DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Örülj neki hogy nem küldtek el valami sas jóska kabaréba wazze<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes> ezen se lepõdtem volna meg ezekután
igy zajlott le:
Csajszi veszi fel:
-slágerádió jónapot kivánok!
-köszönök ,bemutatkozom, mondom , hogy a kivánságmûsorba szeretnék kérni egy számot(K:Barre-Right...)
-ok -mondja csaj- Elton John, Simple Minds,Bruce Spengsteen... ezek közül lehet választani <#wilting>#wilting>
-mondom nekem teljesen más a zenei izlés ficamom, ezekektõl az elõadóktól hányni tudnék
-csajszi mondja, õ arról nem tehet, ha ezekbõl tudok választani akkor bekapcsol a müsorvezetõnek aki rögzití a kérésemet.
-ok, mondom kapcsoljon, hamár telefonáltam kérem Eltontól az Ooszlán király zenéjét, mert az asszonynak az tetszik..
Bekapcsolnak, Szabó úr :
Tessék slágerádió!
-mondom ,szia Tamás szeretném kérni Eltontol ezt a zenét..
-erre õ: azt nem lehet, hanem csak (már nem tudom a címét melyik számot lehetett kérni)
-ha jó lesz az a szám akkor kezdjük elõrõl , mondom neki ez mitõl kivánságmûsor ,hogy ti rá erõszakoljátok a hallgatokra, hogy mi a lofaxt kérjen, baxxátok meg! telefont lecsap!!!
Ennyi volt 😊)) a kivánság kérésem
K.Barre???<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting> én naiv..,azt sem tudják, hogy az egy zene lehet!
What about the forests?
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
Nem szoktak itt vadászgépek nyomulni!
www.magnokazetta.hu
itt megvan minden ami kell: minosegi zene es kivalo tarsasag - magyarul!
mondjuk idom sem sok lenne masikra.
Play it loud!!
What about the forests?
www.magnokazetta.hu
az sg-n kivul meg egy italo forumon vagyok tag ami evekkel gyengebb az sg-nel, de en ugy latom, hogy igenis van igeny erre a mufajra.
mikor megdongetem egyik masik zenet a haveroknal mindenki mondja milyen jo zene, es kerik a kovetkezo ilyet.
nem beszelve az oreg rokakrol, akiknek a fulukben van meg majnem az osszes dallam...
Play it loud!!
már 78%
lete a 70-eseket<#hehe>#hehe>
Play it loud!!
www.magnokazetta.hu