DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oké wazze már 10 perce van uton.....na megszakitom....ja ez wav....
www.magnokazetta.hu
What about the forests?
Mflex : próbálkozzunk valamelyikkel. ....meglett esetleg valami idöközben.....
G J Lunghi – Acapulco Nights 3:56
G J Lunghi – Acapulco Nights 6:26 extended
G+M – Don’t Let Me Down 6:17
G J Lunghi – Acapulco Nights 3:56
G J Lunghi – Acapulco Nights 6:26 extended
G+M – Don’t Let Me Down 6:17
www.magnokazetta.hu
What about the forests?
ok nem sürgös még most gyûjtögetem össze a részeket csak tudod ,hogy wmv form. aszt.DVD még a divix-es sem játsza le azért akarom avi-ra konv.-ni!!
valaki csak tud segíteni!!!!
valaki csak tud segíteni!!!!
What about the forests?
Hát én sajnos ,nem ismerem ezeket a programokat, de valaki biztos tud segíteni..
What about the forests?
What about the forests?
ÉS TUDNÁTOK SEGÍTENI VAN EGY WMV FORMÁTUMOM AZT MILYEN PROGIVAL TUDNÁM ÁTKONVERTÁLNI AVI-RA LEHETÕLEG MAGYAR NYELVÛ PROG-RA GONDOLOK!!!THX!THX!THX!
JA, SZIASZTOK MINDENKINEK!!!<#integet2>#integet2><#puszis>#puszis><#puszi>#puszi><#puszis>#puszis><#puszi>#puszi><#puszis>#puszis>
AAC M4A 320K HQ 5:58
http://www.speedyshare.com/822452681.html
What about the forests?
What about the forests?
Na itt a muzsika amit ígértem. Hallgasd meg aztán véleményezd. Nekem bejött, de talán csak azért, mert van benne egy kis Alphaville.
Vinylshakerz - Luv In Japan (Booty Mix) (256 csak meghallgatásra)
Vinylshakerz - Luv In Japan (Booty Mix) (256 csak meghallgatásra)
What about the forests?
AAC M4A 320K HQ 7:06
http://www.speedyshare.com/430696724.html
What about the forests?
Ma megpróbálok ritkaságokat feltölteni, amiket az egyik régi havertól szerváltam az éjjel, de neki is csak AAc-ben voltak meg (úgylátszik egyre többen favorizálják az AAC-t)
Azt mondta, jövõ hétre meglesz az OBI-Wan, na mondom ,majd akkor hiszem el ha hallom, addig semmit ne igérj...
Azt mondta, jövõ hétre meglesz az OBI-Wan, na mondom ,majd akkor hiszem el ha hallom, addig semmit ne igérj...
What about the forests?
Szóval Mari ,mégis milyen elképzelésed lenne a logóval kapcsolatosan, mert én tudok olyat csinálni, ami nagyon jól nézki, de az majd 50kb és csak 8-at enged, VIP-nek 20-at...
What about the forests?
Most reggel kaptam a szolgáltatotól egy emilt, hogy a mai nap töbször szakad a kapcsolat, karbantartás végett <#falbav>#falbav> pár percekre..
Úgy hogy ma én wavokat, biztosan nem töltök fel, ellenben az AAc-kel megpróbálkozom...
Úgy hogy ma én wavokat, biztosan nem töltök fel, ellenben az AAc-kel megpróbálkozom...
What about the forests?
kösz, akkor ezek szerint nekem van izlés ficamom, mert én meg nem vok elszállva tõle 😞
What about the forests?