26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
pazo #8495 gyakran ezzel kelek, ezzel fekszem, a xar tv müsor nem érdekel!!!!!! -
pazo #8494 csak ez van vinyl.....
Man To Man feat Paul Zone and Man Parrish – I Need A Man 7:25
-
pazo #8493 na ez is király..... -
#8492 Egyébként Ti mennyit fórumoztok naponta? Bár látszik valamennyire, de wazze, már lassan függő vagyok. Már Indonéziában is hiányom volt wazze, mikor nem tudtam netezni -
#8491 MAN 2 MAN SZÁMOKAT
KERESEK WAVBAN;-) -
#8490 valamelyik nap éjjel feltornászom,ha úgy megfelel.
Más:
Lady Violet - Inside To Outside 320 -
pazo #8489 erröl lehetne 1x szó wav ban is, volt már ilyen maxim csak vagy eladtam tévedésböl, vagy elhagytam......... -
pazo #8488 a kocsmázásnak jobban örülnének az asszonyok......igy legalább itthon vagyunk...a zártosztályon.... -
#8487 Vaaaúúúúúúúúúúúúúúúú... -
#8486 NA ez jó:) -
Trend Boy #8485 Csak,hogy én is bele ugasak az időjárásba!!! -
#8484 Hát ezzel nem vagy egyedül, a párom aki pszihiáter(komoly), azt mondta ,hogy néha tényleg mehetnék a "gyogyóba" ,annyit gépezek és persze most is ezerrel bömböl a zene..
Faxomat se érdekli -
Trend Boy #8483 Jobbra fent letöltések, és utána a felő, kliens program... Install és tiéd az élmény... (ingyenes)
-
#8482 Mond meg neki, hogy úgy szóljon Hozzád, mint aki gyógyulófélben van wazze...
Mert a végén még visszaesel -
Trend Boy #8481 Azonnali időjárás... Töltds le a keret programot és 5 percenkét tudod hol mi van... -
#8480 szvsz... -
#8479 Egy kis hangulatfokozó:
[IMG]http://s1.fotoupload.be/141/99r.jpg [/IMG]
Dschinghis Khan - The Story Of Dschinghis Khan (Mc's Radio Mix Feat.Ltc
320
Bejött az asszony a szobába és annyit mondott,hogy be vagyok kattanva,mivel egész nap a gép előtt ülök.Mondtam neki a ZÁRTOSZTÁLYON vagyok és nem engednek ki -
pazo #8478 ettöl tartottam, már keztem örülni a Berk v ozden - nek........... -
#8477 szia:) -
#8476 hát ennyi volt mára a pici lánykámat 3 éves a nagyok nem engedik oda az ők gépükhöz így kénytelen vagyok átadni neki ezt a gépet rajzólni akar meg van neki fent ügyességi játék amivel nagyon szeret játszani ehhez mit szoltok???na puszi mindenkinek majd jövök!!! -
#8475 Halvány fogalmam sincs baxki, szerintem nem eredeti:( -
pazo #8474 segitség : csak benned bizom : van itt egy cd-röl fénymásolat - borító Megérzésem szerint hamisitvny.
the best of vocoder compilation 2006
hypersound productions logo van rajta
HYPS 90003 kiadványszám , de ilyet én nem találtam.....
csak mer van rajta 3 BERK VAN OZDEN ZENE............
de sztem ilyen cd nem jelent meg....... -
#8473 hát nagyon nagy igazságot irtál talán én tudom a legjobban köztetek bátorkodom így irni pazo evvel nem téged akartalak megsérteni csak jel. hogy bárcsak nekem is csak ilyen gond.lennének én másért szoktam depis lenni de akkor jobb ha menekül mindenki a közelemböl -
#8472 Köszi -
#8471 Dr. Alban - Sing Hallelujah! (Short)l 4:00 l *wav -
pazo #8470 de........ -
pazo #8469 bocsi én voltam sztem :
ime :
B G & the Price Of Rap - Megamix a korai idökböl 1992 time : 5:24
-
#8468 elkezdtem feltolni -
#8467 nekem bejön nagyon a zene -
#8466 -
#8465 aha, értem...de attól még ne legyél depis,vannak ennél jóval nagyobb problémák is -
#8464 Már nem vagy depis?
-
#8463 Valaki a napokban nyomatott egy Mix.rar file-t. Mondja már meg, hogy mi a túró ez, mert nincs semmi a tag-ba írva. -
pazo #8462 ne ez nekem új, várjuk ......... -
#8461 -
#8460 Moulin Rouge - Stranger maxi wav -
#8459 üdv master... -
pazo #8458 várjuk...... -
#8457 egy általam nagyon kedvelt zenét felteszek.....utána nyomatom sziminek -
#8456 Hellllóóóóó!