobb gépet, ami meg füstölt, mint állat <#wilting><#wilting><#wilting><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>
Nem szoktak itt vadászgépek nyomulni!

sanyaaa
küggy egy vinyót wazze

na én ezekröl a rádiós dolgokról tudnék mesélni.........lassan lépek....tudom tudom harangozni.....

www.magnokazetta.hu

sanyaaa
No de gondolom erre a mi korosztályunk vevõ inkább, hiszen ezen nõttünk fel. Mutass egy Ken Lacit egy 18 évesnek!!

shirak
meg azt hozzatennem, hogy mikor megtalaltam ezt a forumot, mar nem is kerestem masat.
itt megvan minden ami kell: minosegi zene es kivalo tarsasag - magyarul!
mondjuk idom sem sok lenne masikra.

Play it loud!!

mflex
Pl ami a sláger rádióban is megy , attól már hülyét szoktam kapni, pl ami italo-hoz tartozik az náluk a Tarzan Boy, meg néha elvétve van Sabrina-boys, de egyébként tök xar az egész 😞

What about the forests?

.....jó napot, kérek 30 giga zenét, de a frissbõl legyen szives.....tudja mit legyen 40 giga.......és track - elve ha lehet....köszi.....<#hehe><#hehe>...ez a bolt merre felé van.....

www.magnokazetta.hu

mflex
Szerintem is igy van!

What about the forests?

shirak
hat nem tom.
az sg-n kivul meg egy italo forumon vagyok tag ami evekkel gyengebb az sg-nel, de en ugy latom, hogy igenis van igeny erre a mufajra.
mikor megdongetem egyik masik zenet a haveroknal mindenki mondja milyen jo zene, es kerik a kovetkezo ilyet.
nem beszelve az oreg rokakrol, akiknek a fulukben van meg majnem az osszes dallam...

Play it loud!!

sanyaaa
Wazze, én minden hónapban kapok 30-40 giga új zenét, ami németbõl jön, de még azok között sincs italodisco, csak elvétve 1-2. Pedig a Discomagic meg a többi kiadó biztosan nagy erõkkel dolgozik.

mflex
lehet:-)

What about the forests?

mflex
várom..

What about the forests?

shirak
akarom mondani lehet a 70-eseket

Play it loud!!

mflex
Jóvanna, csak átvitt értelemben írtam, de a lényege ez volt 😄DDD

What about the forests?

Szimistyle
11.4 kbps <#wilting><#wilting>
már 78%

shirak
azt nem tom, hogy az olaszok mi a hangomat hallgattak a 80-as evekben?!
lete a 70-eseket<#hehe>

Play it loud!!

mflex
errõl beszéltem, az ialo discot sok olasz nem is csípte 😞

What about the forests?

a kérdés naon jó...és az átlaghülyét hogy számítják.......

www.magnokazetta.hu

sanyaaa
Azért nem tudják mert a japán piacra terítik az ilyen zenét, európában nem divat az ilyen zene, fõleg most. A kis japánok meg ezen élvezkednek.