26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
JACK HATTLE - TO BE OR NOT TO BE.wav -

[#worship
pazo nincs meg gurcan?
sziasztok!!!!!!!!!!!!
-
Köszi szépen!
-
Hali! -
Totál sablon duma ...
A Jázuska pozott apósnak 1 modemet (t-online)
az elsőt rögtön visszavitettem mert hasbaakasztották vele.
a második ez a mobil ketyegő szar, amit nem tudtam beállítani.
má' megettem a használati útmutatót is de nem szuperált . f@szom gondoltam felhívom Őket.
talán 3-4 x hallgattam meg ezt a fszságoz mire beszáltem élő emberi hangal
Üvöltöm neki a problemot ,hogy hova merre +hány méter és mi a faq-ra állítsah ha nem írják bele csak azt "ha nem működik írja át az xyz-t " de könyörgöm mire kéne írnom mert az kimaradt a kézikönyvből.
mire a tag nagyot hallgatott a túloldalt és a szokásos "én nem tehetek róla"duma -
Szasz Papi !! -
kössz,sokkal nem vagyok előbbre wazze
de azért számítok rád ha megjön az árú
thx -
pazo #8048 Na skacok, léptem, elfáradtam, jó zenélést a 7végére, nekem 2 teljes nap melo jön......... -
pazo #8047 Captain Hollywood Project – Impossible 5:05 wav..... -
pazo #8046 pass....de én éppen a napokban zsiroztam le hogy valaki hozzon törökböl egy dupla collection - t cd- n.......de 3 hónap múlva jön csak haza....meg reménykedem hogy kapjon is...... -
Ezt érdemes elolvasni! Írtam nekik,ők meg válaszoltak:
Feladó: "T-Online Magyarország ZRt." <[email protected]>
Címzett: "......." <.......axelero.hu>
Tárgy: T-Online válaszlevél
Dátum: 2007. január 25. 21:44
Tisztelt Levélíró!
Köszönettel fogadtuk elektronikus levélben küldött megkeresését. Munkatársunk válaszáig szíves türelmét kérjük!
Sürgős esetben kérjük hívja 1234-es ügyfélszolgálati telefonszámunkat - mely vezetékes telefonról helyi tarifával, mobiltelefonról a szolgáltatónál érvényes díjszabásban szereplő kékszámtarifáért hívható -, ahol munkatársaink a hét minden napján, a nap 24 órájában állnak az Ön rendelkezésére.
Amennyiben Ön már a T-Online-ügyfele, akkor szíves figyelmébe ajánljuk a t-online.hu <http://www.t-online.hu/> portálról elérhető Online Ügyfélszolgálatunkat <https://onlineugyfelszolgalat.t-online.hu/> , ahová az internetezéshez használt felhasználónevével és jelszavával léphet be, és ahol többek között módosíthatja bizonyos adatait, leellenőrizheti folyószámla-egyenlegét, számlamásolatot rendelhet, új e-mail címet kérhet, sőt, akár rendezheti számlatartozását, vagy értéknövelt szolgáltatásainkat is megrendelheti.
Műszaki beállításokkal kapcsolatos probléma esetén, kérjük, kattintson ide <http://www.t-online.hu/ugyfelkozpont/20051128internet.html> , és segítséget talál a modemtelepítéshez, illetve az internet-, az FTP-kapcsolat és a levelezési beállításokhoz.
Üdvözlettel:
T-Online Magyarország
_____________ NOD32 2007 (20070125) Információ _____________ -
GURCAN - Das model (remix 2002)
még mindig erre várok drága testvéreim,ha tudnátok ezzel szolgálni nagyon megköszönném wazze -
Sajnos egyetértek veled. -
Szia Wind Cimbora! Totál igazad van! -
Nnnna végre. Yourfiles tetű -> irány rapid -> felér és b@zik linket adni -> sendspace. Mozzart - Jasmin China Girl APE -
csak mondtam volna nekik "addig egy fillért sem kaptok" és türelem .
Beszarok Én ezeknek a redvás hazánkat leigázó multi cégeknek ezek szarba sem veszik a szerződéseket ,csk a lóvé szaladjon a kasszába.
Próbáljon + a polgár tartozni akár 1 napig is 1 fityingel már küldik a felszólítást .
Ez lenne a jogállam???
Ja bocs lehet nekünk adófizetőknek nincsennek jogaink ??
Csak a bűnözőknek, a kissebségnek , és aki fullos (mentelmi jog) ????? -
pont náluk van előfizetésem,már többször reklamáltam a válaszuk pedig:
A T-com február végéig fejezi be az átállításokat.adig türelem. -
Van egy ilyen bakelitem,ha valakit érdekel bedigizem 320-ba
Cyber People - Polaris (Pl.Club Version) -
kemény vagy mint a vídia 
-
és mit válaltak a szerződésben ?
akkor a kiesett időszakra kárpótlást kérhetsz (minap vóót a rádióba)
bár a t-online igéretben nem szegény ... -
nem
-
Sajna a mai napig harcolok az internetszolgáltatómmal,emiatt van 320-ba betömve. azt mondták várjak február végéig mivel most vannak a sebességnövelések.sajna nálam a dolog fordítva sült el
a sebességem majdnem a felére csökkent jelen pillanatban 8kb/sec-al tudok feltölteni.
-
G.G ANDERSON - MAMA LORRAINE.wav -
Master Genius - Let's Break (256-ban) érdekel valakit? -
Starlight - Numero Uno wav -
de ha bedigizted miért írtál 320-at alá (nem wav?) -
Köszönjük
-
nm -
OK köszi! -
http://www.files.to/upload.php
pl.... -
Le szuszáztam magam, máris jobb
-
Abban segítsetek létszi, hogy hova tudok feltölteni nagyobb méretű
(max 50-100M-ás) fájlt.
(a rapidon kívül) -
természetesennnnnn -
Szussszaaa
Igazad van wazze. Buzeráns ország ez. Csak lesünk majd, amikor a románok és a bolgárok úgy beelőznek, mint a sicc...
de ne politizáljunk! :D -

-
pazo #8020 nyugi mert ...tudod zubbony kijárhat neked is... -
pazo #8019 jó van na, eszek -- mert végre kész lett -- és megy kb 9 fele..... -
wav-ba ??? -
[b][nagy]Wazze mi történt ezekkel a Lengyelekkel, hogy igy nyomatják a jobbnál jobb space zenéket, szinte mindenkit odavernek!!
[b]Magyarországon miért nincs egy faszopó köcsög ,aki ilyen zenét tudna gyártani és nemzetközi szinten elismernék?
Ok,biztos van és azt is tudjuk, hogy ebben az országban másképp müködnek a dolgok, hogy rohadnának meg ott "fent" azok a buznyák ,hazug ,geci............................ banda!!!!!!
huhh a végére felment a pumpám! -
Hogy-hogy mi legyen???
Sztem miért raktam fel?