DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.magnokazetta.hu
Nem tudom Cimbi, nekem így sem mond semmit, ha esetleg hallanám...
Ez a csapat szerintem nem volt annyira népszerû, hogy bármi is beugorjon ha a nevét hallom. Sorry...
Ez a csapat szerintem nem volt annyira népszerû, hogy bármi is beugorjon ha a nevét hallom. Sorry...
What about the forests?
Nem tudsz valami progit, ami elrejti az IP címedet és a netet teljes sávszélességben tudod használni???
hát wazze, rendesen lelssult a netem, fax kivan a szolgáltatóval, bár szóltak <#szomoru1>#szomoru1>
What about the forests?
Passz, de nem lepõdnék meg, ha aids...
De egy biztos, fazon volt és egy karizmatikus alakja a kornak.
De egy biztos, fazon volt és egy karizmatikus alakja a kornak.
Gondoltam csak beugrik majd valakinek, de nem is fogalmaztam jól, inkább azt mondanám, hogy a legjobban játszott, legkommerszebb.
Úgy, mintha azt mondanám, hogy ha Scotch, akkor disco band.
?
Úgy, mintha azt mondanám, hogy ha Scotch, akkor disco band.
?
Hallgattam ezt a Lama zenét és beugrott, hogy volt egy kúvanagy mizsikájuk anno, csak a címére már nem emlékszem....
Mi volt ennek a csapatnak a legmenõbb nótája?
Mi volt ennek a csapatnak a legmenõbb nótája?
Hát Amerikai nyomású remastered cd, még Joe hozta nekem New York-ból és valóban nagyon durván szól<#wave>#wave>
What about the forests?
tényleg Divine, az miben halt meg, mert én már hallottam egy pár verziót?<#fejvakaras>#fejvakaras>
What about the forests?
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
What about the forests?
Én folyamatosan ugrabugrálok innét a 80-ra.
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Mindjárt folytatom, de már 3x vágott ki a Rogepost<#falbav>#falbav>....a többi track ,egy a sendre
What about the forests?
végül is ez a jobbik eset, ha a végére marad valami, mert azt le lehet csapni.
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Olasz nyomású és kiadású a cd! Hanyag , digó munka...<#nemtudom>#nemtudom><#nevetes1>#nevetes1>