DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
320kbps
01. Trad. - Come All Je Faithful
02. J.Berlin - White Christmas
03. Pierpont - Jingle Bells
04. R.Torme & R.Wells - The Christmas Song
05. Coots & Gillespie - Santa Claus Is Coming To Town
06. Trad. - We Wish You A Merry Christmas
07. J.Lennon - Happy Xmas (War Is Over)
08. Wesley & Mendelssohn - Hark The Harold Angels Sing
09. G.Michael - Last Christmas
10. Mohr & Gruber - Silent Night
11. J.Markus - Rudolf The Rednosed Reindeer
12. H.Robertson - Christmas Star
13. H.Robertson - Snow Bell
klikk
What about the forests?
What about the forests?
Hozzá csak annyit füzök még, hogy van Bobby Orlando cuccosom egy hallom, amit õ írt, de nem õ játsza, és elégé nem közismertek az elõadók. Tehát, nem O Romeo, meg Waterhome Project. stb... Ezek mások... 8cd-nyi a dolog, feldobálom jpgbe a hozzá tartozó irományt...
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Azt tudom, hogy ha letöltöttem, utána mit kell csinálnom vele, csak azt a kezdet.com-ot nem hallottam még. De azért köszke!
What about the forests?
I Don't Know Why (Részlet) 128
Looking 4 A Good Time (Részlet) 128
Never Say Never (Részlet) 128
Lesz Dancing girl, tegnap este találtam, megvárom amíg a legjobb minõségû lecsorog belõle.
itt a folytatás:
I Love Disco Diamonds Collection Vol.42 (320 Kbs)
11 - Tozzo - Shankle
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Még próbálkozom.
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Tényleg valaki tett már kárt bérautóban?
filesfly.com
yourfiles.biz
ftp2share.com
Csak egy apróság: jó pár éve belecsúsztam egy adóságba. Nem nagy, 177K. Néhány hónapos csúszással kifizettem. Közben beperelt a cég. A kiegyenlítésnek már 2 éve, pert nem vonja vissza. Jön a felszámolótól levél, hogy mi van, viszi az autót, hogy az ügyfél megkapja a zsét. Mondom már kibaszott régen ki van fizetve. Wazze, megkúrni egybõl meg tudnak, de ellenkezõjét lépni nem sürgõs. Szerencsére bemutattam a papíros az utalásról aztán most kuss van wazze.
Na ilyen faxa kis rend van itt.
Majd délutánra, estére fog a szél állitolag bekeményedni... (Fasza, mert akkor lesz randim...)
Van itt valaki aki tudja, ismeri ezt az elõadót:
Hotel St. George
Megjelent az új lemeze, de sehol sem találom, egyik kiadónál sem...
Link kereséssel meg sem probálkozom, ez nem az a zene amely így terjedne... Bár mamár kitudja...
What about the forests?
tegnap volt idom es kinlodtam a yourfiles-al de folfele meg annyira sem megy mint lefele jott(max 2 kiloval hasitott)
ma megprobalom mashova foltolteni.
Play it loud!!
Valószínû nagy fejetlenség, mint ami sok éve van is ebben a csodálatos országban 😞(((((((
What about the forests?
nagyjából ennyi
Regards...
What about the forests?
What about the forests?